Субота, 04.05.2024, 08:48
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » НВК №2
« 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 34 35 »

День партизанської слави відзначають щорічно 22 вересня для вшанування подвигу партизанів та підпільників у період Великої Вітчизняної Війни Ми не повинні забувати про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму. У День партизанської слави ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість. І ми вшановуємо всіх тих, хто подарував майбутнє нам та нашим нащадкам. Уроки Великої Вітчизняної війни вчать нас згуртованості та єдності у боротьбі з загрозами. Тільки разом, об'єднавши зусилля всієї світової спільноти, ми зможемо ефективно протистояти тероризму, дискримінації, національній та релігійній нетерпимості.

З почуттям безмежної подяки й любові ми віддаємо данину поваги ветеранам антифашистського опору: колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками.

Цими днями учні-волонтери навчально-виховного комплексу навідали героїв – учасників партизанського руху, що живуть поміж нас. Це – Лісова Віра Іванівна, Куценко Софія Іванівна, Кучерява Тамара Сидорівна і Шумейко Віктор Зосимович. Як завжди, зустріч юності і життєвого досвіду пройшла у теплій, дружній обстановці, Ветерани щиро запрошували волонтерів до себе в гості, адже їм завжди радісно у компанії молоді. Як люблячі дідусі і бабусі, турбували ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 443 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

Життя людини та мир на землі - немає нічого ціннішого за ці речі. На жаль, розуміння настає тоді, коли ми втрачаємо такі неминучі цінності.

Однією з місій педагога вбачаємо налаштування школярів на цінності добра, любові. Ми прагнемо прищепити нашим учням бажання жити з усіма в мирі і злагоді, берегти людське життя.

Саме тому в навчально-виховному комплексі вже три роки поспіль проводимо День Миру на знак солідарності із світовою спільнотою.

Цьогоріч свято набуло нового значення для великих і малих мешканців НВК.

Зранку в класах і коридорах закладу було гамірно. Школярі і вчителі, вбрані у вишиванки, з синьо-жовтими стрічками і бантами, червоними маками прикрашали приміщення сотнями білих паперових голубів.

Учнів молодшої школи запросили на урочистий захід, де звучали прекрасні слова й пісні про рідну землю, про те, що люди прагнуть миру і хочуть припинити кровопролиття у будь-якому куточку земної кулі.

Як завжди, до нашого свята приєднались батьки учнів та пересічні перехожі. Було приємно бачити щасливі дитячі очі і веселі посмішки.

Як вияв нашої любові до України, учні 6-А класу (класний керівник Т.Приходченко) створили живе серце з українським прапором на його тлі та фігуру голуба. Разом із нашим спільним бажанням жит ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 502 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

Події сьогодення в Україні не залишають байдужими нікого. Наші учні кожного дня доводять, що вони - справжні патріоти України. Акція "Лист пораненому" охопила вихованців усіх класів. Переглядаючи листи, не можна втриматись від сліз, настільки зворушливі побажання воїнам здоров'я і сил, обіцянки гарно вчитися, любити свою рідну країну та заклики "МИ ПЕРЕМОЖЕМО!", "СЛАВА УКРАЇНІ!", "ГЕРОЯМ СЛАВА!", "УКРАЇНА БУДЕ ЩАСЛИВОЮ!", "УКРАЇНА – ЄДИНА", "МИ ТРИМАЄМО ЗА ВАС КУЛАЧКИ!" і... "ПОВЕРТАЙТЕСЬ ЖИВИМИ!".

Вражає, що навіть діти, які народились у мирний час, розуміють, що війна - це зло, а наша сила у патріотизмі і єдності.

Дуже б хотілося, щоб такі листи дітям довелось писати вперше й востаннє!

Хай буде МИР в Україні!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 612 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.09.2014 | Комментарии (0)

З 20 серпня в Україні стартував комплекс профілактичних заходів "Увага! Діти на дорозі!". Своєрідний "місячник безпеки" (акція триває до 20 вересня) проводиться щорічно і вже стала доброю традицією. В рамках місячника з 8 по 12 вересня в НВК пройшов тиждень знань правил дорожнього руху "Руху правила єдині- поважати їх повинні".

Літні канікули добігли кінця, а це означає, що на вулицях нашого міста і селища Знам'янка знову побільшало маленьких пішоходів. Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, протягом минулого тижня в навчально-виховному комплексі прошов Єдиний радіоурок з правил безпечної поведінки на дорозі, відбулись тематичні години спілкування, ігровий захід для малечі "Подорож країною дорожніх знаків", мультлекторій "Уроки тітоньки Сови", пісенний конкурс "Щоб правила дорожні краще знати - почни про них пісні співати" тощо.

Шановні батьки! Пам'ятайте - поведінка дитини на дорозі часто є непередбачуваною, тож слід бути особливо уважними до маленьких учасників дорожнього руху. Безпека ваших дітей насамперед залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати дітям основні правила поведінки н ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 421 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.09.2014 | Комментарии (0)

Цьогоріч свято початку навчального року мало гіркий присмак та все ж таки перший дзвоник покликав на уроки школярів України й учнів навчально-виховного комплексу міста Знам'янки зокрема. Вихованці нашого навчального закладу обіцяють старанно вчитися і рости справжніми патріотами України. Велика кількість учителів, учнів, батьків одягнулись цього дня у вишиванки або прикрасили свій одяг стрічками кольорів Державного Прапору. Навіть першокласники, тримаючи руку на серці, виконували Державний Гімн, слова якого цими днями для українців набувають особливого значення.

По закінченні свята Першого дзвінка учні 1-11 класів сіли на свій перший у новому навчальному році урок під назвою "Україна – єдина країна". До Першого уроку приєдналися і батьки наших вихованців, ще раз продемонструвавши спільне прагнення дорослих і дітей вільно та мирно жити на рідній землі.

Шановні учні НВК! Від усього серця вітаємо вас із початком нового навчального року.

Пам'ятайте, що вам потрібно вчитися для того, щоб стати справжніми громадянами, справжніми українцями, людьми, які зможуть розбудовувати рідну державу, які постоять за неї у хвилини випробувань і будуть їй надійною опорою. Ростіть справжніми патріотами України і гідними громадянами європейської та світової спільноти.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 492 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.09.2014 | Комментарии (0)

Учні навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2-ліцей" активно долучились до загальношкільної акції "Привітання ветеранам". Волонтерські загони школярів навідують ветеранів Великої Вітчизняної війни, щоб надати допомогу по господарству і щиро привітати людей, що витримали на своїх плечах тягар війни та післявоєнної розбудови країни. Головне в цих зустрічах - це можливість простого людського спілкування зі справжніми героями, які мешкають поруч з нами.

Юні волонтери з 7-В, 8-Б, 9-А, 9-Б і 11-Б класів цього тижня побували у Дебелої Луїзи Євгеніївни, Захарьонок Марії Терентіївни, Куренного Василя Семеновича, Босненка Івана Назаровича, Босненка Дмитра Назаровича.

Зі святом Вас, шановні ветерани! Міцного Вам здоров'я і добробуту!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 459 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.05.2014 | Комментарии (0)

Напередодні дорогого нашому серцю свята Дня Перемоги молоде покоління традиційно зустрічається з учасниками Великої Вітчизняної війни. Цього разу учні 9-х класів навчально-виховного комплексу зустрілись з шанованими ветеранами в стінах міського краєзнавчого музею (директор Т.Кулик). Спогадами про жахливий воєнний час ділились Ніклонський Георгій Іванович, Смірнов Микола Павлович і Щава Микола Макарович. Зустріч пройшла у теплій атмосфері. Діти довго не хотіли відпускати вже літніх, але молодих душею колишніх захисників Батьківщини.

Юність зустрічалась із досвідом... Але, на жаль, той досвід набувався ціною важкої, непосильної праці під час фашистської окупації або на полях бою, де поруч з молодими тоді солдатами-знам'янчанами щохвилинно гинули їхні однолітки від ворожих куль та гранат. Багато кращих із кращих синів і дочок України не дочекались світлого Дня Перемоги на цьому світі. Світла їм пам'ять. А тих, хто зараз поруч з нами, просимо:

Будьте здорові! Живіть довго! Навчіть нас цінувати і берегти МИР в Україні, адже його завойовано такою дорогою ціною - ціною життя Людини!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 453 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.05.2014 | Комментарии (0)

Від усього серця вітаємо Вас з річницею Великої Перемоги!

У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг. Ми у вічному боргу перед Вами за Вашу обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю.

Війна залишила незгладимий слід в серцях людей, які воювали. Ми ж, молоде покоління, зберігаємо вічну пам'ять про загиблих у цій війні і дбаємо про тих, хто сьогодні поруч з нами.

Ми поважаємо і шануємо наших ветеранів, і згадуємо про них не тільки у свята.

Учениця 10-Б класу НВК Оксана Безугла

Категория: НВК №2 | Просмотров: 435 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.05.2014 | Комментарии (0)

В рамках щорічної акції "За чисте довкілля" заради покращення зовнішнього вигляду нашого міста вже вкотре завзято працюють вихованці навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей".

Цього разу 260 дітей і близько 40 дорослих взяли участь у приведенні до порядку скверу по вулиці Гагаріна, проспекту ВЛКСМ та подвір'я навчального закладу.

Дякуємо всім учасникам трудового десанту!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 421 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.04.2014 | Комментарии (0)

Творчі зустрічі, присвячені ювілею з дня народження Т.Г.Шевченка в навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2- ліцей" тривають.

Минулого тижня учні НВК переглянули літературно-музичну композицію "Тарасові шляхи" та зустрілися з народним ансамблем "Барвінок" міського Палацу культури, колективним членом Всеукраїнського науково-просвітницького фонду імені Т.Шевченка та його керівником, заслуженим працівником культури України Євдокією Мельниченко.

Під час зустрічі звучали вірші Великого Кобзаря й пісні на вірші Т.Шевченка. Учні й педагоги закладу отримали задоволення від зустрічі з місцевими майстрами пісенної творчості. Звучали пісні "Тарасова мати", "Зоре моя вечірняя", "Тарасова верба" та інші твори у виконанні хору й солістів колективу - Людмили Мельниченко, Тамари Красильнікової, Ірини Туровської.

Зустріч закінчилася виконанням духовного гімну України – "Реве та стогне Дніпр широкий", який співали стоячи і гості, і глядачі.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 393 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 27.03.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz