Середа, 01.05.2024, 03:52
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 454 455 456 457 458 ... 620 621 »

Учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 вітали представники міської ради, відділу освіти, ветерани освітянської праці. Сьогодні визначний день для найменших учнів - першокласників та для найстарших - одинадцятикласників. Для одних - перше свято Знань, а для інших - останнє в стінах рідної школи.

Бажаємо учням старанності та успіхів у навчанні, а батькам терпіння та наснаги.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 419 | Добавил: znamosvita | Дата: 01.09.2015 | Комментарии (0)

В останні дні літа діти старшої групи №5 "Золота рибка" дошкільного навчального закладу №3 "Івушка" проводжають веселими та дружніми іграми на майданчику. Спочатку - збудували з піску "парк відпочинку" з гірками та тунелями.

Потім - "покаталися" на машині, пограли в схованки. А дівчатка, як справжні мами, не забули про своїх "донечок"-лялечок. Завжди весело та добре в нашому садочку!

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 429 | Добавил: znamosvita | Дата: 01.09.2015 | Комментарии (0)

28 серпня 2015 року в НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" відбулося секційне засідання серпневої конференції бібліотекарів шкіл міста.

Керівник міського методичного об'єднання А.Романова проаналізувала методичну роботу за минулий навчальний рік та акцентувала увагу на проблемах, що гальмують підвищення ефективності бібліотечного процесу, а саме:

  • повноцінне кадрове забезпечення;
  • матеріально-технічне забезпечення;
  • поповнення бібліотечних фондів методичною літературою, фаховими та дитячими періодичними виданнями.

Значної уваги набуло обговорення ситуації з підручниками для учнів 4-х та 7-х класів, які на даний момент повністю відсутні. Складна ситуація в 2015/2016 навчальному році спостерігається і в 1-х, 3-х та 5-х класах, в яких значно збільшилася кількість учнів, порівняно з минулим роком, що спричинило дефіцит підручників в цьому навчальному році.

Методист ММК М.Босненко розкрила основні аспекти ефективного функціонування бібліотек та звернула увагу бібліотекарів загальноосвітніх навчальних закладів на актуальні питання щодо тематики та організації проведення міських методичних об'єднань.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 481 | Добавил: znamosvita | Дата: 31.08.2015 | Комментарии (0)

В дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" в старшій логопедичній групі №3 "Веселка" - творчі ігри становлять найбільш насичену типову групу ігор дошкільнят. Творчими їх називають тому, що діти самі визначають мету, зміст і правила гри, відображаючи здебільшого навколишнє життя, діяльність людини та відносини між людьми.

Значна частина творчих ігор - це сюжетно-рольові ігри "в когось" або "в щось". Діти зображають людей, тварин, роботу лікаря, будівельника тощо. Усвідомлюючи, що гра - не справжнє життя, малюки тим часом, по-справжньому переживають свої ролі, відверто виявляють своє ставлення до життя, свої думки та почуття, сприймають гру як важливу справу.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 318 | Добавил: znamosvita | Дата: 31.08.2015 | Комментарии (0)

26 та 28 серпня 2015 року на базі навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" відбулись секційні засідання серпневої конференції педагогічних працівників: вчителів української мови та літератури, математики, фізики, інформатики, зарубіжної літератури, економіки, історії, географії, хімії та біології, іноземних мов, трудового навчання, образотворчого мистецтва. Керівники міських методичних об'єднань підбили підсумки методичної роботи за минулий навчальний рік та окреслили ряд завдань для опрацювання у новому навчальному році.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 398 | Добавил: znamosvita | Дата: 28.08.2015 | Комментарии (0)

27 серпня 2015 року на базі навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" відбулось пленарне засідання серпневої конференції педагогічних працівників, суміщеного із засіданням підсумкової колегії відділу освіти з питання "Про підсумки розвитку загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти міста у 2014/2015 навчальному році й основні завдання на 2015/2016 навчальний рік", в якому взяла участь Іваськів Тетяна Анатоліївна, тимчасово виконуюча обов'язки першого заступника міського голови, начальник фінансового управління.

В роботі конференції взяли участь члени колегії відділу освіти, завідувачі дошкільних навчальних закладів, директори загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, їх заступники з навчально-виховної та виховної роботи, методисти ЦДЮТ, працівники відділу освіти та міського методичного кабінету, окремі педагогічні працівники.

З доповіддю "Про підсумки розвитку освітньої галузі міста у 2014/2015 навчальному році та основні завдання на новий 2015/2016 навчальний рік" виступила заступник начальника відділу освіти Черкас Наталія Леонідівна. В обговоренні доповіді взяли участь: Чуракова Світлана Степанівна, вихователь-методист ДНЗ №2 "Теремок", Резнікова Надія Володимирівна, вчитель початкових класів ЗШ І-ІІІ ступенів №7, Олефірова Світлана Андріївна, вчитель англійської мови НВК, Кубрак Олена Петрівна, вчитель української мови та літератури ЗШ І-ІІІ ступенів №3, Лук'яненко Лариса Володимирівна, вчитель фізики ЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім. ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 376 | Добавил: znamosvita | Дата: 27.08.2015 | Комментарии (0)

27 серпня 2015 року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №3 відбулося секційне засідання заступників директорів, які відповідають за організацію індивідуального та інклюзивного навчання в школах.

Були розглянуті питання реалізації Державного стандарту спеціальної освіти загальноосвітніх закладах міста та нормативно-правове забезпечення інклюзивного навчання.

З колегами поділилася знаннями, які отримала на курсах підвищення кваліфікації вчителів, які надають освітні послуги дітям з особливими освітніми потребами в Кіровоградському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського заступник директора з навчально-виховної роботи Грузін Валентина Володимирівна.

Методичні рекомендації щодо складання індивідуальної програми розвитку учня який перебуватиме на інклюзивній навчання надала завідувач міською ПМПК Білоконь Надія Володимирівна.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 291 | Добавил: znamosvita | Дата: 27.08.2015 | Комментарии (0)

Хоч ми всі іще маленькі,
Ми вже добре про те знаєм,
Що звемося – українці
Й українських предків маєм.

Тато, мама, брат, сестричка
І всі інші члени роду –
Всі належать до одного
Українського народу!

У серпневі дні наша країна відзначає державні свята – День Прапора та День Незалежності. У ДНЗ №6 "Сонечко" відбулося свято "Хай в серці кожної дитини живе любов до України!"

Діти прийшли на свято у вишиванках, з жовто-блакитними кульками, щоб підтримати дух української єдності.

Родзинкою свята була постановка педагогами закладу казки про Котигорошка яку з цікавістю переглянули дошкільнята. З завзятістю та веселим настроєм діти разом з героєм казки долали різні перешкоди: переходили через річку, будували фортеці , грали в ігри-естафети щоб подолали лютого Змія та визволити з неволі братів та сестру Котигорошка.

Вихованці дошкільного закладу охоче цікавляться історією, культурою, традиціями рідного краю.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 518 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.08.2015 | Комментарии (0)

Народ України святкує уже 24-річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі. Перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - випробуванням на зрілість, терпіння, толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ у змозі поліпшити життя у своєму домі власної Батьківщини, день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови наших: сіл, селищ, міст району, області та усієї України! Цей день обов'язково настане і тим швидше, чим більш плідно із натхненням кожен з нас працюватиме на благо рідної Вітчизни, а усі разом проникнемося гордістю за нашу неньку – Україну, почуттям патріотизму до рідного краю, прагненням до єдності, порозуміння та згуртованості, не лише державних мужів, а усього народу нашої держави. Успіх прийде неодмінно!

У Знам'янці до Дня Незалежності України було проведено багато різних подій, заходів, конкурсів, виставок.

Біля Центру дитячої та юнацької творчості о 10 годині працював салон "Аквагрим для дітей". Майстрами-художниками стали працівники закладу, а саме: О.Демченко , Т.Чернобривець, І.Колесник та вихованки гуртка "Малюнок, графіка та живопис".

Вже через годину на обличчях та руках дітей з'явились яскраві малюнки і їх розмаїттю не було меж.

Проводився малюнок на асфальті, котрий провели педагоги О.Фрайнд та Н.Г ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 385 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.08.2015 | Комментарии (0)

Літо в дитячому садку – це час розваг та хорошого настрою. Діти, перебуваючи майже весь час на свіжому повітрі, мають змогу розвивати свою пізнавальну й рухову активність, а педагоги зміцнюють дружні взаємини в дитячому колективі.

Одним із завдань плану роботи на літній період в ДНЗ №2 "Теремок" є продовження поглибленої роботи з розвитку у дошкільників позитивного ставлення до духовних цінностей через ознайомлення з літніми народними та календарними. В ДНЗ №2 протягом літнього періоду слід відмітити свята "Ой на Івана, ой на Купала" (до дня Івана Купала) та "Ми – діти твої, Україно!" (до дня незалежності України). Свято до народного свята Івана Купала підготували і провели вихователі Полєха О.Г., Аністратенко Н.О., Скорик Л.В. На святі були пригадані такі народні звичаї, як плетіння та пускання віночків на воду, стрибання через кропиву, прикрашання гілочки стрічками. Діти старших груп "Полуничка", "Яблучко" грали народні ігри, водили хороводи ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 2229 | Добавил: znamosvita | Дата: 21.08.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz