П`ятниця, 03.05.2024, 08:07
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 532 533 534 535 536 ... 620 621 »

Доводимо до вашого відома про терміни додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Вона відбудеться з 01 по 15 липня включно на базі двох ЗНЗ Кіровоградської області, серед них:

  • Комунальний заклад «Навчально-виховне об'єднання «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №24 – центр дитячої та юнацької творчості «Оберіг" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області";
  • Комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №26 – дошкільний навчальний заклад – дитячий юнацький центр «Зорецвіт" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області".

Нагадуємо, що основна сесія ЗНО-2014 відбудеться відповідно до Календарного плану з 03 по 27 червня 2014 року.

Графік проведення додаткової сесії ЗНО в 2014 році

... Читати далі »
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 435 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.05.2014 | Комментарии (0)

19 травня 2014 року в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" в І молодшій групі №2 "Бджілка" вихователь Петрова Ольга Іванівна провела методичне об’єднання для вихователів груп раннього віку на тему: "Цікава подорож до лісу".

Перед собою вона ставила наступну мету: продовжувати вчити дітей слухати і розуміти віршовані твори, відгадувати загадки; називати, розрізняти кольори. Закріплювати геометричні фігури (круг, трикутник, квадрат). Розуміти зміст понять "один – багато". Вправляти в умінні порівнювати предмети, розрізняти їх за величиною (довгий – короткий, великий – малий); розуміти поняття (твердий, міцний). Збагачувати тактильний досвід кожної дитини шляхом вправляння в умінні защіплювати прищіпки по контуру спинки їжачка. Заохочувати до участі в руховій діяльності разом з дорослим та однолітками.

Розвивати у дітей мислення, зорову пам'ять, орієнтацію в просторі, уміння розрізняти на слух шум (струмка, дощу, вітру), голоси птахів (сороку, ворону, зозулю, горобця); розвивати дрібну моторику пальців рук, фонематичний слух та мовне дихання.

Виховувати позитивну налаштованість на природне та предметне довкілля, самостійність, турботливе ставлення до тварин; підтримувати гарне самопочуття дитини; не обмежувати природного шуму в приміщенні (жваву гру, сміх, природну розмову).

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 450 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.05.2014 | Комментарии (0)

Благословенна та ясна година,
Коли до рук Буквар бере дитина...

Ось і закінчується навчальний рік. Позаду цікаві уроки, веселі перерви, контрольні роботи, змагання...

Найцікавішим цей рік був, мабуть, для наймолодших школярів – першокласників. Все нове, все вперше! Дізналися малюки як сидіти за партою і як відповідати, як тримати ручку під час письма і як писати букви, як складати букви у склади і як читати слова, і ще багато – багато нового.

23 травня у 1 класі Знам'янської ЗШ І-ІІІст. №7 відбулося свято прощання з першим класом та з Букварем. Вже перегорнута остання сторінка, вивчені всі літери та цифри, підходить до кінця навчальний рік. Тож прийшла пора показати, чому навчилися малюки. На свято прийшли батьки, вчителі, старшокласники. Діти співали веселих пісень, розповідали вірші, виконували смішні частівки про своє шкільне життя.

Завітали і казкові герої Мальвіна (А.Іванова) та Буратіно (І.Єременко). Гості влаштували першачкам справжній іспит на знання назв літер та змісту казок. Школярики з честю витримали всі випробування, неабияк подивувавши Мальвіну та Буратіно.

Та головним на святі був Букварик (В.Бодня), якому діти дякували за науку та дарували пісні. Букварик теж не залишився в боргу і, познайомивши учнів з підручниками для 2 класу (О.Чумакова та К.Король), побажав високих дося ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 675 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.05.2014 | Комментарии (0)

Протягом 22-23 травня 2014 року у Знам'янських ЗШ І-ІІІ ступенів №3, №4 тривали перевірки роботи навчальних закладів щодо організації в них охорони праці та безпеки життєдіяльності державним інспектором з охорони праці територіального управління Держгірпромнагляду у Кіровоградській області Бутенко І.В.

В ході перевірок вивчалась робота адміністрацій шкіл щодо створення належних, нешкідливих умов праці, оформлення відповідної документації, проведення навчання, інструктування учасників навчально-виховного процесу, дотримання правил безпеки з метою попередження нещасних випадків тощо. За результатами перевірок відбулись наради з працівниками вищеназваних закладів освіти.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 433 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.05.2014 | Комментарии (0)

В травні в ДНЗ №2 пройшли інтегровані підсумкові заняття в старших групах "Калинка", "Гномики", "Бджілка". На заняттях брались до уваги показники успішності по таким розділам: "Мова рідна, слово рідне", "Художня література", "Дитина у довкіллі", "Віконечко в природу", "Математична скарбничка" по програмі "Дитина" та "Впевнений старт".

Діти старшої групи "Калинка" (вих. Ткаченко Т.В., Жук О.В.) по всім розділам програми показали достатній рівень знань, високий рівень діти продемонстрували по розділу "Математична скарбничка" (рахують в межах 100, виконують приклади на додавання і віднімання в межах 100), тому що на базі цієї групи, починаючи з ІІ молодшої групи, проводився профіль "Навчання ранньому рахунку по методиці М.Зайцева".

Діти старшої групи "Гномики" (вих. Шаповал Н.В., Коханевич А.О.) по всім розділам програми показали достатній рівень, особливо заслуговують уваги художні здібності дітей, адже на цій групі 3 роки функціонував гурток "Юні художники" (малювання нетрадиційними способами). Роботи дітей постійно були виставлені на стенді "Перлинки дитячої творчості". Роботи дітей вирізняються неординарністю, нетрадиційністю, а також високим художнім рівнем виконання.

Діти старшої логопедичної групи "Б ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1520 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.05.2014 | Комментарии (0)

Сучасна освіта України орієнтується на вітчизняні здобутки і водночас на вимоги європейської спільноти до ступеневої освіти, освіти упродовж усього життя. Закони України у царині освіти, Базовий компонент дошкільної освіти, Державні стандарти дошкільної та початкової освіти, програмові основи начального процесу, компетентісний підхід до визначення освідченості дошкільників, забезпечують вертикаль наступності дошкільної та початкової ланок освіти.

В ДНЗ №2 "Теремок" оволодіння дітьми знаннями і навичками відбувається лише у поєднанні з усіма процесами життєдіяльності дошкільника, носить цілеспрямований, систематичний характер, завдяки чому формується комплексна готовність систем і функцій організму, фізичного стану, психіки, розумових здібностей, індивідуально – особистісних характеристик дитини до систематичного навчання у школі.

Гармонійний, всебічний, особистісний розвиток дитини в умовах ДНЗ №2 "Теремок" пов'язаний з оволодінням дитиною вміннями і навичками, які можна розглядати як базові у формуванні загальнонавчальних умінь і навичок. До їх складу входять: організаційні, загальнопізнавальні, загальномовленнєві, контрольно-оцінні.

Контрольно-оцінні навички і уміння в нашому дошкільному закладі перевіряються за допомогою моніторинга успішності і готовності до школи дітей старшого дошкільного віку. Даний моніторинг проводиться шляхом ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1535 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.05.2014 | Комментарии (0)

21 травня 2014 року в ДНЗ №2 "Теремок" відбулась педагогічна рада по темі "Розвивальне середовище як обов'язкова умова забезпечення ефективного всебічного розвитку дітей дошкільного віку". Були присутні педагоги закладу, завідувач, медпрацівники.

Завідувач ДНЗ №2 "Теремок" Мазур О.В. підсумувала роботу закладу за 2013-2014 навчальний рік, а саме:

  • ознайомила з підсумками атестації педагогічних кадрів за 2013-2014н.р.: Компанієць А.В. присвоєна "вища кваліфікаційна категорія"; Щаві Н.В., Єніній Ю.В. підтверджено кваліфікаційні категорії "спеціаліст";
  • познайомила зі станом роботи ОП та ОБЖД в ДНЗ №2 за 2013–2014н.р.

Вихователь-методист ДНЗ №2 Чуракова С.С. ознайомила педагогів із сучасними підходами до створення розвивального середовища у сучасному дошкільному закладі. Педагоги закладу підготували презентацію особливостей осередків розвивального середовища в різних вікових групах. Чуракова С.С. познайомила із підсумками навчально-виховної роботи з вихованцями ДНЗ №2 "Теремок" у 2013-2014н.р.; повідомила про досягнення вихованців закладу, здобуті в цьому навчальному році; зазначила недоліки в роботі педагогів, а також разом з колективом намітили шляхи їх вирішення на наступний 2014-2015н.р. Також познайомила із моніторингом успішності і готовності діте ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 716 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.05.2014 | Комментарии (0)

В травні 2014 року в середній групі №2 "Калинка" проведене підсумкове заняття з аплікації. В ході заняття діти мали змогу показати на практиці набуті знання. Діти вправно працюють з пластиліном, застосовуючи різноманітні прийоми. Діти вправно працюють зі стекою, задумують сюжет майбутнього виробу та отримують задоволення від результату своєї праці.

Моніторинг вмінь дітей, який проводився на занятті, показав, що діти мають достатній та високий рівень вмінь.

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 778 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.05.2014 | Комментарии (0)

Вихователі Криворучко А.О. та Доля А.А. весь рік працювали над впровадженням в роботу з дітьми теми "Казкотерапія". Для цього ними облаштоване розвивальне середовище не тільки в груповій кімнаті, а й на майданчику, де продовжується дана робота.

Діти під керівництвом вихователів не тільки знайомляться з казками, обговорюють поступки героїв, а й самі втілюються в ролі і проживають казку та різні ситуації по-новому. Така форма роботи сприяє формуванню у дітей загальноприйнятих норм поведінки, корекції негативних проявів та дає змогу виправити ситуації та придумати гарний кінець різним історіям.

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 846 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.05.2014 | Комментарии (0)

Традиційно, напередодні Дня захисту дитинства, в дошкільному закладі №4 "Ромашка "проводиться Тиждень дитини дошкільника.

В ході Тижня з дітьми проводяться різноманітні розважальні форми роботи, які дають змогу кожному вихованцю знайти свою улюблену творчу або іншу діяльність та проявити свої здібності.

В цьому році Тиждень дитини-дошкільника в ДНЗ №4 буде проведено з 26 травня 2014 року, а закінчиться він загальносадовим святом 02 червня 2014 року. В ході Тижня з дітьми заплановані різноманітні ігри, розваги, міні-вистави, драматизації та інші форми роботи, які сприяють розвитку дитячої творчості та підтриманню емоційно-піднесеного настрою.

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 592 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.05.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz