П`ятниця, 29.03.2024, 02:16
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Жовтень » 23 » Зустріч з талановитою землячкою
09:33
Зустріч з талановитою землячкою
17 жовтня 2013 року на базі навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей" відбулося спільне засідання міських методичних об'єднань учителів української мови та літератури і світової літератури.

На запрошення заступника директора НВК з навчально-виховної роботи Сорокіної Ганни Дмитрівни й голови шкільного методичного об'єднання вчителів української мови і літератури Архангельської Люсі Сергіївни в засіданні взяла участь Ольга Олександрівна Гузь, учитель-словесник, відмінник освіти України, учитель-методист загальноосвітньої школи №26 міста Кіровограда, яку зі Знам'янкою пов'язують дитячі та шкільні роки, а також – період становлення як педагога. Тепер вона автор 15-ти методичних посібників і співавтор хрестоматій зі світової літератури. Ольга Олександрівна відома не тільки в області, а й за її межами як творчо працюючий педагог.

Шанована гостя виступила перед учительською та учнівською аудиторією з лекцією "Ліна Костенко в контексті світової літератури", презентуючи свої дослідження творчості відомої української поетеси, а потім провела майстер-клас – відкритий урок із української літератури в 5-му класі за оповіданням Оксани Сенатович "Малий віз". Під час обговорення уроку вчителі ділилися думками з приводу методики проведення сучасного уроку літератури. Ольга Олександрівна презентувала власний досвід, методичні наробки і відеоматеріали із застосуванням інтернет-ресурсів, зокрема використання компаративного та герменевтичного аналізу літературного твору в школі.

Наприкінці засідання зі словами подяки на адресу Ольги Олександрівни Гузь виступила методист міського відділу освіти Наталія Анатоліївна Полєжай.

Чекаємо на нові зустрічі з талановитими педагогами Кіровоградщини!
Категория: НВК №2 | Просмотров: 572 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz