Четвер, 25.04.2024, 08:11
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2021 » Квітень » 8 » Проведення ранкової гімнастики з нагоди Всесвітнього дня здоров’я в ЗДО №2 «Теремок»
10:23
Проведення ранкової гімнастики з нагоди Всесвітнього дня здоров’я в ЗДО №2 «Теремок»

Проведення ранкової гімнастики з нагоди Всесвітнього дня здоров’я в ЗДО №2 «Теремок»  

  Одне із основних завдань, визначених Законом України «Про дошкільну освіту», – збереження та зміцнення фізичного, психічного і духовного здоров’я дитини.
Базовий компонент дошкільної освіти спрямовує зусилля педагогів та батьків на формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я і мотивації щодо здорового способу життя.
Відповідно до чинної програми виховання і навчання дітей від двох до семи років «Дитина» та методичних рекомендацій Міністерства освіти і науки України «Фізичний розвиток  дітей в умовах дошкільного  навчального  закладу» (16.08.2010  № 1/9-563) фізкультурно-оздоровчі заходи в режимі дня у закладі дошкільної освіти №2 «Теремок» є обов’язковими для дітей дошкільного віку. Вони мають мету – сприяти зміцненню здоров’я, підвищенню розумової працездатності дітей, активізації рухового режиму в дошкільному закладі.
Щоденно перед сніданком у режимі дня дітей раннього та дошкільного віку проводиться ранкова гімнастика. Вона є обов’язковою складовою організації життєдіяльності дітей у закладі дошкільної освіти №2 «Теремок». Ранкова гімнастика сприяє поглибленню дихання, посиленню кровообігу, обміну речовин, розвитку різних груп м’язів, правильній поставі, розгальмовуванню нервової системи після сну, викликає позитивні емоції.
З нагоди Всесвітнього дня здоров’я (7 квітня) у закладі дошкільної освіти №2 «Теремок» з1 по 7 квітня пройшов Фестиваль ранкової гімнастики. Взяли участь дошкільнята ІІ молодших, середніх, старших груп. Були проведені комплекси ранкових гімнастик з предметами, як в музичному, так і в спортивному залах, та в групах.
Фото та відеоматеріали можна переглянути на Facebook в групі Дитсадок Теремок (https://www.facebook.com/groups/424054247997530/).

Вихователь – методист ЗДО №2 «Теремок»
Чуракова С.С.

 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 119 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz