П`ятниця, 19.04.2024, 13:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Грудень » 5 » Доброта і милосердя
10:38
Доброта і милосердя
Доброта і милосердя - два крила на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги. В Україні живе 2 млн. самотніх, інвалідів. Така їхня доля - залишитися у чотирьох стінах, сам на сам зі своїми проблемами, хворобами.

Що людині потрібно для щастя? ... Так, - здоров'я, хороші друзі, щоб рідні довго жили. А ще потрібно, щоб поруч із нами були завжди добрі чуйні люди. Це маємо пам'ятати ми, дорослі, і саме такий погляд на життя слід нам виховувати в наших дітях, в наших учнях.

Стали вже доброю традицією шефські відносини між працівниками й підопічними міського територіального центру та вихованцями навчально-виховного комплексу "Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей". Цього разу 3 грудня ми завітали до територіального центру з концертною програмою і добрими словами підтримки на адресу наших земляків, людей з обмеженими можливостями.

Приємні моменти глядачам подарували всі без виключення юні артисти. Ольга і Іван Вінники (3-В і 4-А клас) розвеселили запальним таночком. Марина Пересадченко (10-Б клас) вразила оперним тембром голосу. Дар'я Сєрова (10-В клас) і Анастасія Гришина (8-А клас) зігріли присутніх теплом пісні про кохання. Ірина Погосян (8-В клас) розчулила нас піснею про мамину сорочку. Анастасія Вітюкова в своїй хореографічній композиції об'єднала усіх думкою про те, що ми - одна родина, в якій уміння співчувати іншій людині, відгукуватися на її горе, яке може спіткати кожного з нас, добро і милосердя по відношенню до того, хто потребує допомоги, повинні стати головними життєвими принципами.

Висловлюємо подяку дітям - учасникам концертної програми і вчителю образотворчого мистецтва Павленко Ірині Миколаївні за надання для підопічних міського територіального центру подарунків, виготовлених учнями НВК власноруч.
Категория: НВК №2 | Просмотров: 464 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz