П`ятниця, 03.05.2024, 01:47
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 506 507 508 509 510 ... 620 621 »

17 листопада 2014року розпочалась атестація Центру дитячої та юнацької творчості на право отримати ліцензію про надання освітніх позашкільних послуг.

До закладу завітала атестаційна комісія фахівців відділу освіти, яку очолила начальник відділу Попова Н. О. Комісія у складі 10 осіб зустрілась з колективом закладу.

Нараду розпочала начальник відділу освіти Попова Н.О., яка привітала колектив з початком атестації, представила усіх членів атестаційної комісії та ознайомила з програмою роботи комісії. Продовжилась робота виступом директора Центру дитячої та юнацької творчості Подвиженко Г.І.

Геннадій Іванович у своєму виступі підвів підсумки діяльність Центру дитячої та юнацької творчості за 2013/2014 навчальний рік , звернувши увагу на такі напрямки роботи,а саме:

  • рівень організації та результативність навчально-виховного процесу;
  • управління закладом;
  • матеріально-технічна та навчально-методична база.

Особливу увагу звернув на планування подальшої роботи, перспективи розвитку закладу.

Закінчилась нарада побажаннями плідної співпраці колективу ЦДЮТ та атестаційної комісії з гідним відзначенням роботи колективу та отриманням ліцензії на право здійснювати освітні послуги.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 463 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.11.2014 | Комментарии (0)

24 листопада 2014 року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Шевченка та ЗШ І-ІІІ ступенів №3 відбулась педагогічна практика слухачів курсів КЗ "Кіровоградський інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського" з проблеми: "Компаративний аспект в аналітичній діяльності вчителя української мови та літератури".

Директори шкіл Н.Солонько та О.Подвиженко презентували ЗНЗ, які вони очолюють.

Гості відвідали уроки української літератури у 6 класі "Мандрівка у дивовижний та бешкетливий світ дитинства. Порівняльна характеристика образів Тома Сойера та Федька-халамидника" (вчитель Т.Дубок), у 9-А класі – " "...щоб було і звичайне, і ніжненьке, і розумне, і полезне..." Григорій Квітка – Основ'яненко – "батько української прози. "Маруся" - перша повість нової української літератури" (вчитель Петренко В. В.) та у 10-А класі " "Життя" душі й серця митця (за новелою М. Коцюбинського "Цвіт яблуні")" (вчитель Кубрак О. П.). Проведені уроки були високо оцінені слухачами курсів, зокрема відмічено належний рівень методичної підготовки, застосування інноваційних форм ведення уроку, створення позитивної атмосфери між вчителем та учнями.

Одним із пізнавальних моментів педагогічної практики стало відвідування міського краєзнавчого музею. Моліс Олег Вікторович, співро ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 483 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.11.2014 | Комментарии (0)

Поставте свічку – за Марічок,
Поставте свічку – за Іванків,
Що відійшли у вічну вічність...
Поставте! Хай горять до ранку...
За всіх бабусь запалим свічку...
За дідусів – хоч невеличку...
Вселенський біль – батьківські очі!
Поставте свічечку до ночі...
Всім матерям –
Хоча б по свічці!
Хай на весь світ кричать!
Хай світять!
Хай люди чують!
Космос бачить!
Бо ні забути, ані пробачить
Не можна і не в силах того,
Як нелюди дурили Бога!

Минають дні, роки, десятиліття. Спливає час, і ніби за водою зникають згадки про минуле. Та не минає, не вщухає біль про ту страшну трагедію Голодомору. Болить душа, ятриться, ніби незагоєна рана, від спомину про те найбільше всенародне лихо, що так безжально лютою косою під корінь знищило мільйони невинних.

Відтоді минуло 81 рік. Та дзвін пам'яті лунатиме допоки ми лишатимемося людьми.

В ті страшні роки всі пережили Катастрофу, яка могла зупинити життя всього народу. Голодомор приніс не лише страждання і смерть. Він посіяв страх серед людей.

19 листопада 2014 року в НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей" відбувся єдиний урок історичної пам'яті "81-ий рік Голодомору – урок минулого для майбутнього". Під час проведених заходів учні перегорнули сторінки тих страшних років в історії.

Зараз щ ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 564 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.11.2014 | Комментарии (0)

20 листопада 2014 року в режимі онлайн вчителі-логопеди дошкільних закладів міста взяли участь у вебінар-семінарі з питань спеціальної та інклюзивної освіти в дошкільних навчальних закладах.

Співробітники лабораторії логопедії Інституту спеціальної педагогіки НАПН України Ю.Рібцун та Л.Трофіменко надали змістовні консультації з питань мовних порушень у дітей дошкільного віку.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 429 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.11.2014 | Комментарии (0)

Роковини Голодомору в Україні – це страшна і сумна правда історії нашої держави. Як пересторога всім поколінням звучить поминальний дзвін за всіх, хто невинно загинув у ті страшні часи.

Учні Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №6 вшанували пам'ять всіх тих, хто навіки залишився в страшному 1933 році. Кожний класний керівник провів Уроки Пам'яті та історії. Покоління сьогодення має знати, що сумних сторінок і трагедій не повинно повторитися.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 416 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.11.2014 | Комментарии (0)

19 листопада 2014 року в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 відбулося засідання "Круглого столу вчителів", які надають освітні послуги дітям з особливими освітніми потребами на тему "Психолого-педагогічні технології в роботі з дітьми, які мають порушення психо-фізичного розвитку".

Вчителі поділилися досвідом з питань здійснення психолого-педагогічного супроводу учня з особливими потребами, організацією корекційно-розвиткової роботи на заняттях, а саме: розвитком сприймання, уваги, пам'яті, уяви, мислення, мовлення.

Завідувач міською МПМПК Н.Білоконь узагальнила досвід колег та націлила педагогів на використання спеціальних методів і прийомів корекційно-педагогічної діяльності, які направлені на розвиток збереження або відновлення порушених функцій організму, знань чи умінь дитини.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 338 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

У період з 10 по 14 листопада в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 пройшов Тиждень знань безпеки життєдіяльності "Вогнище романтично - проте дуже небезпечно".

Під час тижня пройшли такі заходи: показ казки "Небезпечні пригоди козенят", презентації "Вогняна небезпека", виступ агітбригади "Романтичне вогнище в лісі", виготовлення збірки ребусів "Пожежна безпека", перегляд відео "Обережно - вогонь", практичне заняття "Перша допомога під час травм та опіків", бесіди з батьками "Небезпечні ситуації в побуті. Безпека дітей" та інші.

В ході заходів учні вивчали та повторили основні правила пожежної безпеки, правила надання першої медичної допомоги при опіках та переломах, придбали навички безпечного розведення вогнища, засвоїли знання про швидко займисті матеріали.

Учням початкових класів особливо сподобалась казка "Небезпечні пригоди козенят". Молодші учні хвилювались за козенят та допомагали їм порадами.

Учні середні класів з задоволенням розгадували ребуси на протипожежну тематику.

Всі школярі засвоїли правила безпечного поводження з вогнем.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 409 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

18 листопада поточного року майбутні випускники 9-х класів НВК зустрілись із спеціалістом Знам'янського міськрайонного Центру зайнятості населення Марією Кравченко.

Зустріч пройшла в атмосфері співпраці та взаєморозуміння. Дев'ятикласники поставили багато питань щодо послуг, які надає Центр зайнятості. Марія радо надала учням необхідну інформацію, а ті в свою чергу поділилися з нею власними поглядами щодо отримання професійної і вищої освіти, а також проблем працевлаштування в Україні і в нашому місті зокрема.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 440 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

12 листопада 2014 року учні шкіл відвідали "Літературну вітальню", яка відбулася на базі Центру дитячої і юнацької творчості. Це стало вже традицією для юних письменників і поетів зустрічатися разом, аби поділитися своїми творчими доробками.

В НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" також навчаються юні таланти – це учениці 6-А класу Лебедєва Олександра та Сагіна Владислава.

Вже стала традиція гарна у нас
Щороку приходити в гості до вас.
Де знов всіх чекають
Вірші та куплети
Письменників юних, маленьких поетів.
Літературна вітальня зібрала нас всіх,
Тут ми знайдемо друзів нових
Однодумців слова й пера,
З усіх шкіл завітала сюди дітвора.
З НВК також прийшли таланти
Зовсім ще ми юні – 6 клас
Ми сьогодні також подаруємо
Свою поезію для вас.
Присутнім хочем побажати -
Талантам вашим розквітати,
Побільше успіхів в житті,
Оцінок гарних в навчанні,
Друзів тільки гарних знати,
Батька й мати поважати,
Жити в злагоді і мирі
В рідній нашій Україні.
Хай ця зустріч невипадкова,
Наступного року зустрінемось знову!

Окремі слова вдячності висловлюємо організатору "Літературної вітальні" Ользі Володимирівні Фрайнд.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 410 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

З 10 по 15 листопада 2014 року в НВК "Знам'янська загальноосвітня школа I – III ст. №2 – ліцей" проходив Тиждень безпеки життєдіяльності на тему "Вогнище – романтично, проте дуже небезпечно".

Для учнів навчально-виховного комплексу працював інформаційний стенд. В рамках Тижня було проведено ряд заходів, серед яких інформаційна карусель "Пожежна безпека – життєва необхідність" для учнів початкових класів, під час якої учні поглибили свої знання про причини виникнення пожеж, познайомилися з працею пожежних, з їхніми діями під час пожежі. Учні зрозуміли, що потрібно цінувати людське життя та берегти своє здоров'я.

У вівторок за традицією у школі проводили єдиний радіоурок "Хай вогонь палає лише у наших серцях!", під час якого учні прослухали правила протипожежної безпеки, пригадали порядок дій в разі виникнення пожежі та як діяти в такій ситуації.

Для учнів 5 – 9 класів було проведено превентивне заняття "Цінуй життя і бережи майно". Учням 7 – 8 класів активісти учнівського самоврядування роздавали буклети з правилами протипожежної безпеки.

Конкурс на кращий слоган з пожежної без ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 560 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz