Середа, 24.04.2024, 12:14
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Міськво
« 1 2 3 4 5 ... 49 50 »

Дотримання протиепідемічних заходів закладами дошкільної освіти 
в період адаптивного карантину

22 липня 2020 року з метою здійснення моніторингу дотримання протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти міста в період адаптивного карантину комісією у складі фахівців відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Знам'янського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області та працівників відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради проведено вибіркову перевірку-огляд. Робоча група цього дня завітала до дошкільного навчального закладу № 7 «Козачок». 
Працюючи  в особливих умовах, працівниками закладу забезпечено дотримання вимог Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19), затверджених  постановою Головного державного санітарного лікаря України № 25 від 21.05.2020 року (температурний скринінг, фізичне дистанціювання, використання ЗІЗ з дотриманням вимог до їх централізованого сбору в окремі контейнери, обробка та дезінфекція рук відповідно до рекомендацій у межах ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 201 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.07.2020 | Комментарии (0)

Результати проведення конкурсного відбору на посаду директора 
комунального закладу 
«Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7» Знам’янської міської ради Кіровоградської області

За результатами проведення конкурсного відбору на посаду керівника комунального закладу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7» Знам’янської міської ради Кіровоградської області, на  підставі рішення конкурсної комісії відділу освіти  виконавчого комітету Знам’янської міської ради (Протокол від 17 червня 2020 року), керуючись ст. 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», переможцем вищезгаданого конкурсу визначено  ДУБРОВСЬКУ Галину Миколаївну  - тимчасово виконуючу обв’язки директора закладу, яку наказом начальника відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 24 червня № 20-к призначено  на посаду директора Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7 з 24 червня 2020 року, як таку, що успішно пройшла конкурсний відбір та укладено з нею строковий трудовий договір (контракт) терміном на ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 211 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.06.2020 | Комментарии (0)

Робота інклюзивно-ресурсного центру

З 5 червня 2020 року комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" відновив свою роботу з метою проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки дітей.Протягом періоду відновленої роботи проведено обстеження 63 дітей дошкільного та шкільного віку. 
Комплексна оцінка проводиться згідно з робочим графіком:
- щоденно з 8.00 до 17.00.
Всі відвідування інклюзивно-ресурсного центру (подання та отримання документів, комплексне психолого-педагогічне оцінювання дитини) відбуваються за попереднім записом на конкретний термін та з дотриманням протиепідемічних вимог:
- у добре провітрюваному приміщенні з дотриманням дистанції не менше 1,5 метри з засоби індивідуального захисту (маски, гумові рукавички, бахіли);
- при вході в заклад проводиться температурний скринінг працівників та відвідувачів;
- для  уникнення  натовпу, приймається не більше  двох  відвідувачів  одночасно (дитина  та  один з батьків  або законний представник).  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 197 | Добавил: znamosvita | Дата: 18.06.2020 | Комментарии (0)

Відбувся конкурс на посаду директора комунального закладу 
«Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 
Знам’янської міської ради Кіровоградської області»

17 червня 2020 року відділом освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради проведено конкурс на посаду директора комунального закладу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 Знам’янської міської ради Кіровоградської області». До участі  у проходженні конкурсного відбору, відповідно до поданих документів, допущено кандидата на посаду -   Дубровську Галину Миколаївну.
Конкурсна комісія упродовж двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору визначить результати проведення конкурсу з оприлюдненням результатів  на веб-сайті міської ради та відділу освіти.  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 223 | Добавил: znamosvita | Дата: 18.06.2020 | Комментарии (0)

ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ЗНО НА ТЕРИТОРІЇ МІСТА ЗНАМ'ЯНКИ У 2020 РОЦІ

12 червня 2020 року під голувуванням першого заступника міського голови Валентини ЗАГОРОДНЬОЇ відбулася нарада з питань організації проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році.                    
У нараді взяли участь:
КЛИМЕНКО Людмила Анатоліївна – начальник відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради 
ПОПОВА Тетяна Миколаївна – головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради
БОСНЕНКО Марина Миколаївна – методист відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради
МАНЬКО Сергій Вікторович – заступник начальника управління – начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства  Знам'янського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 187 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.06.2020 | Комментарии (0)

В нас гостює літо…
(робота закладів дошкільної освіти в умовах адаптивного карантину)

Довгоочікуване тепле літо настало. Карантинні обмеження, які ще донедавна тримали вихованців дитячих садочків в очікуванні їх послаблення, нарешті увійшли у стадію адаптивного, що дозволило відновити роботу дошкільних закладів, з обов’язковим дотриманням Тимчасових рекомендацій щодо роботи закладів дошкільної освіти, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.20 року №25. Дотримуючись вимог постанови та адаптованого до умов роботи закладу регламенту, щоранку проводиться температурний скринінг, як працівникам так і дітям дошкільних закладів міста, здійснюються всі протиепідемічні заходи, спрямовані на захист життя та здоров’я дітей та працівників установ.  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 202 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.06.2020 | Комментарии (0)

Про відновлення роботи 
комплексної дитячо-юнацької спортивної школи

Відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради відповідно до розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території міста Знам’янка від 22 травня 2020 року № 10 та від 01 червня 2020 року № 11 в частині відновлення роботи закладів позашкільної освіти міста та, зокрема, комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (далі – КДЮСШ), інформує про відновлення роботи КДЮСШ з 09 червня 2020 року з урахуванням позитивного висновку робочої комісії з питань відновлення роботи закладів освіти, визначених Постановою Кабінету Міністрів України.
Організацію відновлення роботи закладу здійсненно відповідно до протиепідемічних та санітарних вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 26 червня 2020 року №28 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в деяких закладах культури та спорту на період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної хвороби (COVID-19)».  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 244 | Добавил: znamosvita | Дата: 09.06.2020 | Комментарии (0)

Відновлення роботи закладів дошкільної освіти

Відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради повідомляє про відновлення роботи закладів дошкільної освіти в м. Знам’янка з 03 червня 2020 року за результатами комісійного вивчення стану готовності до роботи  закладів дошкільної освіти в умовах послаблення карантину.
При цьому звертаємо увагу батьків на дотримання профілактичних та протиепідемічних заходів з метою запобігання виникнення та розповсюдження гострої респіраторної інфекції.  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 206 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.06.2020 | Комментарии (0)

Обстеження закладів дошкільної освіти міста

02 червня 2020 року членами комісії по обстеженню закладів дошкільної освіти міста Знам’янки:
ЗАГОРОДНЬОЮ Валентиною Григорівною – першим заступником міського голови виконавчого комітету Знам’янської міської ради;
КЛИМЕНКО Людмилою Анатоліївною – начальником відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради;
ПОПОВОЮ Тетяною Миколаївною – головним спеціалістом відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради;
МАНЬКОМ Сергієм Вікторовичем – заступником начальника управління – начальником відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Знам'янського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області;
СТЕПАНЕНКО Тетяною Вікторівною – головним спеціалістом відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Знам'янського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області проведено  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 211 | Добавил: znamosvita | Дата: 01.06.2020 | Комментарии (0)

Дорогі учні! Шановні педагоги та батьки!

Щиро вітаємо Вас з останнім навчальним днем та зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою в режимі онлайн!
Останній дзвоник  багатьох школярів сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаємо вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.
Глибоко вдячні педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов`ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.
Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 189 | Добавил: znamosvita | Дата: 29.05.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz