Понеділок, 29.04.2024, 14:53
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗШ №6
« 1 2 ... 21 22 23 24 25 26 »
З нагоди Річниці Збройних сил України, в Знам'янськії ЗШ І-ІІІ ст. №6 були організовані змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки, організовані вчителем ЗВ Григор'євим А.М. В них взяли участь учні 10 та 11 класів.

Найстарші учні, що навчаються в 11 класі відразу заявили свої претензії на перемогу. Серед них в була розіграна першість зі стрільби. В результаті запеклої боротьбі місяця між учнями 11 класу розподілилися таким чином:
  • І місце – Невкритий Микита
  • ІІ місце – Ільченко Андрій
  • ІІІ місце – Блакитна Крістіна
Переможців, що показали відмінні навички та вправність у стрільбі було нагороджено грамотами.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 423 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.12.2013 | Комментарии (0)

Голодомор 1932-1933 років в Україні назавжди залишиться в пам'яті українців однією з найстрашніших сторінок нашого минулого. Ця сторінка сприймається суспільством передусім на емоційному рівні. Але в той же час Голодомор - це історичне явище, яке відбувалося у конкретний час, у конкретному місці і є наслідком дій конкретних осіб.

22 листопада 2013 року в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 було проведено єдиний урок "80-ті роковини Голодомору - уроки минулого для майбутнього". Класні керівники, що його проводили, наголосили – ця трагедія принесла мільйони жертв та незлічені трагедії. Тому ми маємо винести з неї урок. Всі ми маємо пам'ятати та зберігати духовну єдність, адже ми – громадяни України, держави, що народжувалась у незліченних народних муках.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 468 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.11.2013 | Комментарии (0)

Україна належить до молодих держав Європи. Але історія українських земель нараховує тисячоліття. Спільний досвід проживання різних націй та національностей сформували почуття єдності та бажання незалежності в рамках Української держави. Головне завдання молодого покоління - зберегти мир та спокій в рідній багатонаціональній державі.

В рамках Тижня розвитку національних культур в Знам'янськії ЗШ І-ІІІ ст. №6 пройшов регіональний урок "Єдина родина в центрі України". Дітей цікавило багато запитань, разом вони розв'язували проблеми, знаходили компромісні рішення та толерантності, взаємоповаги, без чого неможливе становлення громадянського суспільства в Україні.

Учні старших класів побували на тренінгу "Ми всі різні, але рівні". Цей захід був спрямований на вироблення загальних цінностей, що притаманні людям різних культур у багатонаціональному суспільстві.

Україна – наш спільний дім. Завдання кожного виховувати в собі риси сучасного громадянина, що проживає в полікультурному середовищі глобального світу.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 552 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.11.2013 | Комментарии (0)

Відгули буремні воєнні роки... Все менше поряд з нами тих, хто силою власного духу зупинив чорну примару фашизму. Лише вчасність багатьох поколінь здатна зберегти та пронести крізь роки світлу пам'ять та шану до ВЕЛИКОГО ПОДВИГУ.

В рамках святкування 70-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №6 продовжується робота з військово-патріотичного виховання. Багато поколінь учнів школи зберігають пам'ять про подвиг Героя Радянського Союзу М.Панаріна та його побратимів, що загинули, визволяючи селище від фашистів. Святим є місце на шкільному подвір'ї, де поховано героїв.

Випускники 2014 року також хочуть залишити по собі добру пам'ять. Вони вирішили оформити матеріали про учасників бойових дій, ветеранів Великої Вітчизняної війни. Зібрані розповіді і фотокартки вони представили на тематичному стенді та видали ілюстровану збірку.

Пам'ять не знає сивини. Ніщо не забуте, ніхто не забутий... Молоде покоління зобов'язано зберегти цей чудовий світ для майбуття і пам'ятати, якою ціною завойований мир. Хай не згасає пам'ять про героїв.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 498 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.11.2013 | Комментарии (0)

Світ людини формує не лише школа. Важливе і особливе місце в процесі виховання дитини належить сім'ї. Тут закладаються моральні основи майбутнього покоління, визначається взаємодія та відповідальність, формують життєві потреби та здібності. Школа є тим середовищем, що вміло пов'язує та задовольняє високі духовні потреби суспільства щодо формування майбутнього громадянина України.

Ще В.О.Сухомлинський зазначав: "Домогтися того, щоб батьки оволоділи мудрістю батьківської і материнської любові – одне з найважливіших завдань навчально-виховного процесу". В Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №6 відбулися загальношкільні батьківські збори. Вони були присвячені ознайомленню батьків з сучасними вимогами до навчання та виховання дитини. Батьки дізналися, як поєднати вимогливість та доброту, суворість та ласку, слухняність і свободу у вихованні дитини.

Адміністрація школи звернула увагу батьків на те, що не лише школа, а й вони відповідають за те, щоб дитина уміла долати гідно і з честю проблеми на своєму шляху. Що справжнє людське щастя задовольняється родиною. Надзвичайну цікавість визвала виставка колажів "Весела шкільна круговерть", де можна було ознайомитися з найкращими сторінками життя кожного класу. А підготовлений концерт визвав непідробне захоплення, яке вилилось у довгі та бурхливі оплески.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 557 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.10.2013 | Комментарии (0)

Педагогічний колектив Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №6 спрямовує свою роботу на реалізацію науково-методичної проблеми "Розвиток творчої особистості в умовах компетентнісного підходу в навчально-виховному процесі". Сучасний навчально-виховний процес формує не лише успішного учня, а й успішного вчителя.

28 жовтня 2013 року пройшов педагогічний проблемний семінар з теми "Крокуємо до майстерності", керівником якого є Брикова С.Г. Вчителі школи працювали над питанням щодо підвищення творчого потенціалу кожного педагога, психологічної компетентності та практичної реалізації навичок використання інтерактивних методик.

Світлана Геннадіївна підібрала різноманітні інтерактивні вправи, використала прийоми, техніку, які сприяють ефективному результату роботи педагогічного колективу: "Творчість у роботі вчителя", "Особистісне зростання вчителя". Під її керівництвом було підготовлено доповіді: "Урок у технології формування критичного мислення" - Єфремова Г.В., "Класні керівники та вчителі предметники. Взаємодія необхідна" - С.Михайлова, "Тонкощі атестації" - Полежай Д.П., а також підготовлена презентація "Психолого-діагностична модель підвищення професійної майстерності педагога" - Степаненко О.І.

Семінар відвідала методист відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради Кіровоградської області Полежай Н.А., яка також не залишилася байдужою та висловила свої думки, представивши їх обгрунтування на ос ... Читати далі »
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 489 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.10.2013 | Комментарии (0)

На рахунку добрих справ волонтерів Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №6 багато цікавих та корисних заходів. Восени та навесні їх чекають особливі справи – вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни та педагогічної праці.

В рамках обласної акції "Зірка пам'яті", загін волонтерів відвідав учасників бойових дії, що проживають в мікрорайоні школи. Учні завітали до ветеранів не лише зі словами вдячності, а й принесли осінні квіти та солодощі,які навіть розчулили стареньких, але ще доволі завзятих людей.

Учням особливо запам'яталося живе спілкування з солдатами ІІ Світової війни. Вони зрозуміли, як потрібно любити Батьківщину та боронити її від будь-якого ворога.

Волонтери, а це учні 11 класу, повернулися до школи з відчуттям величезної поваги до визволителів, завдяки яким вони живуть сьогодні.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 463 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.10.2013 | Комментарии (0)

Вересень – особливий місяць для педагогічної спільноти, і справа не в тому, що це початок нового навчального року. Саме в ньому народився один з найвидатніших педагогів всіх часів, наш земляк Василь Сухомлинський.

Знам'янська ЗШ І-ІІІ ст. №6 є опорною з впровадження педагогічної спадщини Великого Педагога. Саме тому наприкінці вересня в школі проводиться традиційне свято – виставка Дарів Природи та Квітів, присвячена Дню народження В.О.Сухомлинського.

Педагогічний, учнівський та батьківський колективи проявили зацікавленість та власні творчі здібності. На суд шкільної громади було представлено не лише вироби з природних матеріалів, а й інші творчі роботи. А саме: казки, оповідання, вірші, складені учнями, яскраві малюнки та інші цікаві сувеніри, зроблені власноруч. Спільна справа, до якої долучені учні та їх батьки забезпечує зв'язок поколінь та допомогає зберігати гарні традиції школи та родини. "Умій відчувати поряд із собою людину, умій розуміти її душу, бачити в її очах духовний світ, радість, горе, нещастя" - стверджував Великий Педагог. Саме тому це загальношкільне виховне свято знаходить жвавий відгук в душі кожної дитини, її батьків та педагогів.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 721 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.09.2013 | Комментарии (0)

Історія – скарбниця наших вчинків, свідок минулого, приклад і навчання для сьогодення. Історія – це вічна і нетлінна пам'ять, яка не старіє і не тьмяніє. Вшанування пам'яті загиблих героїв в роки Великої Вітчизняної війни – це священний обов'язок всіх поколінь. На честь 70-ти річчя визволення України та Знам'янщини й Дня Партизанської Слави в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 відбулася Година Пам'яті "Пам'ять нескореним навіки".

Бібліотекар міської бібліотеки філії №2 Перепелятникова О.В. та художній керівник селищного будинку культури Дубініна І.М. надали матеріали про партизанський рух учням 9-го та 11-го класів. Діти мали можливість переглянути тематичну літературу. А співробітник міського краєзнавчого музею Моліс О.В. не лише цікаво та змістовно розповів про події воєнних років, а й презентував документальний фільм Знам'янської ТРК "Надія" "Говорять ветерани партизанського руху".

Наш обов'язок – пам'ятати про страшні випробування, які довелося пережити українському народу в роки війни. Ми зобов'язані зберегти цей чудовий світ для майбутніх поколінь. І пам'ятати, якою ціною завойований мир. Ніхто не забутий, ніщо не забуте!
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 547 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.09.2013 | Комментарии (0)

У вересні в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 вже традиційно декілька років поспіль проходить Олімпійський тиждень. Цього року він був присвячений Міжнародному Олімпійському руху. Під час Тижня було проведено дуже багато цікавих та різноманітних заходів. Учні школи мали змогу ознайомитися зі спортивними досягненнями вітчизняних спортсменів та випускників школи, стати учасниками змагань.

Кульмінацією стало проведення Олімпійського Дня, саме в цей день відбувся І тур Всеукраїнського оздоровчо-патріотичного комплексу "Козацький гарт". На відкриття шкільного свята завітав міський голова Ігор Борисович Крижановський, якого тепло вітала шкільна спільнота, та головній спеціаліст відділу освіти Володимир Миколайович Мурга. В своєму слові міський голова зазначив, що щедра земля Знам'янщини невпинно народжує різноманітні таланти, але серед них, нажаль, досі не було Олімпіоніків, чемпіонів Олімпійських ігор. Він побажав учням здоров'я, всіляких гараздів та великих успіхів у майбутньому. До нього приєднався і головний спеціаліст відділу освіти, який зазначив, що Міська Спартакіада цього року буде багатою на події, тому діти зможуть розкрити власні спортивні таланти.

Серед заходів були творчі завдання, такі як складання колажів, а також конкурс емблем. В рамках Олімпійського Дня було проведено різноманітні змагання та показові виступі майстрів перекладини. Класні керівники провели Олімпійський урок на тему "Спорт і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя і зміцнення миру". Всі заходи були присвячені пропаганді олімпійських ідеалів та утвердженню здорового способу життя.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 513 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.09.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz