П`ятниця, 03.05.2024, 13:08
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 06

Учні 10-Б класу (класний керівник - Кушкіна О.Є.) привітали вчителя-ветерана педагогічної праці Шмуратову Галину Прокопівну з Днем вчителя та Днем людей похилого віку. Діти з цікавістю слухали розповідь Галини Прокопівни та розповідали про своє навчання та відпочинок у школі. Зустріч пройшла у надзвичайно теплій атмосфері.

Спасибі всім і кожному окремо
Вам, ветерани праці, від душі!
Сьогодні ми любов свою несемо,
Даруємо вам квіти і вірші.

Спасибі всім і кожному окремо
За дні важкі і ніченьки без сну.
Сьогодні ми любов свою несемо -
В осінній день даруємо весну.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 370 | Добавил: znamosvita | Дата: 06.10.2015 | Комментарии (0)

Пройшло обстеження мовлення учнів початкових класів шкіл міста. Було виявлено 171 дитину з порушенням мовлення, що негативно впливає на успішне оволодіння грамотою, письмом та читанням.

Міська психолого-медико-педагогічна консультація надає логопедичні поради вчителям початкових класів для використання в роботі.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 372 | Добавил: znamosvita | Дата: 06.10.2015 | Комментарии (0)

В ДНЗ №2 "Теремок" у 2015 – 2016 навчальному році буде проходити літературний проект "Сходинками творчості Василя Сухомлинського".

Завдання даного проекту є продовжувати ознайомлювати дітей із творчістю Василя Сухомлинського; підвищувати пізнавальну активність дітей; створювати умови для реалізації пізнавальної та соціальної активності дітей; розвивати творчі здібності, вміння реалізувати власні задуми в індивідуальній та спільній практичній діяльності; розвивати креативність та ініціативність дітей, батьків та педагогів; пробуджувати здатність дітей та дорослих бачити й цінувати прекрасне в природі. В рамках проекту заняття різного спрямування, спостереження, ігрова діяльність, а також спільний відпочинок дітей, батьків, вихователів на природі.

19 вересня 2015 року група "Пізнайки" першими організували спільний похід на природу (в Чорний ліс), в якому взяли участь батьки, діти (сім'ї Мазняк, Волкодав, Кондратьєви, Єфремови, Семенкови, Білич), вихователі (Коломієць Юлія Вікторівна, Корнієнко Марина Григорівна), ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 436 | Добавил: znamosvita | Дата: 06.10.2015 | Комментарии (0)

Дитина зростає веселою, бадьорою та спритною, допитливою й готовою активно пізнавати навколишній світ лише за умови, якщо вона почувається здоровою. Тому постійна турбота про фізичний розвиток і зміцнення здоров'я дітей є одним з основних завдань дошкільного закладу. Щоб домогтися належного рівня організації цієї роботи, вихователь-методист систематично вивчає її стан і здійснює відповідний методичний супровід.

З цією метою 24 вересня в ДНЗ №2 вихователем-методистом Чураковою С.С. було проведено для вихователів консультацію на тему "Фізичний розвиток та зміцнення здоров'я вихованців: методичний супровід", а також організовано ділову гру для вихователів "Рухова активність – одна із складових фізичного розвитку дошкільників". На меті було закріпити знання педагогів щодо основних завдань дошкільного закладу з фізичного розвитку дітей. Учасники ділової гри брали участь у конкурсах "Шифрувальники", "Запитання – відповідь", "Хто кого", грі "Так чи ні", було проведено оцінювання професійної компетентності педагогів ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1285 | Добавил: znamosvita | Дата: 06.10.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz