П`ятниця, 03.05.2024, 06:23
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Квітень » 23

Творці краси рідного краю

   В квітні 2018 року в центрі дитячої та юнацької творчості проходив міський етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

   У виставці активно взяли участь заклади загальної середньої та позашкільної освіти міста. До участі у конкурсі долучились учні віком від 6-ти до 18 років. Виставка-конкурс проходила у трьох вікових категоріях: молодша (6-10 років), середня (11-15 років) та старша (16-18 років).

   Всього журі розглянуло та оцінило 83 виставкових експонати у таких номінаціях: художнє різьблення по дереву, писанкарство, в’язання спицями та гачком, витинання, бісероплетіння, паперова пластика та оригамі, вироби з соломки, декоративний розпис, народний живопис, художня вишивка, наТворці краси рідного краю.родна лялька, ізонитка, лозоплетіння, вироби з природних матеріалів, м’яка іграшка, вироби з тіста, графіка, живопис та інші техніки. ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 326 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

Контрольні заняття, як форма моніторингу знань дітей

   Щорічно в закладі дошкільної освіти №4 «Ромашка» директор Клименко Л.П. та вихователь – методист Голованова О.О. проводять моніторинг знань дітей задля визначення ефективності освітнього процесу в закладі.
   Моніторинг рівня компетенцій дітей проводиться в ході підсумкових контрольних занять. Контрольні заняття дають змогу відстежити професійний зріст вихователів та зробити висновок про рівень знань, умінь та навичок вихованців.
   Вихователі старших груп Дордюк С.В. та Васильченко С.А. провели контрольні заняття на яких продемонстрували високий та достатній рівень знань дітей.
   За підсумками спостережень можна зробити висновок, що у вихованців старших груп ЗДО №4 сформоване бажання вчитися є стійкі знання з різних розділів програми. ... Читати далі »

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 249 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

Засідання методичного об’єднання вчителів, які надають освітні послуги дітям з особливими освітніми потребами в умовах інклюзії

19 лютого 2018 року на базі навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» відбулося засідання методичного об’єднання вчителів, які надають освітні послуги дітям з особливими освітніми потребами в умовах інклюзії. Темою обговорення було питання: «Успіхи і проблеми в організації інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти міста».
   Завідувач міською психолого-медико-педагогічною консультацією Н.Білоконь розповіла про успіхи, яких досягли педагоги в навчанні дітей, керівники навчальних закладів загальної середньої освіти та відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради в організації та забезпеченні необхідним навчальним матеріалом освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами в умовах інклюзії.                      
... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 298 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

Конкурс «Візьму перо і спробую»

    Кожен із нас має здібності. Хтось гарно танцює, співає, малює, а хтось швидко і правильно розв’язує задачі, працює на комп’ютері.  Хтось майстерно вишиває, а хтось – уміє доглядати тварин, вирощувати квіти … 

    Дуже добре, якщо людина знає свої здібності, належно цінує та  розвиває їх. Учні 4-А класу доказали, що вони талановиті.  Переможцями у конкурсі «Візьму перо і спробую» стали Павлова Ксенія, Іванченко Сергій, Міхєєв Сергій, Міхеєва Поліна, Кірій Олександр, які прочитали   однокласникам  свої казки і оповідання. А переможцем у цьому конкурсі стала Горбенко Поліна із чарівною казкою «Птах щастя».  У кожного є своя «співуча пір’їнка» .  Цінуйте і розвивайте її.                          ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 317 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

«Булінг в учнівському середовищі»

   Нещодавно у 1-Г класі навально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 - гімназія» відбулися батьківські збори на тему: «Булінг в учнівському середовищі». 

   Захід пройшов у незвичній для батьків формі - занятті з елементами тренінгу.        ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 395 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz