П`ятниця, 26.04.2024, 11:00
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Березень » 23

21 березня на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №3 було проведене пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури. Головною метою проведення пробного тестування є відтворення умов і технологій проведення ЗНО для психологічної підготовки майбутных абітурієнтів до участі в основній сесії. Учні міста та Знам'янського району мали змогу ознайомитися з процедурою проведення ЗНО в 2015 році. В цьому році Українським центром оцінювання якості освіти вперше були запроваджені тести двох рівнів складності. Серед зареєстрованих учнів базовий рівень обрали 21 особа, а поглиблений рівень складності - 34.

28 березня 2015 року відбудеться пробне ЗНО з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської мови, іспанської мови, німецької мови, російської мови та французської мови.

Допуск на пункт пробного тестування (ЗШ І-ІІІ ступенів №3) буде відбуватися за наявності:

  • квитанції про сплату послуг пробного ЗНО;
  • запрошення (реєстраційна карточка);
  • паспорта (свідотства про народження).

Увага! Для заповнення тестових робіт необхідно мати при собі ручку з чорною пастою.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 448 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.03.2015 | Комментарии (0)

19 березня до школярів Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Г.Шевченка завітали: Кравченко О.А. – майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки навчально-методичного центру цивільного захисту та БЖД в Кіровоградській області, працівник консультативно-реабілітаційного центру "Повернись додому" Розуменко Є.Я. та психолог обласного центру планування сім'ї та репродукції людини "Клініка дружня до молоді" - Довгаль В.М. Учні 7-9 класів прослухали лекцію про цивільний захист населення та переглянули фільми про шкідливі звички. Для старшокласників психолог прочитала лекцію на тему "Статеве виховання".

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 410 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.03.2015 | Комментарии (0)

У практиці роботи ДНЗ №2 "Теремок" використовуються сюжетно-рольові розваги для дошкільників усіх вікових груп. Адже вони сприяють створенню емоційного комфорту, підтримують почуття радості та задоволення від спільних дій, успішно розв'язаних завдань, прояву вольових зусиль.

19 березня 2015 року в ДНЗ №2 відбулась сюжетно-рольова розвага "Чарівна скриня" між дітьми ІІ молодших груп "Гномики" та "Калинка". Дана розвага пройшла у музичному залі, який був оформлений в морській тематиці (море, корабель, різнокольорові прапорці, костюми моряків). Вели розвагу герої: капітан Врунгель (вих. Коханевич А.О.), перший моряк (вих. Шаповал Н.В.), другий моряк (вих. Жук О.В.), третій моряк (вих. Ткаченко Т.В.), пірати (діти старшої групи Сітарський Олег та Волошин Давид). Музичне оформлення забезпечила музичний керівник Кондратьєва С. М. Вихователями та музичним керівником був підібраний репертуар відповідно до віку дітей 4р.ж. Герої свята залучали дітей до активної участі в розвазі: проведення гри – розминки; спонукання вдосконалювати свої вміння в іграх - естафетах "М'ячі на хвилях", "Перетягування канату", "Водні випробування; дидактичній грі "Відгадай загадку"; музичній грі "Моряки". Адже участь у іграх змагального характеру спонукає дітей виявляти такі базові якості особистості, як кмітливість, рішучість, наполегливість. Закінчилась дана розвага &quo ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 506 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.03.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz