П`ятниця, 26.04.2024, 18:53
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 523 524 525 526 527 ... 620 621 »

01 вересня 2014 року в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" в усіх групах було проведено День знань на тему "Україна – єдина країна".

Під час проведення даного заходу було використано різноманітні заняття, розваги, вікторини, ігри, бесіди. Діти у захопливій і у ненав'язливій формі засвоїли найважливіші моменти історичних традицій України.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 372 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

Навчити дітей правилам безпечної поведінки на дорозі – обов'язок дорослих. І дуже добре, коли дитячий заклад і батьки докладають для цього спільних зусиль.

В групі №1 "Розвивайка" (вихователі Дундєва О. В., Мунтянова М. М.) ДНЗ №6 "Сонечко" педагоги запропонували батькам разом створити посібник для дітей – картотеку небезпечних ситуацій на дорозі. Адже, змоделювавши та обговоривши будь-яку ситуацію, легше знайти з неї оптимальний вихід. Вихователь Дундєва О. В. провела з батьками попередню консультативну роботу, а батьки разом з малюками створили яскраві малюнки, які ілюструють різні небезпечні випадки, що можуть статися, якщо не дотримуватися правил дорожнього руху.

Вихователі планують використовувати картотеку як демонстраційний матеріал в роботі з дітьми. Адже малюнки, створені власноруч, зроблені разом з батьками, батьківські настанови – все це буде доброю підказкою кожній дитині, як уникнути небезпеки.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 430 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.09.2014 | Комментарии (0)

Цікаво та змістовно проходить Тиждень знань правил дорожнього руху у ДНЗ №6 "Сонечко".

В групі №7 "Зернятко" (вихователі Акіменко Т.Г., Герич О.А) малята із задоволенням вивчали правила безпечної поведінки на дорозі. А закріпили свої знання під час дидактичної гри з пазлами "Склади світлофор".

В групі №7 також була проведена робота з батьками, запропонована пам'ятка "Абетка дорожнього руху" дуже зацікавила їх.

Дошкільнята групи №6 "Козачата" (вихователі Колоусова Л.О., Кулікова Т.В.) із захопленням та інтересом граючись у гру "Якої машини не стало" вивчили різні види транспорту та їх призначення.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 436 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.09.2014 | Комментарии (0)

Життя у кожної людини єдине і неповторне. І тому кожен повинен його берегти. Цієї мудрої і дуже важливої науки ми повинні вчитися постійно, щоб одержані знання стали стійким переконання і нормою життя. Правил у нашому довкіллі є чимало, їх треба знати та виконувати, бо ми живемо у суспільстві, отже, повинні дотримуватися норм і законів цього суспільства. А в числі найголовніших правил нашого життя є "Правила безпечної поведінки на вулицях і дорогах". Адже щодня доводиться виходити на вулицю по якій рухаються машини. Як тут обійтися без правил?

Головний закон дороги – це чітке виконання Правил дорожнього руху. Кожен з дітей любить бігати, плавати, стрибати, танцювати, займатися спортом, ганяти на велосипеді, кататися на роликах. І це зрозуміло, бо життя – це рух. Але, на жаль, часто трапляються в ДТП (дорожньо-транспортні пригоди) і ці пригоди зовсім не веселі, бо людина завдає школи своєму здоров'ю, може стати інвалідом і навіть загинути. Багато є випадків, коли на дорогах трапляються аварії з вини не водіїв транспорту, а саме пішоходів, які перебігають дорогу перед транспортом, переходять будь – де зупиняються на середині дороги, ігнорують правила і йдуть по проїжджій частині. І тоді гинуть не лише ті, хто порушив правила, а й зовсім невинні люди і водії які прагнуть відвести біду і роблять різкі маневри. Отже, щоб прожити свій вік без страшних пригод, потрібно вже змалку вивчати Правила дорожнього руху, досконало їх знати і завжди виконувати.

З метою ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 1044 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.09.2014 | Комментарии (0)

Підготовку до нового навчального року дошкільний заклад "Теремок" проводить відповідально та планово.

Педагоги поповнили методичну базу, готуючись працювати в новому 2014/2015н.р. по програмі виховання та навчання дітей від двох до семи років "Дитина". В групах повністю оновлено батьківські куточки, доповнено матеріалом та посібниками ігрові осередки в усіх групах закладу. Згідно програми "Дитина" поновлено дидактичний, ігровий матеріал. Вихователі старших груп з допомогою батьків придбали посібники для роботи з дітьми по підготовці їх до школи. Вихователі та помічники вихователів, з активною допомогою батьків наших вихованців, провели ремонт групових приміщень та майданчиків: косметичні ремонти в групах, роздягальнях, спальнях. Також було поміняно сантехніку (дитячі умивальники, унітази). В підготовку закладу до навчального року активно включились медсестри, кухарі, комірник, пралі, двірники, коридорні, завгосп та завідувач закладу. Своїми силами було проведено косметичний ремонт в спортивному та музичному залі. По коридорах повністю оновлені стенди для батьків та гостей нашого закладу. Враховуючи таку підготовку, слід відмітити, що дошкільний заклад готовий прийняти на навчальний 2014/2015 рік вихованців і забезпечити їм гідне навчання, розвиток та безпеку.

Перевірили підготовку дошкільного закладу до навчального 2014/2015 року в ДНЗ №2 "Теремок" мер м.Знам' ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 687 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.09.2014 | Комментарии (0)

Через складну ситуацію у державі, бойові дії на сході України початківці Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 помітно дорослішають. Учні 3-А класу вже знають, що таке бронетехніка, терористи, але головне, що вони знають що таке МИР. Саме це слово переважає у дитячих листах і малюнках для військовослужбовців.

Це те найменше, що можна зробити для них – передати теплі і зворушливі слова підтримки. Діти дякують за мужність, бажають здоров'я, висловлюють прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими. Діти хочуть миру!

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 353 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.09.2014 | Комментарии (0)

Відповідно до плану роботи відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради 09 вересня 2014 року здійснено перевірку готовності дошкільних навчальних закладів до нового навчального року. В роботі моніторингової групи взяли участь міський голова І.Крижановський, начальник відділу освіти Н.Попова, помічник лікаря-епідеміолога А.Ткаченко, представники відділу освіти. В ході об'їзду з'ясовано, що у ДНЗ міста проведено поточні ремонти групових та ігрових кімнат, харчоблоків, туалетів, коридорів, роздягалень, музичних та спортивних залів; поточні ремонти спортивних та ігрових майданчиків.

Особливу увагу комісії акцентовано на виконання заходів щодо підготовки дошкільних навчальних закладів до опалювального сезону. Так, в усіх ДНЗ проведено поточні ремонти котелень та систем опалення, ревізія та поточний ремонт насосів, засувок, запірної арматури та обладнання, що використовується для тепло- та водо- забезпечення. З метою економії енергоресурсів, проведено утеплення горищ, вікон, дверей, ізоляція та фарбування трубопроводів.

У кожному ДНЗ здійснено ряд заходів по підготовці до нового навчального року, а саме:

  • у ДНЗ №2 "Теремок" - замінено сантехніку (умивальники, крани, водопровідні труби) в 4-х групах та замінено вхідні двері. Проведено гарячу проточну воду до харчоблоку. Розроблено ПКД на капітальний ремонт котельні та системи т ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 362 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.09.2014 | Комментарии (0)

"Хочеш бути впевненим у собі – буть грамотним", - так сказав давній мудрець. Саме під таким гаслом пройшов Міжнародний день грамотності у ЗШ І-ІІІ ступенів №3.

Школярам початкової школи були запропоновані словникові диктанти з метою перевірки орфографічних навичок.

"Шляхів до мовної досконалості безліч. Але всі вони починаються з любові до рідної мови, до майстерного бажання володіти нею і відчуття власної відповідальності за рідну мову", - саме так писали учні 5-11 класів в навчальному загальношкільному диктанті до Міжнародного Дня грамотності. Більшість учнів написали цей диктант добре.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 570 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.09.2014 | Комментарии (0)

1 вересня гостинно Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 відкрила двері 46 першокласникам. На свято Першого дзвоника зібралися учні, вчителі, батьки, гості. На святковій лінійці першокласників прийняли в шкільну родину, вручили медалі "Розумник", "Розумниця", кольорові кульки.

В заздалегідь підготовленні класи під звуки пісні "Чому вчать в школі", діти зайшли до класу.

Вчителі Садієр Н.В. (1-А) та Григор'єва О.В. (1-Б) з хлібом і сіллю зустріли маленьких школяриків.

Сьогодні свято радістю багате
Сьогодні Ви, шановні мами й тата,
Діток своїх веселих та завзятих
До школи вперше дружно привели.
Тож, як ведеться, хочу всіх вас привітати
Дарую хліб і сіль, всім на добро,
Щоб в класі тільки щастя в нас було.

В цікавій ігровій формі вчителі познайомилися з учнями, утворивши віночок дружби.

- Ми всі різні – маємо різний колір очей, волосся, різний зріст, голос. Але тепер у нас буде багато спільного. Нас об'єднала наша школа, наш клас, ми будемо разом 4 роки: 4 осені, 4 весни, 4 зими. За цей час ми навчимося читати, писати, рахувати, труднощі перемагати. Тема нашого першого уроку "Україна – єдина країна". Так, як Україна є ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 617 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

1 вересня 2014 року в Знам'янській ЗШ І –ІІІ ст. №7 відбулося свято Першого дзвінка.

Діти з нетерпінням його чекали, чекали зустрічі зі школою, своїми вчителями та однокласниками. Особливі очікування були в учнів 1 класу,які так довго мріяли про зустріч з першою вчителькою Коптельцевою Світланою Миколаївною. Разом з нею вони розпочнуть цікаву подорож до Країни Знань. На святі були присутні такі гості: міський голова, Крижановський Ігор Борисович та методист міського методичного кабінету Бондаренко Ірина Володимирівна. Вони привітали школярів зі святом та побажали гарних успіхів в новому навчальному році та мирного неба над головою.

Після святкової лінійки всі учні зайшли в свої затишні класи на перший урок "Україна - єдина країна", де вчителі в доступній формі говорили з дітьми про єдність держави, мужність та героїзм українського народу в ім’я свободи, незалежності, демократичного розвитку та процвітання. Вчитель історії Войченко М.В.. до уроку залучила і батьків класу, які поділились своїми думками щодо теми. Такі уроки допомагають сформувати активну життєву позицію школярів, розвивають почуття патріотизму, вчать любити свій рідний край, своє селище, виховують почуття поваги до захисників своєї держави, які мужньо стоять на її захисті, гордість за свій народ і Україну.

Хвилиною мовчання пом’янули тих героїв, які полягли за Батьківщину, захищають цілісність України.

Починаються будні осінні,
Знову клич ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 590 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz