П`ятниця, 26.04.2024, 09:22
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Червень » 25 » Останній табірний тиждень
17:05
Останній табірний тиждень

Літня зміна в таборі відпочинку з денним перебуванням дітей Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №6 "Веселка" добігає кінця… Останній табірний тиждень виявився не менш цікавим ніж два попередні. Кожен день – сюжетний.

16 червня було присвячене Дню сім'ї, бо "Людина без коріння, що рослина без насіння". Кожна дитина намагалася якнайкраще представити своє родовідне дерево, презентувати традиції та звичаї власної родини, ознайомити з ними. Апогеєм дня було родинне дерево табору і танок, присвячений святу.

17 червня – День квітів. Він проходив під гаслом "Проймемо душу прекрасним". Влітку значну частину дня діти проводять на вулиці, тому під час проведення Дня квітів в таборі вихователі спробували розкрити таємниці довкілля. На території школи є багато квітів, і екскурсія в квіткове царство виявилася дуже цікавою і змістовною. Вихованці створили цілий зелений сад з кольорового паперу. Але вони не могли сперечатися з красою натуральних квітів, якими милувалися на спеціально створеній для цього виставці.

18 червня – День народних традицій та звичаїв. Такого в таборі ще не було! "Ми – українці!" Це гасло супроводжувало дітей та вихователів протягом всього дня. Українські народні пісні, танці, казки, легенди… Це далеко не повний перелік того, з чим могли цього дня познайомитися дітлахи. Особливе свято було у дівчат, які мають довге волосся, бо вони змагалися на кращу косу та зачіску. Але, виконуючи заповіт Великого Кобзаря: "І чужому навчайтеся, і свого не цурайтеся!", діти знайомилися з традиціями інших народів.

19 червня – пройшло під девізом "Прощаймося, але не забуваємо!" Це День підведення підсумків табору та підготовки до закриття табірної зміни. Загони готували стіннівки, вожаті визначали найкращих та найактивніших учнів, вихователі готували нагородження. Діти проводили останні репетиції святкових лінійки та концерту. І хоча вихованці готові відпочивати в таборі все літо, але їй ще чекає багато захоплюючих пригод вдома та на відпочинку.

20 червня – "До побачення, Країна ВЕСЕЛКОВА!"

Закінчилася зміна у Веселковій країні табору відпочинку з денним перебуванням дітей Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №6. 14 днів діти прожили разом за законами веселкової республіки та корисно провели літнє дозвілля. Приємні враження, чудові спогади, гарний заряд енергії на весь період літа отримали 60 вихованців табірної зміни. Діти вдячні всім тим, хто займався організацією роботи табору: вихователям – вчителям початкових класів та вчителям-предметникам шкіл №6 та №7, вожатим – студентам Олександрійського педагогічного коледжу, фізичному та музичному керівникам, поварам та технічним працівникам. Дорослі вміло поєднували виховні, спортивні та розважальні заходи. Традиційно цей день закінчився обміном враженнями та килимом добрих побажань всіх учасників цієї незабутньої табірної зміни.

У день закриття табору "Веселка" вихованці поділилися враженнями та відзначили, що цей період був змістовним, цікавим, насичений незабутніми подіями, знайомствами та враженнями.

Педагоги школи бажають усім дітям теплого літа, нових вражень, міцного здоров'я.

Ми йдемо бадьорі,
сповнені надії,
настрій піднімають
табірні пісні.

Збудуться бажання
й заповітні мрії,
виграють веселки
барви чарівні.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 562 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz