П`ятниця, 26.04.2024, 06:45
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 24
В рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України на базі ДНЗ №7 24.09.2013 року о 13.00 відбулося засідання круглого столу на тему "Перші результати забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти".

Під час роботи круглого столу виступила методист ММК Скляровська Л.Д. про хід виконання міської програми розвитку дошкільної освіти в місті. Педагоги ДНЗ прийняли активну участь в обговоренні питання у розширенні мережі ДНЗ міста.
Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 581 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.09.2013 | Комментарии (0)

Історія – скарбниця наших вчинків, свідок минулого, приклад і навчання для сьогодення. Історія – це вічна і нетлінна пам'ять, яка не старіє і не тьмяніє. Вшанування пам'яті загиблих героїв в роки Великої Вітчизняної війни – це священний обов'язок всіх поколінь. На честь 70-ти річчя визволення України та Знам'янщини й Дня Партизанської Слави в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 відбулася Година Пам'яті "Пам'ять нескореним навіки".

Бібліотекар міської бібліотеки філії №2 Перепелятникова О.В. та художній керівник селищного будинку культури Дубініна І.М. надали матеріали про партизанський рух учням 9-го та 11-го класів. Діти мали можливість переглянути тематичну літературу. А співробітник міського краєзнавчого музею Моліс О.В. не лише цікаво та змістовно розповів про події воєнних років, а й презентував документальний фільм Знам'янської ТРК "Надія" "Говорять ветерани партизанського руху".

Наш обов'язок – пам'ятати про страшні випробування, які довелося пережити українському народу в роки війни. Ми зобов'язані зберегти цей чудовий світ для майбутніх поколінь. І пам'ятати, якою ціною завойований мир. Ніхто не забутий, ніщо не забуте!
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 547 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.09.2013 | Комментарии (0)

На виконання соціальних ініціатив Президента України, спрямованих на створення сприятливих умов для розвитку дітей, поліпшення матеріального становища сімей з дітьми, їх соціальної підтримки та захисту, в рамках тижня, спланованого Знам'янським виконавчим комітетом за темою "Перші результати забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України з розширення мережі дошкільних навчальних закладів", 23 вересня 2013 року було проведено апаратну нараду для керівників ДНЗ у міського голови І.Крижановського з порядком денним: "Розширення мережі дошкільних навчальних закладів міста – запорука надання якісних освітніх послуг". Апаратну нараду проводили міський голова І.Крижановський та керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко. В рамках наради були заслухані всі керівники ДНЗ по питанню діяльності дитячих дошкільних закладів, розкриті перспективи розвитку дошкільної освіти в місті.

Мережа дошкільних закладів буде розширена до 01.01.2015 року шляхом реконструкції ДНЗ № 7 "Козачок", до якого буде приєднано 2-й корпус, де знаходились секції велошколи та греко-римської боротьби дитячо-юнацької спортивної школи. На даний час вже зроблено проектно-кошторисну документацію на ці роботи.

24 вересня 2013 року відбувся круглий стіл для завідувачок та вихователів-методистів дошкільних навчальних закладів міста на тему "Розвиток мережі дошкільних навчальних закладів та їх фінансування – запорука успішної реалізації державної цільової програми розвитку дошкільної освіти". Міський голова І.Крижановський в своєму виступі розкрив перспективи розвитку дошкільної освіти в місті, проаналізував виконання міської програми "Розвиток дошкільної освіти в місті до 2015 року".

Методист з д/о Л.Скляровська доповіла про запровадження електронної системи реєстрації дітей з 01.01.2014 року. ... Читати далі »
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 715 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.09.2013 | Комментарии (0)

Ось і завершився ХХ ювілейний обласний туристсько-спортивний зліт серед працівників освіти області. Команді міста Знам'янка є чим і ким гордитися. Група освітян гідно представила місто і завоювала такі призові місця:
  • ІІ місце в конкурсі "Посвята в туристи"
  • ІІІ місце в конкурсній програмі у загальному заліку
  • І місце на дистанції "Фігурне водіння велосипеду"
Членами команди були: Корчагіна Ольга Петрівна, Семенкова Ольга Миколаївна, Шуляшкіна Світлана Анатоліївна – ЗШ І-ІІІ ст. №3, Сеник Ольга Леонідівна ЗШ І-ІІІ ст. №1, Солодкий Руслан Олександрович, Наводнича Інна Сергіївна, Зінковська Вероніка Олегівна - НВК школа - ліцей №2, Батсанов Віктор Петрович. Керівник – Корчагін Валерій Володимирович - ЗШ І-ІІІ ст. №3.

Дякуємо директорам шкіл, та керівництву міського відділу освіти за довіру та допомогу. Особлива подяка Гребенюк Л.І. – голові профспілкового комітету освітян м.Знам'янки, за допомогу в підготовці, та фінансуванні команди.
Категория: Міськво | Просмотров: 644 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.09.2013 | Комментарии (0)

20 вересня 2013 року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №3 відбулись міські педагогічні читання "Розвиток творчої особистості: діалог із Сухомлинським", присвячені 95 річниці з дня народження Василя Сухомлинського. Мета цього заходу – залучити педагогічних працівників до вивчення та впровадження педагогічної спадщини видатного педагога-земляка Василя Сухомлинського, забезпечити обмін досвідом щодо запровадження й розвитку педагогічних ідей педагога-гуманіста із Павлиша.

Відкрила міські педагогічні читання Л.Шевченко, завідувачка міським методичним кабінетом. Учасники педагогічних читань ділились досвідом роботи з питань впровадження ідей В.Сухомлинського в навчально-виховний процес. Програмою педагогічних читань було передбачено виступи таких педагогічних працівників:
О.Сірук, вчителя ЗШ І-ІІІ №1 імені Т.Шевченка,
Н.Осадчої, С.Ніколенко, Ю.Пашко, вчителів НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2 - ліцей",
Л.Довгаленко, вчителя ЗШ І-ІІІ ступенів №3,
О.Долинська, керівник гуртка ЦДЮТ.
Всі виступи були змістовними і надзвичайно цікавими. Почесним гостем педагогічних читань був Семенков Микола Васильович, який дев'ять років працював директором Павлиської середньої школи. Він поділився спогадами, розповів про роботу педколективу Павлиської школи, відповів на питання.
Категория: НВК №3 | Просмотров: 618 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.09.2013 | Комментарии (0)

В ДНЗ №8 "Світлячок" відбулась І педрада 2013-2014 н.р. за темою "Вектор наступності державних стандартів дошкільної та початкової освіти". На педраді була присутня методист з дошкільного виховання міськво Скляровська Л.Д. В своєму виступі вона подякувала педколективу за стабільну і творчу роботу, хорошу підготовку до нового навчального року та розкрила шляхи розвитку дошкільної освіти в місті на перспективу.

Так, вона вказала, що пріоритети та перспективи розвитку системи дошкільної освіти визначені Державною цільовою соціальною програмою розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року; новими соціальними ініціативами Президента України В.Януковича "Діти – майбутнє України" та Національним планом дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентноспроможня економіка, ефектна держава".

Наголосила, що успіху у вихованні та розвитку дошкільників, майбутніх громадян нашої держави, ми можемо досягти тільки завдяки спільній роботі дошкільного закладу з батьками. Проведенню багатопланової, цільової, різноформатної роботи з родинами, щоденному толерантному педагогічно виваженому спілкуванню з батьками.

Скляровська Л.Д. запевнила, що в місті й надалі буде продовжуватись робота по охопленню дітей дошкільного віку дошкільною освітою за рахунок відкриття ІІ корпусу в ДНЗ №7 на 90 місць; буде здійснюватись соціально-педагогічний патронат дітей, які не відвідують дошкільний заклад, створюватись консультпункти для батьків на базі діючих дошкільних закладів.

Завідуюча ДНЗ №8 Клименко С.Г. представила нового члена пед ... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 859 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.09.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz