Середа, 24.04.2024, 02:37
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Вересень » 13 » «Подорож країною мрій»
16:48
«Подорож країною мрій»

«Подорож країною мрій»

Моє позашкілля! Моя ти родино!
Моя ти весела маленька країно!
Для нас ти є місцем крилатої мрії,
Тут зріють таланти, міцніють надії.

Тільки - но літо передало естафету осені Центр дитячої та юнацької творчості гостинно відкрив двері і запросив всіх бажаючих дітлахів міста на свято радості, відкритості і щирості, у чарівний світ майстерності й таланту під назвою «КРАЇНА  МРІЙ».
Відкрив свято з вітальним словом директор закладу Подвиженко Геннадій  Іванович. Привітав педагогів з початком навчального року, а дітям та їх батькам побажав подальших успіхів та творчих  злетів. Також з найкращими словами вітання звернулася до всіх присутніх головний спеціаліст відділу освіти Попова Тетяна Миколаївна, яка побажала всім вихованцям гарного настрою, блискучих успіхів, цікавого дозвілля і захоплюючих пригод у новому навчальному році. 
Недаремно кажуть, заклад живе доти, допоки до нього приходять навчатись маленькі діти, нове покоління. І от сьогодні, вперше, переступили поріг нашого закладу юні вихованці. На згадку про цю мить всі дітлахи отримали символічні подарунки.
Свято відбувалось у вигляді чарівного квесту – подорожі в країну мрій. Так дітлахи відвідали місто «Арт - листочки» - де на дітей вже чекали керівники науково – технічного напряму Н.Філоненко (керівник гуртка «Паперопластика»), Ю.Випиналюк (керівник гуртка «Сувенір»), А.Іващенко (керівник гуртка «Фантазія») та А.Сульженко (керівник гуртка «Технічний дизайн»); місто «Креативчик» підготували керівник гуртка «Світ чарівної іграшки» Н.Любінська,  керівник гуртка «Незвичайне поряд» С.Кондратьєва та С.Цатурян керівник гуртка «Малюнок, графіка, живопис»; та яка ж подорож без музики, пісні та танцю. Так в місті «Домісольки» дітей зустрічали керівники  вокальних гуртків Ж.Ніклонська та В.Котлярова, а в  місті «Ла – ла – денс» - керівники хореографічних колективів закладу М.Стукаленко та Ю. Ставицька.
В кінці свята всі дітлахи долучились до запального флеш – мобу та створили чарівну композицію «Світ дитячої мрії».
Свято подарувало всім гарний настрій та незабутні враження. Серце повниться  радістю, гордістю та надіями, тому що росте достойна зміна – майбутнє України. 

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 233 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz