Четвер, 28.03.2024, 16:50
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗШ №6
« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 25 26 »

2 червня 2015 року на базі школи №6 почав роботу літній мовний пришкільний табір відпочинку для дітей з денним перебуванням. Цього дня їх чекав святковий концерт до Дня захисту дітей, який відбувався у місцевому будинку культури, вони ознайомилися з виставкою робіт учасників різноманітних гуртків. Хлопчики та дівчата познайомилися одне з одним, переглянули розклад занять, які їх чекають у таборі, розподілилися на загони, вигадали собі назви та девізи, виготовляли стіннівки. Крім того, діти змагалися в естафетах та отримали за перемогу чудові призи. Усі дуже радісно відсвяткували це дитяче свято.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 355 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.06.2015 | Комментарии (0)

З 01 квітня на базі Знам'янської ЗШІ-ІІІ ступенів №6 стартувала акція "Небайдужі серця", в рамках якої учасники шкільного волонтерського загону "Поклик" збирають та передають посильну допомогу дітям, що стали вимушеними переселенцями із зони АТО. Так, за цей період було неодноразово зібрано допомогу для Шмигла Олексія (учня 1-Б класу), Галенко Валентини та Попова Івана (учнів 3 класу). Згідно графіку надання допомоги в акції вже прийняли участь 1-А, 1-Б, 2-А, 2-Б, 3, 4-А, 4-Б класи.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 366 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.05.2015 | Комментарии (0)

Свято Матері! Що може бути прекраснішим від того дня, коли до отчого дому порогу, під рідну батьківську стріху, мов ластівки до рідного гнізда, злітаються діти, онуки, правнуки. Злітаються, щоб низько вклонитися матері, заглянути в її ясні очі, які так часто не стулялися ночами. Коли ми були хворі, цілували натруджені материнські руки, що так ніжно нас гладили по голівці, оберігали від спеки і холоду, знімали жар з нашого чола, випікали запашний, духмяний хліб!

У День матері прийнято вітати найдорожчих людей на планеті — своїх матерів. Вже стало доброю традицією нашої школи виготовляти листівки та подарунки своїм матерям. А цього року учасники волонтерського загону "Поклик" привітали квітами та листівками також матерів учасників АТО та подякували їм за виховання справжніх патріотів нашої держави.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 350 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.05.2015 | Комментарии (0)

Це саме ви колись на полі битви помирали,
Щоб нам жилося в мирі і на волі.
Тому ми щиро вас вітаємо зі святом,
Щоб ви були щасливі і здорові!

Швидко, мов весняні струмки, збігають роки, квітнуть дерева, половіють жита, приходять у світ нові люди. Але не старіє, не зникає пам'ять тих літ. Вона живе у спогадах бійця і в суворому монументі, як свідок грізних років і переможних боїв, пильно дивиться на нас в залах музеїв і зі сторінок книг, її мужню і величну, надійно оберігає народ, передаючи як святиню у спадщину поколінням.

Все менше й менше залишається учасників та свідків тих жахливих днів, тому дуже важливо не забувати їх, оточити увагою та турботою. Саме таке завдання ставить перед собою волонтерський загін "Поклик" Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №6. В рамках акції "Зірка пам'яті" вони проводять цілий ряд заходів, спрямованих на організацію та надання посильної допомоги ветеранам Великої Вітчизняної війни. Протягом тривалого часу волонтери відвідували ветеранів та надавали їм допомогу: обрізання та побілка дерев, посадка городів, закупівля ліків та продуктів харчування, прибирання домівок та подвір'їв.

Цієї зими не стало ще одного учасника ВВВ – Щурова П.П. Це був останній ветеран, закріплений за нашою школою. Проте учасники волонтерського загону продовжують проводити значну дослідницько-пошукову роботу, збирають та узагальнюють спогади про події Великої Вітчизняної війни та її учасників, доповнюють теку з матеріалами переписки та воєнними піснями, вітають родичів загиблих ветеранів. Незабаром на базі школи планується створення музейної кімнати.

Учні мають бажання робити щось конкретне і корисне вже сьогодні, зараз і відчути результати своєї праці, своїх дій, відчути самоповагу. Адже це означає незрівнянно більше, ніж віддати ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 403 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.05.2015 | Комментарии (0)

Інформація про проведені заходи в рамках Всеукраїнської акції "За чисте довкілля" по Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6:

  1. Виховні години на тему "Збережемо землю для нащадків", "Ліс - зелений друг Землі";
  2. Конкурс малюнків, плакатів, аплікацій "Природа навколо нас";
  3. Прибирання та озеленення пришкільної території, спортивних майданчиків, весняна обрізка дерев і кущів;
  4. Впорядкування пам'ятників Козіна та Панаріна, що знаходяться на території школи;
  5. Виготовлення пам'яткок – звернень до жителів, які проживають в районі школи про заборону стихійних сміттєзвалищ.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 520 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.04.2015 | Комментарии (0)

"Благослови той день і час,
Коли прослалась килимами
Земля, яку сходив Тарас
Малими босими ногами..."

Тарас Григорович Шевченко... Його безсмертне ім'я і неповторні твори ось уже скільки років живуть у серцях народу, в його мріях і сподіваннях, пробуджуючи щирі й благородні почуття. Можливо, Тарас Григорович саме та людина, з якої кожен повинен брати приклад.

Уже багато років минуло з того дня, як перестало битися благородне серце геніального поета, але світлий образ Великого Тараса безсмертний, як і сам народ, що породив його.

На початку березня кожного року в нашій школі проходить Тиждень, присвячений великому сину українського народу - Т.Г.Шевченко. Шевченківські дні у школі - це не просто свято, це обов'язок кожного з нас вшанувати пам'ять людини, ім'я якої пам'ятає увесь світ. У ці дні в нашій школі проходять заходи до Шевченківської річниці, присвячені його великому творчому шляху та неоціненному доробку Великого Кобзаря. У кожному класі звучало ім'я великого Кобзаря. В рамках Шевченківських днів вчителі-словесники, класні керівники та учні взяли участь у різноманітних тематичних заходах: літературно-інформаційні хвилинки п'ятикласників для учнів початкової школи "Звучать Шевченкові слова", уроки образотворчого мистецтва у 6 класі "Шевченко-художник", конкурси на кращого читця т ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 332 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.03.2015 | Комментарии (0)

Вчителі фізичної культури закладів освіти м.Знам'янка в зимовий період приділяють велику увагу втіленню різних форм рухових ігор для школярів, в тому числі тенісу настільного. Відділом освіти протягом останніх років багато зроблено для системної організації фізкультурно-оздоровчої роботи у даному напрямку. В закладах освіти приведені до ладу і відремонтовані тенісні столи, придбані нові. На перервах проходять тенісні баталії між класами та прихильниками цього виду спорту. Слід зазначити, що в кожному ЗНЗ в робочому стані і постійно використовуються 4-6 тенісних столів. А в ЗШ І-ІІІ ступенів №6, де найзавзятішими прихильниками тенісу є викладачі фізичної культури Бондаренко Ю.І. та Степаненко О.І, всі наявні тенісні столи використовуються протягом всього навчального року. І, як наслідок, результати тому підтвердження. На останніх міських зимових змаганнях з тенісу настільного, які пройшли на базі закладу в лютому 2015 року, збірна команда школи під керівництвом вчителя фізичної культури Степаненко О.І. зайнял ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 372 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.02.2015 | Комментарии (0)

У сучасному світі дитини майже скрізь спіткає небезпека. Кожен учень повинен знати, де чекають небезпечні ситуації та їх причини, щоб в подальшому передбачити, попередити або уникати їх. Кожен повинен нести відповідальність за своє життя, і якщо сам викликав небезпечну ситуацію, вчився розуміти наслідки дій, щоб не створити нічого подібного надалі. Якщо ж такої ситуації запобігти не вдалося - намагався правильно діяти. Тому життя дитини залежить від знань, набутих у школі, від вчителів і батьків вдома. В цьому напрямку не залишилася осторонь і Служба порятунку, навчаючи підростаюче покоління правилам безпеки життєдіяльності.

Так, на базі нашої школи, працівники служби ЦЗ (Веремеєв Р.Р. та Шмалько Ю.О.) провели інформаційно-пізнавальну лекцію для учнів 8-11 класів на тему "Дії населення у разі виникнення надзвичайної ситуації". Для більш наочного прикладу дітям були представлені відеоматеріали. Учні розв'язували ситуативні завдання, ставили запитання, завдяки яким кожен для себе запам'ятав щось корисне.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 421 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.02.2015 | Комментарии (0)

Роковини Голодомору в Україні – це страшна і сумна правда історії нашої держави. Як пересторога всім поколінням звучить поминальний дзвін за всіх, хто невинно загинув у ті страшні часи.

Учні Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №6 вшанували пам'ять всіх тих, хто навіки залишився в страшному 1933 році. Кожний класний керівник провів Уроки Пам'яті та історії. Покоління сьогодення має знати, що сумних сторінок і трагедій не повинно повторитися.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 411 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.11.2014 | Комментарии (0)

В Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №6 відбувся творчий конкурс юних талантів. Власні творчі здібності діти мали можливість реалізувати за допомогою пензлика або олівця на аркуші паперу. Учні презентували своє уявлення та бачення європейського світу та цінностей.

Юні таланти повністю розкрили запропоновану тему та представили свої роботи шкільній спільноті. А ось про рівень володіння технікою виконання конкурсних робіт в місті буде визначати конкурсу.

Свої кращі роботи презентували переможці минулорічного конкурсу Московець Наталя та Лук'янченко Дар'я, учні 4-А класу Романова Катерина, 4-Б класу Курпіль Аліса, 7 класу Конарьова Яна, 8-А класу Соболь Анна, 11 класу Волкова Дар'я. Бажаємо юним талантам успіхів та сподіваймося на перемогу.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 581 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.11.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz