П`ятниця, 19.04.2024, 00:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Вересень » 1 » Першовересень в ЗОШ №6
12:01
Першовересень в ЗОШ №6

Перше Вересня в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 розпочалося гучним загальним святом. В День Знань шкільне товариство радо вітало найменших школярів – першокласників. Цього року до першого класу зараховано 46 чудових малюків. Школа та шкільне подвір'я із самого ранку замайоріли барвами кольорів нашої України.

Перший день вересня – це урочистий час, коли знову відкриваються двері в надзвичайну Країну Знань, радісно лунає гомін школярів, а серця батьків б'ються схвильовано та щасливо за можливість своїх дітей в мирі та єдності отримати нові знання.

На шкільне свято до нас завітали гості. Це секретар міської ради Адамович Н.А., селищний голова Філіпенко С.І., методист міського відділу освіти Шемчук Н.М. У своїх щирих побажаннях вони зазначили, що новий навчальний рік має свої особливості, але найважливіше, що він розпочався. Побажали всім миру та нових успіхів в навчанні.

Першокласники на святі почули привітання і від одинадцятого класу. Крім гарних слів вони подарували жовто-блакитних янголяток, бешкетних і завзятих дітей Сонці і Весни та пакунок шкільних приладь для уроків праці та малювання. Дітлахи отримали й символічний чарівний ключ до знань, щоб він приніс успіх у навчанні.

Емоційним та урочистим фіналом свята став срібний голос веселого, галасливого, щасливого Першого Дзвоника, який цього року пролунав із рук учня 11 класу Шабанова Віталія та учениці 1-Б класу Сотник Олесі. З початком нового навчального року! Учням і вчителям – творчої наснаги, наполегливості та великого терпіння! У добру путь і в добрий час! Миру! Злагоди! Добра!

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 539 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz