П`ятниця, 26.04.2024, 20:32
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » НВК №2
« 1 2 ... 30 31 32 33 34 35 »
В навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей" за сприяння Управління Національного банку України в Кіровоградській області відбувся навчально-просвітницький захід з підвищення рівня фінансової грамотності. Захід проведено вчителем економіки Недяк Наталією Володимирівною з учнями 11-х класів.

Під час проведення тренінгової програми учні ознайомились з такими корисними для них самих та членів їхніх родин поняттями як "заощадження", "заощадження в родині", "власні заощадження", "бюджет".

Працюючи в групах, діти навчились складати бюджети вечірки з приводу дня народження, пікніку на природі тощо. В ході обговорення наші вихованці робили висновки, як найбільш вдало скласти бюджет родини і яку роль в цьому процесі відіграють будь-які заощадження.
Категория: НВК №2 | Просмотров: 437 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.12.2013 | Комментарии (0)

До відзначення дня Збройних Сил України в закладі проведені стрільби з пневматичної гвинтівки та вправи з розбирання та складання автомата Калашникова.

В цьому заході учні проявили особливу зацікавленість і взяли активну участь. Кращими стрільцями з пневматичної гвинтівки стали Сільман Ярослав (11–Б) та Губатенко Станіслав (10-Б). Найкращим з розбирання та складання автомата Калашникова став Скрипка Богдан (11-В).

Всі інші учні, які взяли участь у цьому заході, також показали високі навички та вміння.
Категория: НВК №2 | Просмотров: 431 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.12.2013 | Комментарии (0)

Доброта і милосердя - два крила на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги. В Україні живе 2 млн. самотніх, інвалідів. Така їхня доля - залишитися у чотирьох стінах, сам на сам зі своїми проблемами, хворобами.

Що людині потрібно для щастя? ... Так, - здоров'я, хороші друзі, щоб рідні довго жили. А ще потрібно, щоб поруч із нами були завжди добрі чуйні люди. Це маємо пам'ятати ми, дорослі, і саме такий погляд на життя слід нам виховувати в наших дітях, в наших учнях.

Стали вже доброю традицією шефські відносини між працівниками й підопічними міського територіального центру та вихованцями навчально-виховного комплексу "Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей". Цього разу 3 грудня ми завітали до територіального центру з концертною програмою і добрими словами підтримки на адресу наших земляків, людей з обмеженими можливостями.

Приємні моменти глядачам подарували всі без виключення юні артисти. Ольга і Іван Вінники (3-В і 4-А клас) розвеселили запальним таночком. Марина Пересадченко (10-Б клас) вразила оперним тембром голосу. Дар'я Сєрова (10-В клас) і Анастасія Гришина (8-А клас) зігріли присутніх теплом пісні про кохання. Ірина Погосян (8-В клас) розчулила нас піснею про мамину сорочку. Анастасія Вітюкова в своїй хореографічній композиції об'єднала усіх думкою про те, що ми - одна родина, в якій уміння співчувати іншій людині, відгукуватися на її горе, яке може спіткати кожного з нас, добро і милосердя по відношенню до того, хто потребує допомоги, повинні стати головними життєвими принцип ... Читати далі »
Категория: НВК №2 | Просмотров: 464 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.12.2013 | Комментарии (0)

Цього тижня в навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей" відбувся День правової освіти. В рамках цього заходу учні 8-9 та 10-11 класів зустрілись з секретарем координаційної ради молодих юристів при Головному управлінні юстиції у Кіровоградській області Світланою Попович, студенткою ІІІ курсу факультету історії та права Кіровоградського державного педагогічного університету ім.Володимира Винниченка.

Темою спілкування стало питання кримінальної відповідальності неповнолітніх. Ця проблема, нажаль, є достатньою болісною для нашого сьогоднішнього суспільства. Сумна статистика свідчить про велику кількість злочинів, того чи іншого ступеню важкості, які скоюють неповнолітні українці. Можливо зустрічі такого характеру утримають молодь від хибних кроків у подальшому житті.

Правовий лекторій пройшов за сприяння депутата обласної ради Віталія Михайловича Юраха.
Категория: НВК №2 | Просмотров: 386 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.11.2013 | Комментарии (0)

Цього тижня в навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей" відбувся День правової освіти. В рамках цього заходу учні 8-9 та 10-11 класів зустрілись з секретарем координаційної ради молодих юристів при Головному управлінні юстиції у Кіровоградській області Світланою Попович, студенткою ІІІ курсу факультету історії та права Кіровоградського державного педагогічного університету ім.Володимира Винниченка.

Темою спілкування стало питання кримінальної відповідальності неповнолітніх. Ця проблема, нажаль, є достатньою болісною для нашого сьогоднішнього суспільства. Сумна статистика свідчить про велику кількість злочинів, того чи іншого ступеню важкості, які скоюють неповнолітні українці. Можливо зустрічі такого характеру утримають молодь від хибних кроків у подальшому житті.

Правовий лекторій пройшов за сприяння депутата обласної ради Віталія Михайловича Юраха.
Категория: НВК №2 | Просмотров: 476 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.11.2013 | Комментарии (0)

Минулої п'ятниці найактивніші вихованці НВК взяли участь у роботі чергової сесії міського учнівського парламенту. Почесними гостями розширеного засідання юних парламентаріїв стали міський голова Ігор Борисович Крижановський, перший заступник міського голови Володимир Олександрович Джулай, начальник міського відділу освіти Наталія Олександрівна Попова і начальник сектору у справах сім'ї і молоді міськвиконкому Руслана Анатоліївна Ладожинська.

У ході засідання шкільні парламенти поділились власними напрацюваннями і поспілкувались з міським керівництвом на хвилюючі їх теми.

Цікаво, що учні всіх без винятку шкіл показали свою обізнаність щодо болючих проблем, існуючих в нашому місті та у державі в цілому.

Маємо надію, що сьогоднішні лідери учнівського самоврядування завтра ввійдуть у доросле життя небайдужими, творчо працюючими і соціально активними громадянами України, здатними вирішувати складні проблеми та змінити наше життя на краще.
Категория: НВК №2 | Просмотров: 494 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.11.2013 | Комментарии (0)

7 листопада 2013 року, незважаючи на непогоду за вікном, учні навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей" провели годину майже в сімейному колі. Адже в класах НВК відбувся Єдиний регіональний урок "Єдина родина в центрі України".

Діти та учнівська молодь здійснили віртуальну подорож просторами багатонаціональної України, національно різнобарвної Кіровоградської області і Знам'янщини. До нас в гості завітали представники різних національностей, що живуть в нашому регіоні. Це і українці, і росіяни, і молдавани, і вірмени, і роми. Вони розповіли про свої національні особливості, свої традиції, риси характеру і поділились секретами своєї національної кухні. Додала приємних вражень етнічна музика, краса національного одягу та думка, яка єднала всіх присутніх, дорослих і дітей, що мир, злагода, порозуміння, взаємоповага – це ті речі, які є визначною рисою України, цивілізованої полікультурної держави в центрі Європи.
Категория: НВК №2 | Просмотров: 477 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.11.2013 | Комментарии (0)

Життя людини до тих пір має цінність,
поки людина може допомагати іншим.

Іван Франко


Є така професія – соціальний працівник. І у першу неділю листопада на Україні відзначають День працівника соціальної сфери.

Ці люди обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві.

Чудово, коли поруч з нашими дітьми живуть і працюють люди, наші з вами земляки, чия професійна діяльність є вкрай важливою та необхідною. Професія соціального працівника сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Адже безпосередньо пов'язана з турботою про матір і дитину, робітника і пенсіонера, студента і військовослужбовця.

30 жовтня 2013 року юні таланти школи-ліцею прийшли до міського територіального центру, щоб привітати соціальних працівників в день їх професійного свята.

Часточку тепла свого серця і свою творчість працівникам соціальної сфери нашого міста подарували Ольга і Іван Вінники (3-В клас і 4-А клас), Яна Кравченко і Ліза Сопова (9-Б клас), Ірина Погасян (8-В клас) і Даша Нехаєва (9-А клас).

Сердечно бажаємо вам, шановні соціальні працівник ... Читати далі »
Категория: НВК №2 | Просмотров: 460 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 31.10.2013 | Комментарии (0)

У цьому навчальному році в загальноосвітніх навчальних закладах України вдруге проводиться Всеукраїнська учнівська олімпіада з фізичної культури серед учнів 11-х класів.

Згідно наказу та положення про змагання 22 жовтня учні 11-х класів НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" прийняли участь у І-му турі олімпіади з фізичної культури. За регламентом та положенням Міністерства освіти України, учасники олімпіади змагалися в знаннях теорії і методики фізичного виховання, виконуючи тестові завдання, а також практичних вмінь і навичок виконання фізичних вправ з гімнастики, волейболу, футболу, баскетболу та легкої атлетики.

Участь у випробуваннях взяли 7 юнаків та 10 дівчат, вихованці вчителів фізичної культури Крисіної О.А та Шкамаріди Т.С.

Організувала та провела І етап олімпіади з фізичної культури вчитель Крисіна Олена Анатоліївна. Для учнів були створені всі умови для гарних спортивних результатів та ефективного проведення олімпіади. Після захоплюючих випробувань було цікаво – хто стане переможцем, тому що лідери змінювалися місцями майже після кожної вправи.

Підсумувавши загальну суму місць кожного учасника, місця розділилися так:

Серед юнаків:
  • І місце - Сергєєв Олександр (11-А клас), вчитель Крисіна О.А.
  • ІІ місце - Корячко Богдан (11-А клас), вчитель Крисіна О.А.
  • ІІІ місце - Ткач Артем (11-В клас), вчитель Шкамаріда Т.С.
... Читати далі »
Категория: НВК №2 | Просмотров: 573 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.10.2013 | Комментарии (0)

17 жовтня 2013 року на базі навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей" відбулося спільне засідання міських методичних об'єднань учителів української мови та літератури і світової літератури.

На запрошення заступника директора НВК з навчально-виховної роботи Сорокіної Ганни Дмитрівни й голови шкільного методичного об'єднання вчителів української мови і літератури Архангельської Люсі Сергіївни в засіданні взяла участь Ольга Олександрівна Гузь, учитель-словесник, відмінник освіти України, учитель-методист загальноосвітньої школи №26 міста Кіровограда, яку зі Знам'янкою пов'язують дитячі та шкільні роки, а також – період становлення як педагога. Тепер вона автор 15-ти методичних посібників і співавтор хрестоматій зі світової літератури. Ольга Олександрівна відома не тільки в області, а й за її межами як творчо працюючий педагог.

Шанована гостя виступила перед учительською та учнівською аудиторією з лекцією "Ліна Костенко в контексті світової літератури", презентуючи свої дослідження творчості відомої української поетеси, а потім провела майстер-клас – відкритий урок із української літератури в 5-му класі за оповіданням Оксани Сенатович "Малий віз". Під час обговорення уроку вчителі ділилися думками з приводу методики проведення сучасного уроку літератури. Ольга Олександрівна презентувала власний досвід, методичні наробки і відеоматеріали із застосуванням інтернет-ресурсів, зокрема викор ... Читати далі »
Категория: НВК №2 | Просмотров: 575 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.10.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz