П`ятниця, 26.04.2024, 19:59
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » НВК №2
« 1 2 3 4 ... 34 35 »

14 БЕРЕЗНЯ УКРАЇНА ВШАНОВУЄ МУЖНІСТЬ ТА ГЕРОЇЗМ ЗАХИСНИКІВ СВОЄЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, СУВЕРЕНІТЕТУ І ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ЦІЛІСНОСТІ, УКРАЇНСЬКИХ ДОБРОВОЛЬЦІВ

    14 березня Україна вшановує  мужність та героїзм захисників своєї  незалежності, суверенітету і  територіальної цілісності, українських добровольців.   В цей день 2014 року перші  500 бійців- добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону, з якого згодом був сформований батальйон оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького – добровольче  формування Національної гвардії України.

З перших днів бойових дій у зоні АТО багато наших земляків- добровольців приєдналися до лав Збройних Сил України. Попри великі проблеми з амуніцією, технікою, важкими побутовими умовами, вони прийняли на себе перші удари агресора і гідно витримали їх, втративши численних побратимів.

Цими дня багато добровольців повернулись до мирного життя і готові ділитися спогадами та досвідом з учнівською молоддю нашого міста. Мета цих зустрічей – виховувати здобувачів освіти у дусі любові до України та почуття гордості за українських добровольців.

12 березня здобувачі освіти 9 і 10 класів навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2-ліцей» зустрілися із радником міського голови з питань АТО Володимиром Мухуровим та нашими земляками – добровольцями Олександром Чипликом, Денисом Вороновим та Олександром Баєвим. За плечима цих, на перший погляд, звичайних хлопців -  бої у «найгарячіших» точках, так званого, ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 133 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.03.2021 | Комментарии (0)

Урок для маленьких користувачів мережею Інтернет в ЗШ I-III ступенів №2- ліцей

У НВК «Знам’янська загальноосвіня школа I-III ступенів №2- ліцей» 4 березня відбувся урок для маленьких користувачів мережею Інтернет. Слухачами були учні 1-Б класу (класний керівник Руденко Т.В.). Представники учнівського самоврядування з допомогою педагогів-організаторів провели урок «Моя суперсила - безпека в Інтернеті». 
Учні дізналися про правила онлайн-безпеки : як поводитись у соціальних мережах, онлайн-іграх, щоб не натрапити на кіберзлочинців. Дізналися до кого можна звернутись у разі небезпеки. 
Для закріплення знань, було переглянуто відеоролик про кібербезпеку. 

Категория: НВК №2 | Просмотров: 116 | Добавил: znamosvita | Дата: 09.03.2021 | Комментарии (0)

Про булінг школярам

У шкільному житті, сповненому новими знаннями і цікавими подіями, нажаль, виникають ситуації приниження чи знущання з однокласників, молодших школярів. Ця проблема у всьому світі має назву «булінг».                           
За інформацією Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), із булінгом у колі однолітків в Україні стикалися близько 67% дітей в тих чи інших його проявах (були жертвою чи свідком). . Причому, найбільш вразливими до булінгу є сором’язливі, зі зразковою поведінкою діти, а також діти, які, в силу різних життєвих обставин, «замкнуті в собі», закриті для спілкування. 44% дітей, якщо стають свідками булінгу, просто спостерігають, оскільки бояться за себе. 
Булінг це настільки негативне явище, що воно впливає на всіх, хто бере в ньому участь або спостерігає, та має деструктивні наслідки в майбутньому житті. 
Навіть поодинокий випадок булінгу залишає глибокий емоційний слід, що робить проблему найпоширенішою причиною звернень до дитячого психолога.
Проблема булінгу ставить багато запитань і потребує їх професійного роз’яснення. Саме з цією метою до НВК «Знам’янська загальноосвітня школа  І-ІІІ ст. № 2-ліцей» завітали  начальник Знам’янського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області, майор внутрішньої служби Марина Марула, начальник відділу «Знам’янське бюро безоплатної правової допомоги» Анжела Іванова та головний спеціаліст відділу Альона Волохова, завідуюча міською бібліотечною філією         & ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 139 | Добавил: znamosvita | Дата: 15.02.2021 | Комментарии (0)

День соборності України в навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа I-III ступенів №2- ліцей»

     В рамках відзначення  Дня Соборності України навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа I-III ступенів №2- ліцей»  провів ряд тематичних заходів в режимі  онлайн з використанням технологій віддаленого доступу на сторінках мережі «Фейсбук».
Бібліотека НВК   (Наталія Мостова, Алла Романова) запросила користувачів груп ФБ на віртуальну книжкову  викладку «Моя країна-Україна».
Здобувачі освіти НВК взяли активну участь в онлайн-вітанні «Живий ланцюг» та відеодекламації «Україна у віршах».
Педагогами-організаторами Анною Соколовою і Юлією Ларіоновою створено онлайнпублікації з історії України та проведено онлайн-челендж «Що для мене Україна?».

Вікторія Маслюкова, заступник директора з виховної роботи.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 127 | Добавил: znamosvita | Дата: 21.01.2021 | Комментарии (0)

Iнсайти нашого міста


З  метою активiзацii роботи з виховання в учнiвськоi молодi патрiотичних почуттів, любовi до рiдного краю на ocнoвi культурно-iсторичних цiнностей та необхiдностi  популяризацii наукової дiяльностi, розвитку  свiтогляду, пошуку  й пiдтримки обдарованоi учнiвської молодi, Управлiння   освiти i науки облдержадмiнiстрацii  започаткувало  проведення щорiчного обласного конкурсу наукових проектів «Iнсайти сьогодення вiд юних дослiдникiв Кiровоградщини».
Захист дослідницьких проєктів відбувся 10-12 грудня на платформі ZOOM в наукових відділеннях і секціях КМАНУМ.
Наукове відділення історії в секції «Історичне краєзнавство» ІІ місце здобули  учениці 10 класу НВК «Знамянська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» Аністратенко Анастасія та Філіпченкова Аліна. Науковий керівник – Філіпова Світлана Миколаївна.
Наукове відділення філософії та суспільствознавства в секції «Соціологія» ІІ місце здобула учениця 9 класу НВК «Знамянська ЗШ І-ІІІ ступенів №3-гімназія» Грекова Валерія. Науковий керівник – Філіпова Світлана Миколаївна.
В номінації «Змістовне ведення дискусії» перемогу отримала учениця 10 класу НВК «Знамянська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» Аністратенко Анастасія.
В номінації «Прикладний характер дослідження» перемогу отримав учень 10 класу НВК «Знамянська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» Меренков Іван.
Пишаємося! Так тримати!
Бажаємо успіхів та перемог в подальших дослідженнях!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 200 | Добавил: znamosvita | Дата: 18.12.2020 | Комментарии (0)

Урок пам’яті «Чорнобиль-трагедія ХХ століття»


14 грудня у НВК «Знам’янська загальноосвітня школа I-III ступенів №2-ліцей» відбувся День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.
Педагоги-організатори влаштували урок пам’яті «Чорнобиль-трагедія ХХ століття», який провів представник учнівського самоврядування Гребенюк Вадим.
Бібліотекарі НВК оформили книжкову поличку « Чорнобиль:гіркий спомин і вічний біль».
Класні керівники провели години спілкування «Пам’ятай про Чорнобиль… Думай про майбутнє».
Учні вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЄС, бо завдяки їх самопожертві вдалося локалізувати аварію та врятувати інших від радіаційного забруднення!

                                                                                                           Педагоги-організатори: Соколова А.М.
    Ларіонова Ю.М.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 169 | Добавил: znamosvita | Дата: 15.12.2020 | Комментарии (0)

День захисту дітей у цифровому середовищі

У НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2 - ліцей» започатковано День захисту дітей у цифровому середовищі. Головна мета -  формування в учнів обізнаності та стійкості щодо ознак булінгу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій та  захист дітей від сексуальних ризиків в Інтернеті. Учні НВК разом із соціальним педагогом  Я. Нетудихатко та практичним психологом Ж. Захаренко  взяли участь у низці  превентивно-просвітницьких заходів із використанням матеріалів інформаційно-освітньої кампанії по захисту дітей

Категория: НВК №2 | Просмотров: 145 | Добавил: znamosvita | Дата: 10.11.2020 | Комментарии (0)

 

Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів


    З 1 по 31 жовтня в НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст. №2 – ліцей» триває Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів». 
Метою проведення місячника є привернення уваги до екологічних проблем і активізація роботи бібліотеки з екологічної освіти з учасниками освітнього процесу.
Бібліотекарами закладу підготовано цикл заходів:
-  інформаційний стенд «Знай! Люби! Бережи!»,
-  з активом бібліотеки виготовлено буклет «Рослинні символи, України», 
- для гуртківців «Шкільне лісництво» - бібліотечно-еко мандрівка «Пригоди в зеленому царстві».
          Бібліотека продовжує роботу у цьому напрямку і чекає на нові зустрічі зі своїми користувачами.
    
                                                                                     Бібліотекарі закладу

 

 

Категория: НВК №2 | Просмотров: 145 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.10.2020 | Комментарии (0)

МИ ЗА МИР!

Починаючи з 2002 року, Міжнародний день миру щорічно відзначається 21 вересня.
Цього дня ООН пропонує всім країнам і народам припинити воєнні дії, або ж відзначати цей День проведенням освітніх і громадських суспільних інформаційних акцій з проблем миру. До цієї акції долучилися  учні і бібліотечні працівники НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст. №2- ліцей» Було проведено цикл інформаційних заходів, щодо теми.

Бібліотекарі закладу

 

 

 

Категория: НВК №2 | Просмотров: 146 | Добавил: znamosvita | Дата: 21.09.2020 | Комментарии (0)

Свято 1 вересня в НВК № 2-ліцей!

Ранок 1 вересня 2020/ 2021 навчального року для здобувачі освіти навчально-виховного комплексу “Знам′янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2-ліцей розпочався Першим уроком на тему «Україна це МИ», під час якого діти, перш за все, знайомились з особливостями  навчання та перебування в освітньому закладі в період адаптивного карантину. Кожен клас мав власну креативну програму єднання класної родини. Певна частина класних колективів спілкувались на свіжому повітрі. Діти ділилися враженнями і новою інформацією, будували плани на новий навчальний рік. За необхідністю спілкування   відбувалося із застосування мультимедійного обладнання та матеріалів з мережі Інтернет. Цього дня на сайті НВК та у відповідних  групах Фейсбуку  ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 165 | Добавил: znamosvita | Дата: 01.09.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz