П`ятниця, 19.04.2024, 07:55
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Серпень » 25 » 24-річниця від Дня Незалежності України
13:08
24-річниця від Дня Незалежності України

Народ України святкує уже 24-річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі. Перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - випробуванням на зрілість, терпіння, толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ у змозі поліпшити життя у своєму домі власної Батьківщини, день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови наших: сіл, селищ, міст району, області та усієї України! Цей день обов'язково настане і тим швидше, чим більш плідно із натхненням кожен з нас працюватиме на благо рідної Вітчизни, а усі разом проникнемося гордістю за нашу неньку – Україну, почуттям патріотизму до рідного краю, прагненням до єдності, порозуміння та згуртованості, не лише державних мужів, а усього народу нашої держави. Успіх прийде неодмінно!

У Знам'янці до Дня Незалежності України було проведено багато різних подій, заходів, конкурсів, виставок.

Біля Центру дитячої та юнацької творчості о 10 годині працював салон "Аквагрим для дітей". Майстрами-художниками стали працівники закладу, а саме: О.Демченко , Т.Чернобривець, І.Колесник та вихованки гуртка "Малюнок, графіка та живопис".

Вже через годину на обличчях та руках дітей з'явились яскраві малюнки і їх розмаїттю не було меж.

Проводився малюнок на асфальті, котрий провели педагоги О.Фрайнд та Н.Горбатенко. Малеча із задоволенням малювала символи нашої держави: прапор та герб, рідне місто, рідне місто, український віночок та багато іншого. Малюнки вийшли цікаві і різнокольорові.

Дітей міста та дорослих зацікавили майстер-класи прикладного мистецтва, які провели педагоги: Н.Любінська, С.Кондратьєва, Н.Філоненко, Ю.Випиналюк, Н.Леонова, Л.Догадіна.

Всі учасники цих заходів: діти, батьки, педагоги отримали чудовий настрій і багато яскравих вражень.

Сьогодні українці єдині, як ніколи, не дивлячись на всі негаразди. Давайте побажаємо одне одному знову здобути мир і спокій на нашій рідній землі.

Бажаємо нових успіхів у вирішенні нашого спільного головного завдання - побудови заможної демократичної процвітаючої України!

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 385 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz