Середа, 24.04.2024, 12:59
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Липень » 1 » День дитинства, миру на Землі!
09:59
День дитинства, миру на Землі!

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято маленьких громадян нашої країни. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

2 червня 2014 у Знам'янському будинку культури до Міжнародного дня захисту дітей відбувся День спільних дій "Де веселка палає, сміх дитячий лунає". На свято завітали працівники будинку культури, вчителі та вихователі ДНЗ №5 "Калинонька", які прийняли активну участь, гарно вжилися в ролі (Курятенко С.В. роль Б.Яги).Свято розпочалося спільним проектом інтелектуальної еліти "інтелект-караваном", Під час заходу була проведена дитяча шоу-програма, де діти мали змогу взяти участь у різноманітних конкурсах, отримавши за це невеличкі сувеніри. Для дітей також було проведено концерт за участю різноманітних казкових героїв.

Спільна програма пройшла у святковому настрої, де діти мали змогу не тільки послухати казку, взяти участь в конкурсних програмах, а також показати на сцені свої таланти - співу, танців та гумору, твлрчості та креативності. Святкування цього чудового свята мало продовження безпосередньо і в самому садочку де для малят було заздалегідь підготовлено танцювально-розважальку програму зі смачними призами.

Літо! Найкращий час для оздоровлення дітей. Ми в нашому садочку №5 потурбувались, щоб наповнити літнє дозвілля нашої малечі іграми, розвагами, спостереженнями, працею в природі, загартувальними процедурами, пішими переходами, спортивними святами. Цікаві лялькові вистави, концерти, вікторини, інсценівки, драматизації казок, у яких діти беруть безпосередню участь.

Наші діти отримають безліч позитивних емоцій, нових вражень та знань!

Зелені свята – дуже давнє народне свято, яке символізує остаточний прихід літа. З прийняттям християнства Зелені свята почали називатися ще й Трійцею, яка співпадала з Зеленою неділею. Впродовж багатьох століть традиційно залишалася давня народна обрядова складова Зелених свят.

Деякі тисячолітні традиції і обряди наших пращурів і зараз підтримуються, так у дошкільному навчальному закладі №5 "Калинонька" 10 червня розпочалися Зелені свята.

За народними традиціями вихованці дошкільного закладу прикрашали свої ділянки букетами з трав та віночками, навчалися самостійно плести віночки з квітів і трав. А після фольклорного дійства, вихованці пригощалися ароматними трав'яними чаями.

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 578 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz