П`ятниця, 19.04.2024, 15:43
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » НВК №3
« 1 2 ... 49 50 51 52 53 54 55 »
11 грудня 2013 року у 6–А класі ЗШ І–ІІІ ступенів №3 відбулася година спілкування на тему "Правила людини починаються з прав дитини", підготовлена класним керівником Бевз Л.В. та її вихованцями.

Даний захід проводився в рамках Всеукраїнського тижня права. На годину спілкування було запрошено спеціаліста Знам'янського центра соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді Білокамінську Ольгу Миколаївну. Вона розповіла про те, як відбувається захист прав дитини в нашому місті. Шестикласники разом з класним керівником і гостею переглянули цікаву презентацію та відеосюжет про права дитини.
Категория: НВК №3 | Просмотров: 456 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.12.2013 | Комментарии (0)

На початку грудня в школі пройшли виховні заходи, спрямовані на формування здорового способу життя, антиалкогольної, антитютюнової та антинаркотичної пропаганди учнів. Якщо дитина в школі почуває себе комфортно, особливо в класі, тоді вона обирає для себе правильну соціальну орієнтацію, вчиться відповідати за свою поведінку, усвідомлює свої обов'язки.

Творча група вчителів початкових класів здійснює просвітницьку робота щодо запобігання правопорушенням і пропаганди здорового способу життя серед молодших школярів. Адже сучасні діти перебувають в складних соціокультурних умовах економічних і політичних суперечностей, неврівноваженості соціальних процесів, криміногенності суспільства.
Учні перших класів брали участь у грі – презентації "Промінчики твого здоров'я". Вони відповідали на питання, обговорювали фотоматеріали, висловлювали власні думки.

Важливість превентивного виховання молодших школярів зумовлена розумінням, що лише з дитинства можна прищепити основні знання, навички і звички з охорони здоров'я, які згодом перетворяться на важливий компонент загальної культури людини і вплинуть на формування здорового способу життя всього суспільства. Саме у віці 6-9 років закладається майбутній потенціал здоров'я, це сенситивний період для виховання здорового способу життя. Діти молодшого шкільного віку вже здатні розуміти й усвідомлювати залежність стану здоров'я від способу життя, тому дуже важливо проводити такі заходи в початкових класах.

... Читати далі »
Категория: НВК №3 | Просмотров: 585 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.12.2013 | Комментарии (0)

10.12.2013 року у ЗШ І-ІІІ ступенів №3 навчальний день розпочався з радіолінійки "Мої права - моє життя" до Всеукраїнського тижня права.

Спеціаліст Знам'янського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Білокамінська Ольга Миколаївна підготувала і провела для учнів 9-Б та 9-Г класів комбіновану лекцію з елементами відеосюжетів "Првава людини".

Класний керівник 9-Б класу Білокамінська Т.І. підготувала і провела цікавий "Юридичний аукціон".
Категория: НВК №3 | Просмотров: 490 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.12.2013 | Комментарии (0)


Була запрошена медична сестра Бакалова В.І., яка розповіла учням про види гепатиту, властивості та особливості кожного виду, симптоми захворювання.

Під час розмови особлива увага була приділена способам запобігання захворюванню.

В кінці розмови учні одержали інформаційні буклети.
Категория: НВК №3 | Просмотров: 507 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.11.2013 | Комментарии (0)

Голодомор 1932 – 1933 років в Україні назавжди залишиться в пам'яті українців однією з найстрашніших сторінок нашого минулого. Голодний смерч над Україною забрав життя від семи до десяти мільйонів безневинних людських душ. Учителі початкових класів розповідали учням про ці страшні події . "Інтерв'ю з рідними" проведуть першокласники, переглянули ілюстрації "Тяжкі роки голодомору" учні других класів, дивились слайди "Голодомор в Україні" третьокласники, а учні четвертих класів переглянули презентацію про наслідки голодомору "Тяжкі роки голодомору".

22 листопада 2013 року у 7-В класі ЗШ І-ІІІ ступенів №3 (класний керівник Пишна О.І) відбувся незвичайний урок – урок пам'яті.

Мета цього уроку: вшановування пам'яті жертв Голодомору.

Девіз: Україна пам'ятає – світ визнає. Після проведеного заходу, учні зрозуміли жахи тогочасного періоду. Тисячі людей які померли в малому віці і навіть не бачили життя яким воно є насправді.

Молодь нашого часу, не може навіть уявити собі якою масштабною була ця трагедія. І ознайомившись з Національною книгою Пам'яті Голодомору та книгою Пам'яті м. Знам'янки , можна хоч на долю секунди опинитися на місці цих беззахисних і ні в чому не винних людей.

Згідно з Указом Президента України "Про заходи у зв'язку з 80-ми роковими Голодомору 1932-1933рр." в 9-А класі (кл. керівник Грабовська С.О.) був проведений урок пам'яті "Розп'ята душа на хресті всевишньої печалі (землякам, старим, молодим і ненародженим - жертвам голодомору 1932 – 1933рр. – присвячується).

Вчителі історії Бевз ... Читати далі »
Категория: НВК №3 | Просмотров: 636 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.11.2013 | Комментарии (0)

З 4 по 8 листопада у ЗШ І-ІІІ ст. №3 проходив Тиждень української писемності та народознавства. Метою тижня було ознайомити учнів з історією української мови, різними теоріями її походження; багатствами культурно-господарської спадщини українського народу, з народними традиціями; розвивати почуття гордості за нашу мову; виховувати любов і повагу до рідного слова; формувати етнічну самосвідомість, кращі якості національного характеру, прагнення до відродження національної культури.

У рамках тижня учнями було створено стіннівки, в яких розповідалося про виникнення та розвиток української писемності, про найдавніші літературні пам'ятки, про слов'янських просвітників, які долучилися до розвитку та збереження рідної мови; були дібрані вислови відомих людей про мову взагалі та рідну мову зокрема.

Учитель української мови та літератури Давидова С.М. провела бінарні уроки у 6-А та 6-В класах з теми "Кольори та символи української народної вишивки". Учні підготували виставку родинних оберегів, що переходять у родині у спадок або створені вже власними руками, поділилися історіями створення цих речей. Разом з вчителем дійшли висновку, що родинні традиції, сімейні обереги - це ті священні ниточки, які пов'язують нас з минулим, без якого немає майбутнього.

Учитель української мови та літератури Поліщук Н.М. провела позакласний захід у 7-Б класі "Свято української писемності" (усний журнал). Усі присутні мали змогу уявно мандрувати шляхом розвитку нашої мови.

Традиційним стало проведення Міжнародного конкурсу української мови імені Петра Яцика. Мова і духовність поняття споріднені. Б ... Читати далі »
Категория: НВК №3 | Просмотров: 495 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.11.2013 | Комментарии (0)

5 листопада 2013 року учні 8-А класу ЗШ І-ІІІ ст. №3 разом зі своїм класним керівником Півторак Ліною Дмитрівною, вчителем трудового навчання Корчагіним Валерієм Володимировичем та міським головою Крижановським Ігорем Борисовичем висадили понад 40 декоративних дерев: липи, берези, горобини. Захід відбувався за підтримки міської організації "Партії Регіонів" у рамках акції "Зелена Кіровоградщина".

Слід відзначити, що такий гарний почин, як озеленення шкільного подвір'я, було підтримано директором навчального закладу Подвиженко Оленою Іванівною та заступником директора з НВР Москаленко Любов Іванівною.

Спільна праця принесла задоволення дітям і дорослим. Адже охорона та краса природи починається з маленького дерева, посадженого власними руками.
Категория: НВК №3 | Просмотров: 519 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.11.2013 | Комментарии (0)

31 жовтня на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №3 в рамках роботи міського методичного об'єднання класних керівників відбувся теоретично-практичний семінар "Урок для вчителя "Серце віддаю дітям", метою якого було вшанувати пам'ять В.О. Сухомлинського; закцентувати увагу на значенні творчого, літературного і педагогічного доробків педагога-гуманіста для кожного вчителя; за допомогою творів Василя Сухомлинського створити позитивний настрій; відпрацювати навички співпраці.

У ході засідання під головуванням методиста міського відділу освіти Дарієнко Наталії Миколаївни присутні переглянули презентацію, підготовлену за підсумками вже традиційного для класних керівників ЗШ І-ІІІ ступенів №3 методичного тижня з виховної роботи, присвяченого 95-й річниці з дня народження В.О.Сухомлинського "Вивчення і популяризація педагогічних ідей і творчої спадщини педагога" під керівництвом заступника директора з виховної роботи Москаленко Л.І., презентацію "Квітка сонця" за казками великого педагога для учнів 1-4 класів, підготовлену класним керівником 1-Б класу Довгаленко Л.Г., оглянули виставку книжок В.О.Сухомлинського та матеріалів, підготовлених методичними об'єднаннями класних керівників 1-4 класів (керівник – Довгаленко Л.Г.), 5-7 класів (керівник – Василенко Н.В.), 8-11 класів (керівник – Кушкіна О.Є.), взяли участь у таких нетрадиційних формах роботи як ... Читати далі »
Категория: НВК №3 | Просмотров: 647 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.11.2013 | Комментарии (0)



Категория: НВК №3 | Просмотров: 590 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.10.2013 | Комментарии (0)

Вихованці шкільного євроклубу "Look inside" стали активними учасниками засідання круглого столу "Активне громадянство: голосувати, ділитись, брати участь". Учні 8-А, 8-В класів мали змогу поставити питання та взяти участь в обговоренні проблем, що хвилюють кожного громадянина України. Так, євроклубівці нашої школи винесли на обговорення питання, пов'язані з розвитком української школи та піднесенням її до європейського рівня.

Серед присутніх були: депутат Кіровоградської міської ради Левченко О.М., директор Кіровоградського ОЦДЮТ Суркова Г.П., методист з міжнародних зв'язків та партнерства Кіровоградськго ОЦДЮТ, Голова ради євроклубів Кіровоградщини Арутюнян О.С.

Захід проведено на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.
Категория: НВК №3 | Просмотров: 431 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.10.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz