П`ятниця, 19.04.2024, 22:35
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗДО №2
« 1 2 ... 26 27 28 29 »


Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 612 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.10.2013 | Комментарии (0)

В рамках тижня, запланованого Знам'янським виконавчим комітетом з 23 по 29 вересня 2013 року "Перші результати забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України з розширення мережі ДНЗ" в ДНЗ №2 "Теремок" відбулось обговорення за круглим столом з педагогами закладу даного питання.

На круглому столі були присутні методист по дошкільному вихованню Скляровська Л.Д., завідувач ДНЗ №2 Мазур О.В., педагоги закладу.

Скляровська Л.Д. зазначила, що згідно нових ініціатив Президента України Віктора Януковича "Діти – майбутнє України", розширення мережі дошкільних навчальних закладів дасть можливість забезпечити місцями 85% дошкільнят, що відповідатиме європейським стандартам. Протягом 2013-2014 років буде розширено на 90 одиниць мережу дошкільних навчальних закладів за рахунок відновлення їх діяльності, відкриття у пристосованих приміщеннях та новобудов.

Завідувач ДНЗ №2 Мазур О.В. доповнила, що розвиток дошкільної освіти сприятиме соціалізації дітей, їх повноцінній підготовці до навчання у школі, а також надасть батькам можливість реалізувати своє право на працю.

До обговорення долучились педагоги закладу, кожен з них мав можливість висловити свою думку щодо даного питання. Всі присутні на круглому столі дійшли висновку, що нові ініціативи Президента України допоможуть підняти авторитет роботи дошкільних закладів ... Читати далі »
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 756 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.09.2013 | Комментарии (0)

Згідно річного плану ДНЗ №2 "Теремок" на 2013-2014 н.р. 19.09.2013р. відбулась педагогічна рада педагогів закладу. Були присутні методист по дошкільному вихованню Скляровська Л.Д., завідувач Мазур О.В., вихователь-методист Чуракова С.С. та педагоги закладу.

Скляровська Л.Д. ознайомила з пріоритетами та перспективами розвитку системи дошкільної освіти, які визначені Державною цільовою соціальною програмою розвитку дошкільної освіти на період до 2017р.

Мазур О.В. ознайомила присутніх з інструктивно-методичними рекомендаціями "Про організацію роботи в дошкільних навчальних закладах у 2013-2014 навчальному році". Зосередила увагу на вирішенні ключових завдань на цей навчальний рік. Довела до відома інформацію про чинні комплексні та парціальні програми на цей рік. Ознайомила із запропонованими різноманітними напрямами, формами, методами діяльності для забезпечення актуальності тематики заходів, ініційованих Міністерством освіти і науки у 2013-2014 н.р.

Чуракова С.С. ознайомила із проблемами та особливостями розвитку п'ятирічних дітей, які були розглянуті на Всеукраїнській конференції, яка відбулась 4 червня 2013р. під головуванням заступника Міністра освіти і науки України Бориса Жебровського.

Завідувач Мазур О.В. підвела підсумки роботи педколективу за 2012–2013 н.р. Вихователь–методист Чуракова С.С. зачитала довідку по підготовці педагогів ДНЗ №2 "Теремок" до навчального 2013–2014 н.р. Також познайомила з формами роботи на 2013–2014 н.р. для підвищення якості дошкільної освіти. Вихователі всіх вікових груп презентували методичні посібники для роботи з діт ... Читати далі »
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 653 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.09.2013 | Комментарии (0)

Педагоги ДНЗ №2 "Теремок" прагнуть виховати маленьких громадян патріотами України, тому так важливо плекати в них почуття любові до свого народу, його культури, до рідної землі. Цьому сприяють яскраві свята, які готуються і проводяться разом з родинами вихованців.

До святкування 22 річниці Дня незалежності України в ДНЗ №2 "Теремок" пройшло свято "Хай в серці кожної дитини живе любов до України".

У святково вбраному залі відповідною етноатрибутикою (рушниками, серветками, вишиванками, поробками з дерева, глини) пройшло дійство, куди були запрошенні діти старших груп "Гномики" (вих. Коханєвич А.О.), "Калинка" (вих. Ткаченко Т.В., Щава Н.В.), "Бджілка" (вих. Пастухова Л.А.) та середніх груп "Живчик" (вих. Коваленко О.П.), "Пізнайки" (вих. Корнієнко М.Г., Коломієць Ю.В.), а також батьки вихованців. І діти, і дорослі були у гарних українських нарядах. Муз.керівники Петліца Ю.О. та Полюхович Т.Д. підготували з дітками пісні "У нашій Україні", "Родинне вогнище", "Щебетала ластівочка"; таночки "Гопак", "Танок польових квітів", "Український козачок". Вих. Щава Н.В., Коханєвич А.О. підготували і провели з дошкільнятами цікаві та повчальні ігри, а саме "Пройди по колоді, перекинутій через річку", "Чия команда швидше вийде з оточення". Вих. Пастухова Л.А. провела гру "Склади квіти у віночок". Вих. Коваленко О.П., Коломієць Ю.В., Корнієнко М.Г. провели народну гру "Чий віночок найкращий". Поряд з цим діти продемонстрували вміння декламувати вірші на етнотематику. В кінці свята діти виконали танцювальну композицію під фонограму пісні "Моя Україна" у виконанні Н.Бучинської. А закінчилось дійство словами ведучої:
< ... Читати далі »
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 2760 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.08.2013 | Комментарии (0)

07 серпня 2013 року на засіданні обласної міжвідомчої методично-координаційної ради з правової освіти населення, з досвідом роботи дошкільного навчального закладу №2 "Теремок" з питання "Про правове виховання дітей дошкільного віку", виступила вихователь-методист цього ДНЗ С.Чуракова.
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 672 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.08.2013 | Комментарии (0)

На виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича щодо залучення дітей до занять фізкультури і спортом в ДНЗ №2 "Теремок" було проведене спортивне свято "Здоров'я дітей – здоров'я нації".

Свято несе дітям радість і веселощі. Навіть його очікування викликає у дитини позитивні емоції. Рухливі ігри, атракціони, сюрпризи, якими насичена програма будь–якого свята, викликають у дітей щирий сміх, захоплення, радість. Давно відомо, що хороший настрій, а отже й свято, має цілющу силу. А тим більше – спортивне свято.

З самого ранку на території садочка "Теремок" звучала весела музика, майданчики груп святково прикрашені кульками, прапорцями. Активну допомогу у прикрашанні взяли на себе батьки наших вихованців. Участь у спортивному святі взяли діти молодших, середніх, старших груп. Свято вікрилось урочистою лінійкою. У кожної групи був свій девіз, своя спортивна форма. Далі діти розійшлися по своїм завданням. Діти молодших груп "Живчик" (вих.Коваленко О.П., Рева О.В.), "Пізнайки" (Коломієць Ю.В., Корнієнко М.Г.) грали в рухливі ігри "Пташенята і Кіт", "Біжіть до мене", водили хороводи. Діти середніх груп "Гномики" (Коханєвич А.О., Шаповал Н.В.), "Калинка" (Щава Н.В.), "Бджілка" (Пастухова Л.А., Компанієць А.В.) проводили спартакіаду, куди увійшли атракціони по перетягуванню канатів, естафети "Хто спритніший", "Підкинь і злови". Діти старших груп "Яблучко" (Скорик Л.В., Пушкаренко О.І.), "Полуничка" (Полєха О.Г.), "Капітошка" (Сітанова Н.М., Татаріна С.М.) провели міні–турнір по футболу. У 2012 році в Україні пройшло ЄВРО-2012. В нашому садочку також проводилось ЄВРО-2012 "Теремок", діти отримали велике за ... Читати далі »
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 663 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.06.2013 | Комментарии (0)

11 квітня 2013р. в ДНЗ №2 "Теремок" відбулось методичне об'єднання, на якому були присутні музичні керівники м.Знам'янки та методист по дошкільному вихованню Скляровська Л.Д.

Тема методоб'єднання "Організація сюжетних занять з використанням театралізованої діяльності". Увазі присутніх був представлений мюзикл "У пошуках Весни Красуні". У створенні брали участь вихователі Компанієць А.В., Коломієць Ю.В., Мороз Л.В., музичні керівники Єніна Ю.В., Полюхович Т.Д., Петліца Ю.О., вихователь–методист Чуракова С.С., завідуюча Мазур О.В.

Музичне виховання є синтезом різних видів діяльності. В мюзиклі присутня єдина сюжетна лінія, ігрові елементи представлені ігровими ситуаціями, рухливими, словесними іграми, театралізацією. Адже на музичних заняттях театралізація займає вагоме місце, вона впливає на розвиток творчих здібностей, образного мислення. У процесі театралізованих ігор діти навчаються виразного читання, пластиці рухів, співу, грі на музичних інструментах. У мюзиклі були задіяні діти середньої групи "Гномики" (вих. Коханєвич А.О., Шаповал Н.В.) і старших груп "Капітошка" (вих. Сітанова Н.М., Татаріна С.М.), "Яблучко" (вих. Скорик Л.В., Пушкаренко О.І.), "Полуничка" (вих. Полєха О.Г.). У музичному залі оформлені чудові декорації, для акторів пошиті костюми бджілок, мами Бджоли, сонечка, промінчиків, крапельок, Вітрюги, Весни Красуні.

Рівень акторських, музичних здібностей дітей були високо оцінені музичними керівниками м. Знам'янки. Музичні керівники ДНЗ №2 Єніна Ю.В., Полюхович Т.Д., Петліца Ю.О. отримали високу оцінку своїм професійним здібностям.


Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 986 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.05.2013 | Комментарии (0)

19 грудня о 10.00 год. в ДНЗ №2 "Теремок" відбулося свято "Чекаємо в гості Святого Миколая", на яке були запрошені діти середніх та старших груп ДНЗ №2 та батьки дітей старшої групи "Полуничка". Свято підготували і провели муз. керівник Полюхович Т.Д., вих. Полєха О.Г., Філіпоненко М.В. старш. гр. "Полуничка" та вих. Цвіркун В.В. в ролі Святого Миколая. По закінченню свята в музичному залі Святий Миколай зайшов в кожну з 12 груп ДНЗ №2 та привітав гостинцями всіх вихованців нашого закладу.
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 621 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.12.2012 | Комментарии (0)

В ДНЗ №2 "Теремок" 30 листопада пройшло родинно–спортивне свято "Тато, мама, я – спортивна сім'я" у середній гр. "Гномики" в рамках програми співпраці з родинами вихованців ДНЗ №2 "Взаємодія". На святі взяли участь сім'ї Коваленків (І місце), Кісілічиних (ІІ місце), Щедриних (ІІІ місце), Нагуляк (ІV місце). На святі була присутня методист міськво по дошкільному вихованню Скляровська Л.Д.
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 776 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.12.2012 | Комментарии (0)

Розвиток творчих здібностей – одне з головних завдань дошкільної освіти.  Образотворча діяльність – найбільш ефективний засіб розвитку творчих здібностей. Під час малювання, ліплення, аплікації у дітей розвиваються спостережливість, естетичне сприйняття, художній смак, творчі здібності, виховується вміння бачити прекрасне у навколишньому середовищі, у творах мистецтва.

В ДНЗ №2 "Теремок" з 12 листопада по 20 листопада пройшли колективні перегляди "Розвиток творчих здібностей дошкільників на заняттях з ІЗО діяльності". Під час яких, завдяки традиційним та нетрадиційним технікам,  розвиваються творчі здібності дошкільнят. В колективних переглядах брали участь 12 груп нашого закладу.
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 947 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.12.2012 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz