Неділя, 28.04.2024, 21:21
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Березень » 20

Міське методичне об'єднання вчителів математики і фізики

        Вимогою часу стає підготовка фахівців нової якості – здатних творчо мислити, швидко орієнтуватися в сучасному насиченому інформаційному просторі, приймати нестандартні рішення, вчитися і розвиватися протягом усього життя. Освіта в області STEM є основою підготовки педагогів в області високих технологій.
       Саме тому 18 березня 2019 року на базі НВК « Знам’янська загальноосвітня школа  І–ІІІ ступенів № 3 – гімназія» відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів математики і фізики на тему: «Теоретико-методологічні засади та практичні основи розвитку STEM-освіти», на яке було запрошено педагогів закладів загальної середньої освіти міста та старшого викладача кафедри ТІМСО  комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної освіти імені В.О. Сухомлинського».  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 238 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.03.2019 | Комментарии (0)

Міське методичне об'єднання вчителів інформатики

18 березня на базі навчально-виховного комплексу “Знам`янська зхагальноосвітня І-ІІІ ступенів № 3-гімназія” відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів інформатики, на якому були присутні заступники директора з навчально-виховної роботи Максименко Р.А. та Василенко Н.В., представники закладів загальної середньої освіти міста. 
        В рамках заходу вчителі Сафонова В.В. і Лубенець А.І. провели уроки в 8-В та 8-А класах  на тему: «Складання та виконання алгоритмів з графічним відображенням даних» в програмних середовищах Python та Lazarus.  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 229 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.03.2019 | Комментарии (0)

Обласний семінар-практикум для вчителів математики та інформатики

19 березня 2019 року на базі Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів       № 6 з метою удосконалення системи діяльності вчителів природничо-математичного циклу та інформаційних технологій було проведено семінар для слухачів курсів підвищення кваліфікації комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» з проблеми «Впровадження інноваційних технологій в закладах загальної середньої освіти при викладанні математики та інформатики».  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 418 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.03.2019 | Комментарии (0)

On-line  рубрика «Харчування у школах»

Відділ освіти розпочинає он-лайн рубрику «Харчування у школах». Неодноразово  лунали повідомлення про збільшення вартості харчування шкільних обідів у місті Знам’янка.  З 04 лютого 2019 року вартість шкільного обіду складає 18,0 грн.  Що ж нового з’явилося у шкільному меню? Чи стали шкільні обіди смачнішими для учнів? Відповіді на ці та інші питання  ми будемо висвітлювати протягом місяця на нашому сайті в розрізі рубрики з кожної школи. Сьогодні мова піде про стан справ з організації харчування у навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія».
«Під час навчання дитини в школі у неї змінюється режим дня, збільшується навантаження, що суттєво впливає на організм, який росте, та на самопочуття учня.            У закладі дитина проводить основну частину дня. Звичайно, кожна мати старається, щоб її дитина почувалося бадьоро і енергійно, у закладі також дбають, щоб учні вживати збалансовану, поживну та корисну  їжу, як  в осінньо-зимовий так і в весняно-літній періоди.  ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 254 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.03.2019 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz