Четвер, 28.03.2024, 22:27
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗШ №6
« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 25 26 »

Літня зміна в таборі відпочинку з денним перебуванням дітей Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №6 "Веселка" добігає кінця… Останній табірний тиждень виявився не менш цікавим ніж два попередні. Кожен день – сюжетний.

16 червня було присвячене Дню сім'ї, бо "Людина без коріння, що рослина без насіння". Кожна дитина намагалася якнайкраще представити своє родовідне дерево, презентувати традиції та звичаї власної родини, ознайомити з ними. Апогеєм дня було родинне дерево табору і танок, присвячений святу.

17 червня – День квітів. Він проходив під гаслом "Проймемо душу прекрасним". Влітку значну частину дня діти проводять на вулиці, тому під час проведення Дня квітів в таборі вихователі спробували розкрити таємниці довкілля. На території школи є багато квітів, і екскурсія в квіткове царство виявилася дуже цікавою і змістовною. Вихованці створили цілий зелений сад з кольорового паперу. Але вони не могли сперечатися з красою натуральних квітів, якими милувалися на спеціально створеній для цього виставці.

18 червня – День народних традицій та звичаїв. Такого в таборі ще не було! "Ми – українці!" ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 558 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.06.2014 | Комментарии (0)

День Талановитих

12 червня в таборі «Веселка» Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. № 6 пройшов День Талановитих. Це свято інтелектуалів, всезнайок, допитливих та просто творчих, активних, веселих особистостей.

Протягом всього дня вихованці мали змогу показати власну дотепність, інтелект та інші найкращі риси. Всі заходи доповнювалися музичним супроводом, а діти спробували себе у мистецтві. Вони співали, танцювали, показували жартівливі сценки та розважалися.

День Талановитих виявив дуже великі можливості всіх дітлахів табору, які не просто розважилися, а й відкрили в собі нові таланти, що стануть їм в пригоді протягом життя.

День Казки

Чарівний світ Казки панує сьогодні, 13 червня, в таборі відпочинку «Веселка» при ЗШ № 6. Кожен загін отримав цікаве завдання: презентувати улюблену казку. Впродовж дня разом з вихователями та вожатими діти ретельно підбирали костюми для казкових героїв, вчили ролі, проводили репетиції.

... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 694 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.06.2014 | Комментарии (0)

День Моди в таборі

Щодня в шкільному таборі відбуваються цікаві заходи. Так, 4 червня був оголошений Днем Моди. Дітлахи мали можливість відчути себе справжніми модельєрами, перукарями та веселими гримерами. Творчості та натхненню не було меж. Цього дня в таборі були прекрасні казкові принци та принцеси, справжні леді, вишукані джентльмени та різні фантастичні істоти. Крім того, в таборі відбувся конкурс малюнку на улюблену тематику. А завершився день конкурсною програмою "Міс і Містер Табору".

В таборі відбулося спортивне свято

Девіз цього дня – "Хто здоровий, той сміється, все йому в житті вдається, він долає всі вершини, це ж чудово для дитини!" Багато спортивних заходів було проведено 5-6 червня. Це дні присвячені фізичній культурі та екологічному здоров'ю. Вихованці побували на галявині цікавого, дізналися про 100 чудес України, провели аукціон знань "Бувайте здорові" та "Веселі змагання "В здоровому тілі – здоровий дух"". Активні учасники всіх заходів та переможці змагань отримали Почесні грамоти та призи.

День друзів

В таборі цього року 10 червня було проведено День Друзів. І хоча Всесвітній День Друзів відбувся напередодні, заходів було чимало. Особливо сподобалось вихованцям Свято мильних бульбашок, яке об'єднало всіх ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 454 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.06.2014 | Комментарии (0)

Третє червня стало важливим днем в роботі табору відпочинку Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6. Це день урочистого відкриття табірної зміни для дітей, що навчаються в ЗШ №6 та №7. Після ранкової лінійки та фізичної зарядки, вихованці стали готуватися до цікавого заходу. А тим паче, що на нього мали завітати почесні гості.

Педагог-організатор Волкова А.А. провела урочисту лінійку, присвячену відкриттю табірної зміни. Діти підготували пісні, речівки та назви загонів. З побажаннями та поздоровленнями до всіх присутніх звернулися гості заходу заступник міського голови Заруцький А.А., керуюча справами (секретар виконкому) Меренкова Л.І. та начальник міського відділу освіти Попова Н.О.

Свято продовжувалось протягом всього дня: діти розважалися, малювали на асфальті, співали пісні та танцювали. А доброго настрою та наснаги додав смачний обід, який підготувала кухар Усачова В.М. Після багатьох розваг підвели підсумки і задоволені діти відправились додому, сподіваючись на цікаві завтрашні справи.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 445 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.06.2014 | Комментарии (0)

В Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 відбулося найочікуваніше свято школярів – Останній дзвоник. В урочистій тиші школа провела своїх випускників у велику дорогу життя. Традиційно учні отримали заслужені протягом навчального року нагороди, яких було дуже багато. Визначено кращі класи року – 3-А (класний керівник Коротич Н.Д.) та 10 клас (класний керівник Полякова С.В.). А Похвальними листами та грошовими преміями, які традиційно надає Матвеєв І.А. було нагороджено 22 відмінники.

Велике захоплення викликало нагородження переможців шкільної рейтингової системи "Розумники та розумниці" в різних номінаціях. А переможцем було визнано ученицю 10 класу Волкову Дар'ю.

З поздоровленнями та побажаннями до всього шкільного зібрання звернулися селищний голова Філіпенко С.І. та методист методичного кабінету відділу освіти Білоконь Н.В. Шкільний корабель відправився на відпочинок. А золота країна дитинства чекає свої гомінливих, цікавих та допитливих мешканців. Дерзати, жити і творити кличе країна свої улюбленців. Але для цього потрібно гарно відпочити сонячним літечком!

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 474 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.05.2014 | Комментарии (0)

Прийшла шістдесят дев'ята переможна весна... Шістдесят дев'ятий раз наша країна зі сльозами на очах вітатиме ветеранів та дякуватиме їм за перемогу у тій страшній, жорстокій та кровопролитній війні.

Учні 7-А класу дуже чітко розуміють важливість цього дня і ми вирішили присвятити усю нашу виховну годину спілкуванню на тему "Маємо пам'ятати заради майбутнього". Це особливо актуально сьогодні – в часи конфлікту з сусідньою державою та загрози нової війни. Діти прийшли гарно вдягнені, ми почепили біля серця жовто-блакитні стрічки (як символ єдності держави), деякі з них підготували вірші-звертання до ветеранів, деякі зачитали цікаву інформацію про страшні перипетії військових дій. Основною метою цього заняття було не дати дітям забути наскільки є важливим подвиг тих героїв-солдатів, завдяки яким ми зараз живі, а також запевнити, що війна - це величезна біда для усього народу, тому треба всіма зусиллями берегти МИР!!!

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 474 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.05.2014 | Комментарии (0)

В рамках обласної акції "Зірка пам'яті" учні Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №6 продовжують роботу щодо вшанування ветеранів. Нажаль з кожним роком учасників та героїв війни залишається дуже мало поряд з нами. Проявити турботу, надати потрібну допомогу, а іноді просто поспілкуватися – ось завдання наших волонтерів. Учні 9-го класу постійно відвідують сім'ю ветерана Великої Вітчизняної війни Щурова П.П. Вітають їх зі святами, допомагають.

Напередодні 69 річниці Великої Перемоги відбулася така зустріч дітей та ветерана. Ставши справжніми друзями, вони щиро привітали дідуся та його сім'ю з величним святом. Хай ще довго триває цей нерозривний зв'язок поколінь, а всі ветерани залишаються в строю.

Зі святом Перемоги!

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 389 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.05.2014 | Комментарии (0)

7 травня 2014 року в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 відбувся Єдиний загальношкільний "Урок Пам'яті". Всі учні вишикувалися на священному місці – біля могили Героя Радянського Союзу М.Панаріна та його побратимів, яка розташована на шкільному подвір'ї.

Слова подяки та вдячності учні висловили всім, хто пройшов крізь вогонь та жахіття війни, хто залишився та відбудовував мирне життя та тим, хто назавжди залишився на полях брані. Найкращі учні 10-го та 9-го класів поклали квіти до могили Героїв та пам'ятного знаку воїну-афганцю В.Козіну.

Цей захід став символічним вкладом загальнонаціональної пам'яті про одне з найважчих випробувань людства. Нехай вогонь світлої пам'яті про загиблих не дасть розгорітися зловісному вогневі нової жахливої війни.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 478 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.05.2014 | Комментарии (0)

Весняного травневого дня 69 років тому людство радісно зустріло Велику Перемогу. Щороку вдячні нащадки ветеранів Другої Світової війни вклоняються великим тим рокам...

В Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 тиждень з 5 по 9 травня традиційно присвячений героїко-патріотичному вихованню. В школі проходить ряд заходів, спрямованих на виховання та усвідомлення величних та трагічних подій 1941-1945 років.

Учні школи вшановують подвиг Героя Радянського Союзу М.П.Панаріна та його побратимів, згадують прізвища односельців-героїв війни, надають допомогу ветеранам війни та педагогічної праці, проводять уроки Пам'яті, важливі та цікаві зустрічі.

В День Великої Перемоги адміністрація, педагогічний, трудовий та учнівський колективи школи вітають ветеранів Другої Світової війни з 69 річницею Перемоги. Найщиріші побажання Вам, шановні ветерани! Будьте здорові, нехай родинний затишок і тепло зігріває Вас, додає сил і наснаги в добрих справах.

З роками їх,
Все меншає в строю,
Вкорочують життя їм давні рани...
На вахті миру в рідному краю
Стоять з синами поруч ветерани.

Багато і тепер у них турбот,
Щоб знов не зайнялась війна проклята...
За право жить завдячує народ
Полеглим і посивілим солдатам.

* * *< ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 598 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.05.2014 | Комментарии (0)

Сучасний освітній процес ставить за мету сформувати не лише ґрунтовні знання з різних предметів, а й виховати фізично зрілу особистість. Школа являє собою цілий комплекс навчально-виховних заходів, які спрямовані на систему цінностей пов'язаних, в тому числі, зі здоров'язберігаючою компетенцією. В Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №6 багато років поспіль склалися добрі традиції спортивно-масової роботи, що об'єднала різні покоління.

Учні школи залучаються до активних занять фізичною культурою та спортом, різноманітних заходів. Кожного березня, традиційно, школа приймає любителів настільного тенісу з усієї Знам'янки. Тим більше, що матеріально-технічна база дозволяє зробити це в повному обсязі. Крім того, в школі постійно працює гурток з цього виду спорту.

Цього року на базі Знам'янської загальноосвітньої школі І-ІІІ ст. №6 було проведено міські змагання з тенісу настільного присвячено пам'яті Героя Радянського Союзу М.Панаріна. Традиційно він пройшов у дружній атмосфері, що не виключало завзятого суперництва між учнями шкіл міста. До змагань були найкращі гравці шкіл міста, як дівчатка, так і хлопці. Переможців визначали у трьох номінаціях: командні змагання та особисті результати серед дівчат та юнаків. Отже, вітаємо:

КОМАНДНІ ЗМАГАННЯ:
  • І місце та перехідний кубок здобула Знам'янська ЗШ І-ІІІ ст. №6;
  • ІІ місце виборола Знам'янська ЗШ І-ІІІ ст. №4;
  • ІІ ... Читати далі »
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 474 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.03.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz