Четвер, 18.04.2024, 04:36
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Вересень » 10 » Руху правила єдині – поважати їх повинні!
17:51
Руху правила єдині – поважати їх повинні!

Життя у кожної людини єдине і неповторне. І тому кожен повинен його берегти. Цієї мудрої і дуже важливої науки ми повинні вчитися постійно, щоб одержані знання стали стійким переконання і нормою життя. Правил у нашому довкіллі є чимало, їх треба знати та виконувати, бо ми живемо у суспільстві, отже, повинні дотримуватися норм і законів цього суспільства. А в числі найголовніших правил нашого життя є "Правила безпечної поведінки на вулицях і дорогах". Адже щодня доводиться виходити на вулицю по якій рухаються машини. Як тут обійтися без правил?

Головний закон дороги – це чітке виконання Правил дорожнього руху. Кожен з дітей любить бігати, плавати, стрибати, танцювати, займатися спортом, ганяти на велосипеді, кататися на роликах. І це зрозуміло, бо життя – це рух. Але, на жаль, часто трапляються в ДТП (дорожньо-транспортні пригоди) і ці пригоди зовсім не веселі, бо людина завдає школи своєму здоров'ю, може стати інвалідом і навіть загинути. Багато є випадків, коли на дорогах трапляються аварії з вини не водіїв транспорту, а саме пішоходів, які перебігають дорогу перед транспортом, переходять будь – де зупиняються на середині дороги, ігнорують правила і йдуть по проїжджій частині. І тоді гинуть не лише ті, хто порушив правила, а й зовсім невинні люди і водії які прагнуть відвести біду і роблять різкі маневри. Отже, щоб прожити свій вік без страшних пригод, потрібно вже змалку вивчати Правила дорожнього руху, досконало їх знати і завжди виконувати.

З метою вивчення та повторення правил дорожнього руху учнями у Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів №4 проходить Тиждень знань Правил Дорожнього руху на тему: "Руху правила єдині – поважати їх повинні!". Під час Тижня проходять бесіди, ігри, вікторини, які поширюють знання учнів дорожніх знаків, транспорту, правил руху перехожого. Під час години спілкування "Увага! Діти на дорозі!" учні 8 класу дізнались та повторили основні дії перехожих, велосипедистів, водіїв та пасажирів під час руху автошляхами. Подорож до Країни дорожні знаків влаштували учні 4-Б класу. Діти вчились читати дорожні знаки та розпізнавати знаки на вулицях нашої Знам'янки. Учні 11 класу не тільки самі повторили правила дорожнього руху, а також провели виступ агітбригади "Правила руху єдині" для менших учнів. Веселий та пізнавальний мультфільм "Азбука безпеки на дорозі" переглянули учні 5 та 6 класів. Разом з мультгероями учні помандрували казковими шляхами. Під час подорожі зустрілися і порушники і відмінники дорожнього руху.

Вивчення основних правил дорожнього руху – мета заходів Тижня. А девіз: "Збережи своє життя та здоров'я! Будь обережний на дорозі!"

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 1044 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz