Четвер, 02.05.2024, 05:58
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Грудень » 24
На виконання Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування" та розпорядження міського голови від 22 січня 2010 року №20 "Про внесення змін до розпорядження міського голови "Про забезпечення виконання в місті Знам'янці Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109", наказу управління освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації від 26.12.2011 року №517, керуючись ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відділ освіти виконавчого комітету міської ради інформує про проведену роботу із зверненнями громадян у ІV кварталі 2012 року.

Відділом розроблені відповідні заходи по забезпеченню реалізації громадянами конституційного права на звернення, які затвердженні начальником відділу 22.02.2010 року. Посилено контроль за дотриманням вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян, за прийомом і опрацюванням документів та своєчасною підготовкою відповідей на звернення громадян.

Дане питання розглянуто на нарадах керівників закладів освіти міста в лютому та травні 2012 року. Проаналізовано стан розгляду звернень за минулий рік. За підсумками розгляду даного питання видано наказ по відділу освіти від 22.03.2012 року №78.

В ІV кварталі 2012 року відділ освіти приділяв належну увагу роботі із зверненнями громадян, особливо категорійних, сприяючи захисту їх прав та законних інтересів. Всі заяви реєструються у відповідній картотеці, уважно вивчаються у встановленні строки, вчасно надсилаються вичерпні та обгрунтовані відповіді заявникам.

За підсумками ІV кварталу 2012 року надійшло 12 звернень, розглянуто – 11, в стадії вивчення та розгляду знаходиться 1 звернення. На особистому прийомі у начальника відділу побув ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 704 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.12.2012 | Комментарии (0)

22 грудня на базі Знам'янської загальноосвітньої І-ІІІ ступенів школі №3 відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської олімпіади з фізичної культури та спорту.

На другому етапі Олімпіади взяли участь учні шкіл міста, переможці І-го етапу (шкільних змагань). Як і на першому етапі учасники випробувань змагалися у наступних видах: теоретичні знання з основ фізичної культури та спорту та практичних навичок та умінь з гімнастики, волейболу, футболу, баскетболу та легкої атлетики.

Змагання проходили у напруженій боротьбі, лідери змінювалися після кожного випробування.

Підсумувавши загальну суму балів кожного учасника, місця розподілилися так:

Серед дівчат:
  • І місце - Дем'яненко Катерина, ЗШ №3 (вчитель Йовенко О.Г.)
  • ІІ місце - Руднєва Анастасія, НВК (вчитель Крисіна О.А.)
  • ІІІ місце - Ляшенко Валерія, ЗШ №4 (вчитель Міщенко М.М.)
Серед юнаків:
  • І місце - Країло Дмитро, ЗШ №6 (вчитель Бондаренко Ю.І.)
  • ІІ місце - Рій Валерій, ЗШ №3 (вчитель Йовенко О.Г.)
  • ІІІ місце - Белієнко Максим, НВК (вчитель Крисіна О.А.)
Переможці Дем'яненко Катерина та Країло Дмитро приймуть участь у ІІІ етапі (обласних змаганнях) Всеукраїнської олімпіади з фізичної культури, який відбудеться 23-24 лютого 2013 року у м.Кіровограді.
Категория: НВК №3 | Просмотров: 619 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.12.2012 | Комментарии (0)

19 грудня о 10.00 год. в ДНЗ №2 "Теремок" відбулося свято "Чекаємо в гості Святого Миколая", на яке були запрошені діти середніх та старших груп ДНЗ №2 та батьки дітей старшої групи "Полуничка". Свято підготували і провели муз. керівник Полюхович Т.Д., вих. Полєха О.Г., Філіпоненко М.В. старш. гр. "Полуничка" та вих. Цвіркун В.В. в ролі Святого Миколая. По закінченню свята в музичному залі Святий Миколай зайшов в кожну з 12 груп ДНЗ №2 та привітав гостинцями всіх вихованців нашого закладу.
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 623 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.12.2012 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz