Субота, 20.04.2024, 01:27
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Вересень » 29 » День партизанської слави
09:57
День партизанської слави

День партизанської слави відзначають щорічно 22 вересня для вшанування подвигу партизанів та підпільників у період Великої Вітчизняної Війни Ми не повинні забувати про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму. У День партизанської слави ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість. І ми вшановуємо всіх тих, хто подарував майбутнє нам та нашим нащадкам. Уроки Великої Вітчизняної війни вчать нас згуртованості та єдності у боротьбі з загрозами. Тільки разом, об'єднавши зусилля всієї світової спільноти, ми зможемо ефективно протистояти тероризму, дискримінації, національній та релігійній нетерпимості.

З почуттям безмежної подяки й любові ми віддаємо данину поваги ветеранам антифашистського опору: колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками.

Цими днями учні-волонтери навчально-виховного комплексу навідали героїв – учасників партизанського руху, що живуть поміж нас. Це – Лісова Віра Іванівна, Куценко Софія Іванівна, Кучерява Тамара Сидорівна і Шумейко Віктор Зосимович. Як завжди, зустріч юності і життєвого досвіду пройшла у теплій, дружній обстановці, Ветерани щиро запрошували волонтерів до себе в гості, адже їм завжди радісно у компанії молоді. Як люблячі дідусі і бабусі, турбувались, щоб їм нічого не купували, а просто навідували їх.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 442 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz