П`ятниця, 26.04.2024, 04:08
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Березень » 23 » Сюжетно-рольова розвага "Чарівна скриня" (відео)
14:07
Сюжетно-рольова розвага "Чарівна скриня" (відео)

У практиці роботи ДНЗ №2 "Теремок" використовуються сюжетно-рольові розваги для дошкільників усіх вікових груп. Адже вони сприяють створенню емоційного комфорту, підтримують почуття радості та задоволення від спільних дій, успішно розв'язаних завдань, прояву вольових зусиль.

19 березня 2015 року в ДНЗ №2 відбулась сюжетно-рольова розвага "Чарівна скриня" між дітьми ІІ молодших груп "Гномики" та "Калинка". Дана розвага пройшла у музичному залі, який був оформлений в морській тематиці (море, корабель, різнокольорові прапорці, костюми моряків). Вели розвагу герої: капітан Врунгель (вих. Коханевич А.О.), перший моряк (вих. Шаповал Н.В.), другий моряк (вих. Жук О.В.), третій моряк (вих. Ткаченко Т.В.), пірати (діти старшої групи Сітарський Олег та Волошин Давид). Музичне оформлення забезпечила музичний керівник Кондратьєва С. М. Вихователями та музичним керівником був підібраний репертуар відповідно до віку дітей 4р.ж. Герої свята залучали дітей до активної участі в розвазі: проведення гри – розминки; спонукання вдосконалювати свої вміння в іграх - естафетах "М'ячі на хвилях", "Перетягування канату", "Водні випробування; дидактичній грі "Відгадай загадку"; музичній грі "Моряки". Адже участь у іграх змагального характеру спонукає дітей виявляти такі базові якості особистості, як кмітливість, рішучість, наполегливість. Закінчилась дана розвага "Чарівна скриня" врученням "піастрів" (монети шоколадні) піратами учасникам розваги та загальним танцем усіх присутніх.

З упевненістю можна сказати, що радісний настрій від участі в розвазі надовго залишиться в серцях дітей ІІ молодших груп "Гномики" та "Калинка" та гостей дітей середніх груп "Яблучко", "Полуничка", "Капітошка".

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 506 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz