П`ятниця, 26.04.2024, 14:36
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 24

Продовжується робота експертної комісії відділу освіти Знам'янської міської ради по вивченню стану роботи ЦДЮТ по наданню позашкільної освіти закладом у відповідності до вимог чинного законодавства, нормативних документів Департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА.

Згідно плану проведення атестації 21 листопада 2014 року учні ЗНЗ міста, вихованці ПНЗ,батьки, вчителі та громадськість стали свідками чарівного свята осені, та взяли участь у осінньому ярмарку юних кулінарів, кондитерів, майстрів декоративно-ужиткового мистецтв вихованців ЦДЮТ. Осінь – чудова пора року, оспівана поетами, музикантами, художниками. Золота, щедра, різнобарвна... Саме у цей прекрасний осінній день, коли закінчується карусель теплого бабиного літа, у Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося свято краси, толерантності, вишуканості, чарівності.

Розпочалося свято з виставки робіт вихованців ЦДЮТ та учасниць свята. Кожна з робіт та виступ оцінювалася компетентним жюрі.

На учасниць чекали наступні випробування: візитна картка - "Я і осінь", конкурс перукарської майстерності – "Модний вирок" та конкурс "Сузір'я талантів".

Всі конкурсантки виявилися ерудованими, талановитими, винахідливими, артистичними і насамперед дуже сміливими... І ось настала хвилююча мить – підведення підсумків свята. А як ж ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 502 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.11.2014 | Комментарии (0)

22 листопада 2014 року на базі Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №3 відбулася Всеукраїнська олімпіада з фізики (другий етап) для учнів 7-11 класів.

В ній взяли участь 41 учень загальноосвітніх шкіл міста.

Переможцями ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з фізики стали:

серед учнів 7 класів:

  • Гребенщиков Микита Андрійович, учень 7-А класу Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №1 ім. Т.Г.Шевченка, зайняв І місце (вчитель Лук'яненко Л.В.);
  • Мартиненко Владислав Юрійович, учень 7-А класу Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №1 ім. Т.Г.Шевченка, зайняв І місце (вчитель Лук'яненко Л.В.);
  • Кочубей Марина Сергіївна, учениця 7-А класу НВК, зайняла ІІ місце (вчитель Руднєва О.В.);
  • Андрієнко Єлизавета Олегівна учениця 7-Б класу Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №3, зайняла ІІІ місце (вчитель Клименко О.В.);
  • Буглак Дмитро Сергійович, учень 7 класу Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №7, зайняв ІІІ місце (вчитель Кондратюк О.В.);

серед учнів 8 класів:

  • Яковлєва Надія Сергіївна, учениця 8 класу Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №1 ім. Т.Г.Шевченка, за ... Читати далі »
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 531 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.11.2014 | Комментарии (0)

Вихованець гуртка "Судномоделювання і судномодельного спорту" (керівник Колесник Ігор Вікторович) Центру дитячої та юнацької творчості Хандусенко Денис став переможцем Всеукраїнської виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання та отримав диплом ІІІ ступеня виданий Міністерством освіти і науки України, Українським державним центром позашкільної освіти. Виставка проходила в місті Кіровограді у травні 2014 року.

Хотілось би зазначити, що Денис є вихованцем гуртка лише другий рік, але всі набуті знання втілює в життя, дуже наполегливий, працьовитий та талановитий, тому на його рахунку ця перемога вже не перша і сподіваємось не остання. Так тримати Денисе!

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 444 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.11.2014 | Комментарии (0)

І дорослі, і діти це знають:
Наші предки в печерах жили.
Скільки люди себе пам'ятають,
Із вогнем вони дружбу вели.
Із вогнем, що у люту негоду
Біля вогнища всіх зігрівав,
Що людському великому роду
В холоднечу загинуть не дав.
Тож його берегли, як уміли, -
Усесильний, гарячий вогонь.
І хоч тисячі літ відшуміли,
Люди й досі шанують його.

Цими віршами у виконанні вихованців гуртка хореографії "Primavera" Калкіш Вікторії, Пшенічної Вікторії, Іванової Каріни розпочався виховний захід на тему: "Вогонь друг, вогонь ворог", в рамках тижня протипожежної безпеки.

Метою заходу було: дати короткі відомості про те, як люди використовують вогонь, про його позитивне і негативне значення у нашому житті; ознайомити дітей із причинами виникнення пожежі. Формувати у дітей безпечну для особистого здоров'я і здоров'я оточуючих поведінку, вчити правильно повідомляти про небезпеку за телефоном 101, розвивати вміння встановлювати причиново - наслідкові зв'язки.

Виховати розсудливість, почуття відповідальності за свої вчинки. Виховувати повагу до професії пожежного, відп ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 510 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.11.2014 | Комментарии (0)

В Центрі дитячої та юнацької творчості вже майже рік працює Клуб веселих і кмітливих, керівник Куліков Ігор Віталійович. Гурток працює на базі ЗШ I-III ступенів №3, в якому займаються учні 9-10 класів.

У листопаді 2014 року команда "Крутое пике" приймала участь у обласному етапі чемпіонату шкільних команд КВН "Сезон відкриттів".

Команда у складі 12 осіб: Чорного Максима, Таранець Анастасії, Кельги Анни, Корінного Едуарда, Грудницької Єлизавети, Руденко Вікторії, Шабатіної Юлії, Пісчурнікова Руслана, Озеряни Анастасії, Босої Інни, Конфедератенко Кирила, Очеретяного Максима вперше приймали участь в змаганнях обласного рівня.

В змаганнях приймали участі різні команди з різних куточків Кіровоградської області, були команди фаворити і команди новачків.

Команда "Крутое пике" представила на змагання сценарій виступу в якому дотепні вірші переметувались з різними виставами з шкільного життя, а також звучали комічні куплети на відомі музичні мелодії.

Команда новачків не стала переможцем, але головне це досвід для новачків.

І сподіваємось на перемоги у майбутньому.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 414 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.11.2014 | Комментарии (0)

22 листопада – День пам'яті жертв голодомору 1932-1933 рр. Голодне лихоліття 33-го – не просто історична минувшина, це незагойна духовна рана українського народу, яка пекучим болем пронизує пам'ять багатьох поколінь. Ми говоримо про минуле заради майбутнього, адже безпам'ятність породжує бездуховність, котра, наче ракова пухлина, роз'їдає тіло і душу нації – перекреслює її історію, паплюжить традиції, руйнує соціокультурну самобутніст народу.

Сьогодні, вшановуючи жертв тих страшних років, ми мусимо донести до світу, що штучні голодомори радянської епохи були нашим українським Голокостом. Це був свідомий геноцид українського народу, який наклав свій безжальний відбиток на всю нашу історію, на національну самосвідомість.

Ми маємо для себе чітко зрозуміти - головною, неперехідною цінністю для нас усіх є власна держава. Бо лише здобуття Україною незалежності та демократичний шлях, який ми обрали, є надійною гарантією того, що це ніколи не повториться.

З цією метою в нашій школі пройшли години спілкування "Голодний рік, голодний вік...", інформаційні хвили, де вчителі та актив учнівського самоврядування ще раз нагадали про причини штучного голодомору на Україні. Це розповіді про "Закон про п'ять колосків", про "чорну дошку"...

Згадали поіменно жителів містечка, які померли від голоду та безсил ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 441 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.11.2014 | Комментарии (0)

Ми українці, ми – єдина родина, ми найдобріша, найщедріша нація. Сьогодні нас спіткали важкі часи, коли потрібно всім згуртуватися заради спільної мети, адже тільки наша небайдужість і єдність допоможуть перемогти подолати всі труднощі. Саме з цією метою 21 листопада, у День Гідності та Свободи учні та педколектив Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 організували та провели благодійну акцію на підтримку воїнів - земляків "Честь і с лава героям України".

Учні школи підготували концертну програму, метою якої був збір коштів для закупівлі необхідних речей воїнам. На заході були присутні почесні гості: воїн АТО Тихонюк Віктор Васильович, волонтери та координатор Знам'янського Майдану Тишкевич Наталія Миколаївна, начальник відділу освіти Попова Наталія Олександрівна, учасники народного хору "Джерело" Браїм Василь Олександрович, Олефіренко Надія Григорівна та Флорінцева Ольга Григорівна.

Завдячуючи акції, волонтери зібрали 3626 гривень 30 копійок.

Колектив школи вдячний всім за підтримку акції.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 421 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.11.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz