П`ятниця, 26.04.2024, 16:28
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗШ №6
« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 25 26 »

Цього навчального року шкільна родина поповнилася новими учнями. Так сталося, що подальше їхнє життя пов'язане із Знам'янщиною. І майже всі мешканці селища намагаються допомогти родинам переселенців із Донбасу повернутися до нормального життя.

Учні Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №6 продовжують волонтерську роботу спрямовану на допомогу дітям тимчасових переселенців із зони АТО. Дівчата-активісти з 8-А класу Чіботар Крістіна та Боса Юлія презентували учням 3 класу Івану Попову з Ясинуватої та Олексію Шмигло з Горлівки, які буквально декілька днів назад прибув до 1-Б класу, шкільні приналежності.

Хлопці дуже задоволені допомогою нових друзів.

Всі учні нашої школи вирішили акцію продовжити та намагаються зібрати теплі речі для захисників нашої держави.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 416 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.11.2014 | Комментарии (0)

31 жовтня 2014 року на базі загальноосвітньої школи ЗШ І-ІІІ ступенів №6 відбулося чергове засідання методичного об'єднання вчителів трудового навчання закладів освіти міста Знам'янка на тему "Шляхи реалізації державного стандарту базової повної загальної середньої освіти, освітньої галузі "Технології". Форма проведення – науково-практичний семінар.

В ході семінару проведено майстер-клас "Техніка плетення виробів з паперової лози". До проведення майстер-класу були залучені учні, що найкраще володіють даною технікою.

В роботі семінару взяли участь директор школи Д.Полежай та заступник директора С.Брикова. Викладач трудового навчання С.Карнаух ознайомив присутніх з кращими виробами учнів школи.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 423 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.11.2014 | Комментарии (0)

В рамках заходів проведення обласного Тижня знань безпеки життєдіяльності, обов'язковим елементом є проведення Дня Цивільного захисту. Саме сьогодні, 15 жовтня в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів №6 і відбувся таких важливий комплекс заходів.

Стартом у навчанні і відпрацюванні навичок щодо заходів безпеки під впливом небезпечних факторів та вміння діяти в надзвичайних ситуаціях стала загальношкільна лінійка "Захист людини у надзвичайних ситуаціях". Так склалося, що ми живемо в дуже неспокійні часи. Для того, щоб наше життя гарантувало безпеку та комфорт, дітям були запропоновані рекомендації, які можна використати щоб убезпечити себе від надзвичайної ситуації в реальному житті.

Протягом дня учні школи відпрацювали дії за сигналом оповіщення "Повітряна тривога". Свої вміння показали старшокласники у військово-спортивній естафеті. Всі школярі побачили, як правильно надати першу долікарську допомогу, вдягти протигаз та користуватися індивідуальними засобами захисту.

Всі класи виготовили колажі щодо небезпеки в надзвичайних ситуаціях. Діти, далекі від усвідомлення реальних небезпек, тому на дорослих покладається важлива місія не лише гарантувати, а й навчити своїх дітей бути обачнішими та обережнішими. Хай мир і щастя будуть супутниками нашого життя!

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 573 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 15.10.2014 | Комментарии (0)

14 жовтня відзначається День українського козацтва. Традиційно цей день співпадає з православним святом Покрови Пресвятої Богородиці, з яким пов'язана дуже цікава легенда, коли Богородиця з'явилася перед людьми.

За легендою, у цей день військо давніх русів на чолі з Аскольдом взяло в облогу центр православ'я — Константинополь, намагаючись захопити місто. Мешканці столиці Візантії у гарячий молитві звернулись до Богородиці з проханням про порятунок. І Богородиця, за оповіданнями, з'явилася перед людьми та вкрила їх своєю покровою (омофором). Після цього вороги вже не могли побачити цих людей. Як вказують деякі джерела, вражений Аскольд та його дружинники прийняли святе хрещення та стали християнами.

В Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 з нагоди шанованого свята було проведено спортивно-розважальні змагання між учнями 4-А та 4-Б класів. Маленькі козачата вправно та весело проходили естафетні етапи, демонструючи неабияку спритність, силу та розум. Діти вміло впоралися з усіма завданнями козацької естафети. Але сили виявилися рівними і в запеклій боротьбі команди вибороли бойову нічию. Учні виправдали нації вчителів та глядачів і довели, що вони є нащадками славних українських козаків.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 405 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 15.10.2014 | Комментарии (0)

21 вересня весь світ відзначає чудову дату – Міжнародний День миру. Люди в усьому світі збираються щоб знову підтвердити своє бажання жити у мирі. Ми, педагогічний та учнівських колективи Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 6 приєдналися до Всеукраїнської мирної акції. Саме заради цього суботній ранок розпочався шкільною акцією.

Діти та вчителі виготовили паперові голуби, символ миру. Хай злетить до неба з дитячим закликом "За мир!" цей голуб. Та побачить на асфальті біля школи кольорову мозаїку малюнків. Колекція маленьких паперових птахів миру в цей день подарована учнями всім тим, хто твердо розуміє, що наше життя має бути мирним. Приєднуйтесь до нас, адже разом ми – сила!

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 471 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

22 вересня – День партизанської слави. Вшановуючи пам'ять героїчних років війни та славетний подвиг захисників рідної землі, учні Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 6 провели Лінійку Пам'яті та поклали квіти до могили героїв війни, що розташована на подвір'ї школи. А учні 11 класу, очолювані класним керівником Поляковою С.В., заступником директора з навчально-виховної роботи Бриковою С.Г. та вчителем трудового навчання Карнаухом С.М., на честь цього дня здійснили піший похід партизанськими тропами Чорнолісся. Маршрут пролягав від Знам'янки до села Водяне територією Чорноліського лісництва. Діти вшанували пам'ять загиблих партизан квітами.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 472 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи волю, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Всім їм, як ніколи, потрібна увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей.

Учні Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. №6 активно приймали участь у Всеукраїнській акції "Лист пораненому" та в малюнках, аплікаціях, листах відобразили мир, мрії на майбутнє та вдячність воїнам-героям, які, отримавши послання від дітей швидше видужають та повернуться до нормального життя.

Хай цей невеличкий внесок у спільну справу всіх дітей нашої школи якнайшвидше принесе мир та добробут в кожну оселю українців та нашу Батьківщину.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 447 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

Цього навчального року пріоритетом у виховній роботі нашої школи було обрано колективно-творчу справу на весь рік "Виховуємо в дітях доброту". В план заходів включено різноманітні форми роботи серед яких є і акції. Першою серед них є акція "Три овочі", яка призвана виховати в дітей такі важливі риси сьогодення як допомога та милосердя, толерантність та взаєморозуміння.

Учні школи зібрали овочі, фрукти, іграшки, одяг та інші необхідні речі для допомоги сім'ям переселенців. Волонтери, що займалися цією корисною справою, переправили все, що було зібрано тим сім'ям, які опинилися в скрутних умовах. Віримо, що будь-які негаразди тимчасові і мир та злагода знову запанують в нашому домі.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 418 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

На світі багато чудових країн,
Мені наймиліша, найкраща країна,
На землях твоїх неозорих степів,
Живе працьовита і чесна родина,
Моя золота Україна!

В Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 новий навчальний рік розпочався Першим тематичним уроком "Україна – Єдина країна!". Вчителі початкових класів творчо із різноманітними формами, а саме уроки-подорожі, ігрові уроки, уроки-диспути змогли донести до дітей важливість ідеї соборності та єдності нашої держави. Учні 1-А класу запалили свічку Доброти, учні 2-А класу поєднали всі міста України квітами-символами нашої держави, а учні 4-Б класу створили колаж для поранених бійців, що захищають свободу нашої України. Цікаво пройшли уроки в середній ланці. Класні керівники створили атмосферу патріотизму, національної єдності та чудово провели різноманітні заходи. А найважливіші висновки та свої думки висловили учні 9-11 класів. Молоде покоління презентувало своє бачення подальшої долі нашої держави. Хвилиною мовчання вшанували всіх захисників усіх часів, героїв, що загинули за рідну землю. Ми пишаємося тим, що є українцями – синами та доньками великої європейської нації. Ми віримо у велике майбутнє нашої славної України у сім'ї вільних народів Європи.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 1074 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

Перше Вересня в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 розпочалося гучним загальним святом. В День Знань шкільне товариство радо вітало найменших школярів – першокласників. Цього року до першого класу зараховано 46 чудових малюків. Школа та шкільне подвір'я із самого ранку замайоріли барвами кольорів нашої України.

Перший день вересня – це урочистий час, коли знову відкриваються двері в надзвичайну Країну Знань, радісно лунає гомін школярів, а серця батьків б'ються схвильовано та щасливо за можливість своїх дітей в мирі та єдності отримати нові знання.

На шкільне свято до нас завітали гості. Це секретар міської ради Адамович Н.А., селищний голова Філіпенко С.І., методист міського відділу освіти Шемчук Н.М. У своїх щирих побажаннях вони зазначили, що новий навчальний рік має свої особливості, але найважливіше, що він розпочався. Побажали всім миру та нових успіхів в навчанні.

Першокласники на святі почули привітання і від одинадцятого класу. Крім гарних слів вони подарували жовто-блакитних янголяток, бешкетних і завзятих дітей Сонці і Весни та пакунок шкільних приладь для уроків праці та малювання. Дітлахи отримали й символічний чарівний ключ до знань, щоб він приніс успіх у навчанні.

Емоційним та урочистим фіналом свята став срібний голос веселого, галасливого, щасливого Пер ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 539 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz