Неділя, 28.04.2024, 07:18
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Вересень » 13

«Подорож країною мрій»

Моє позашкілля! Моя ти родино!
Моя ти весела маленька країно!
Для нас ти є місцем крилатої мрії,
Тут зріють таланти, міцніють надії.

Тільки - но літо передало естафету осені Центр дитячої та юнацької творчості гостинно відкрив двері і запросив всіх бажаючих дітлахів міста на свято радості, відкритості і щирості, у чарівний світ майстерності й таланту під назвою «КРАЇНА  МРІЙ».
Відкрив свято з вітальним словом директор закладу Подвиженко Геннадій  Іванович. Привітав педагогів з початком навчального року, а дітям та їх батькам побажав подальших успіхів та творчих  злетів. Також з найкращими словами вітання звернулася до всіх присутніх головний спеціаліст відділу освіти Попова Тетяна Миколаївна, яка побажала всім вихованцям гарного настрою, блискучих успіхів, цікавого дозвілля і захоплюючих пригод у новому навчальному році.  ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 232 | Добавил: znamosvita | Дата: 13.09.2019 | Комментарии (0)

Відбулася ІІІ очна сесія учителів, які навчатимуть учнів 
Нової української школи

З 09 по 12 вересня 2019 року на базі навчально-виховного комплексу «Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей» та центру дитячої та юнацької творчості відбулася  ІІІ (заключна) очна сесії учителів початкових класів, які у 2020/2021 н.р. навчатимуть учнів 1-х класів та вчителів, які викладатимуть мистецьку освітню галузь у початкових класах відповідно до концепції Нової української школи, закладів освіти міста Знам'янки та Знам’янського району. 
Підчас навчання було опрацьовано питання організації ефективного і безпечного освітнього середовища, тематичний і діяльнісний підходи    інтегрованого навчання, особливості викладання навчальних предметів інтегрованого курсу «Я досліджую світ»     та «Мистецтво», освітній потенціал гри з LEGO, особливості оцінювання навчальних досягнень учнів, основні принципи педагогіки партнерства,     основи інклюзивної освіти, Державний стандарт початкової освіти як основа конструювання навчальної програми тощо.  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 218 | Добавил: znamosvita | Дата: 13.09.2019 | Комментарии (0)

Турнір з футболу  на Кубок міського голови 
серед юніорів

11 вересня 2019 року на Знам’янському міському стадіоні вдруге за ініціативи міського голови Філіпенка Сергія Івановича відбувся турнір з футболу на Кубок міського голови серед юніорів, проведений відділом молоді спорту та охорони здоров’я спільно з відділом освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради в рамках Олімпійського тижня та з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту у 2019 році.
Фінальній грі турніру передували відбіркові ігри 9-10 вересня 2019 року, учасниками яких стали команди зі складу учнівської молоді (8-11 клас) закладів загальної середньої освіти міста. За результатами відбіркових ігор учасниками фінальної гри Турніру визначено команди навчально-виховних комплексів «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» та «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія».  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 208 | Добавил: znamosvita | Дата: 13.09.2019 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz