Субота, 20.04.2024, 13:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Жовтень » 6 » Ділова гра для вихователів "Рухова активність – одна із складових фізичного розвитку дошкільників"
13:12
Ділова гра для вихователів "Рухова активність – одна із складових фізичного розвитку дошкільників"

Дитина зростає веселою, бадьорою та спритною, допитливою й готовою активно пізнавати навколишній світ лише за умови, якщо вона почувається здоровою. Тому постійна турбота про фізичний розвиток і зміцнення здоров'я дітей є одним з основних завдань дошкільного закладу. Щоб домогтися належного рівня організації цієї роботи, вихователь-методист систематично вивчає її стан і здійснює відповідний методичний супровід.

З цією метою 24 вересня в ДНЗ №2 вихователем-методистом Чураковою С.С. було проведено для вихователів консультацію на тему "Фізичний розвиток та зміцнення здоров'я вихованців: методичний супровід", а також організовано ділову гру для вихователів "Рухова активність – одна із складових фізичного розвитку дошкільників". На меті було закріпити знання педагогів щодо основних завдань дошкільного закладу з фізичного розвитку дітей. Учасники ділової гри брали участь у конкурсах "Шифрувальники", "Запитання – відповідь", "Хто кого", грі "Так чи ні", було проведено оцінювання професійної компетентності педагогів, а також вихователі пригадали відомі їм народні прислів'я та приказки на тему спорту та здоров'я.

Після закінчення ділової гри учасники поділилися своїми враженнями від заходу. Слід зазначити, що окрім закріплення знань вихователями про фізичний розвиток дітей, педагоги розвивали вміння активно слухати, вміння висловлювати власні думки, а також формували інтелектуально – креативний потенціал.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1285 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz