Вівторок, 16.04.2024, 22:52
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2021 » Березень » 23 » ​​​​​​​День народження Афлатуна (робота за соціально – фінансовою програмою «Афлатот») в закладі дошкільної освіти №2 «Теремок»
17:50
​​​​​​​День народження Афлатуна (робота за соціально – фінансовою програмою «Афлатот») в закладі дошкільної освіти №2 «Теремок»

День народження Афлатуна (робота за соціально – фінансовою програмою «Афлатот») в закладі дошкільної освіти №2 «Теремок»

З 2016 року заклад дошкільної освіти №2 «Теремок» працює за унікальною  програмою соціальної та  фінансової освіти «Афлатот». У рамках даної програми діти дізнаються багато нового про права людини, набувають навичок, пов’язаних із фінансами і підприємництвом. Діти вчаться проявляти ініціативу, бути більш впевненими у собі, набувають соціальні та фінансові навички.
У нашому закладі «Теремок» за даною програмою працюють середні групи «Полуничка», «Бджілка», «Капітошка» та старша група «Пізнайки».   «Афлатот» - надзвичайно гнучка програма, яка легко  адаптується  до освітнього процесу нашого закладу. Дає цілісну, збалансовану соціальну і фінансову освіту; забезпечує активний, динамічний процес навчання, у якому головним об’єктом уваги є дитина та її ініціатива. 
Протягом навчального 2020/2021 року згідно програми «Афлатот» проводились різноманітні модулі по п’яти напрямках: «Ти, я і афлатун», «Я і моя сім’я», «Я і мої друзі», «Я і суспільство», «Я  і гроші».  До Дня народження Афлатуна  у цих групах пройшли відкриті заходи: 
•    квест - гра «Подорож з Афлатуном» у групі «Полуничка» (прохід павутини, передача емоцій,  фокуси з водою, сортування сміття, пісочна анімація);
•     розвага «Загублені емоції» у групі «Капітошка» (ігри в кольоровому секторі  «Потреби  і бажання», «Веселкове лего»; фокус «Чарівна вода», ігри – кричали «Привіталки», «Скринька бажань»);
•     «Космічна подорож з Афлатуном» у групі «Пізнайки» (бесіда про права дітей, про грошові знаки нашої держави та інших країн, гра «Бажання – необхідність», «Слово в подарунок»);
•     «День народження Афлатуна» у групі «Бджілка» (виконання пісні Афлатуна, музичні номери для Афлатуна). 
Робота за програмою «Афлатот» надзвичайно цікава і корисна для дітей дошкільного віку. Форми роботи незвичні, а тому дуже подобаються сучасним дітям. «Афлатун» вважає, що впевнені та соціально – відповідальні діти, освічені у фінансовій сфері, мають більші шанси змінити своє життя на краще та  світ навколо.


Вихователь  - методист ЗДО №2 «Теремок»
Чуракова С.С.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 195 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz