П`ятниця, 26.04.2024, 16:10
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 29

У перші ж дні нового навчального року в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №3 було створено фонд допомоги учасникам АТО. Робота почалася у трьох напрямках:

  1. Укладення списку батьків учнів школи та її випускників, які беруть участь в АТО;
  2. Збір коштів;
  3. Збір "вітамінних" посилок для наших захисників.

До справи долучилися вчителі, учні та їх батьки. На сьогодні зібрано майже 13000 грн., на які придбано речі першої необхідності для наших воїнів (спальні мішки, термобілизна, каримати, спец. одяг, ліки тощо), 80 кг фруктів, дитячі малюнки, листи та обереги, які вже надіслано за призначенням у різні місця розташування наших військових. Ми не зупиняємось на цьому й продовжуємо підтримувати нашу Армію.

З метою піднесення національної свідомості, патріотизму, духу єдності, з почуттям глибокої поваги і вдячності до всіх тих справжніх чоловіків, які стали на захист нашої держави, не шкодуючи сил, здоров'я та життя, боронять мир у наших домівках, у школі створено Дошку пошани зі славними іменами знам'янчан – батьків наших учнів і випускників, які вже вписано до новітньої історії України. Слава Героям!

Категория: НВК №3 | Просмотров: 435 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

В навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №-2-ліцей" відбувся День пам'яті жертв фашизму і загальношкільна акція "Червоний мак". Учні разом з вчителями вшанували пам'ять полеглих у війнах, використавши європейську символіку "Червоний мак" у своєму одязі, прикрасивши кабінети квітами-символами.

В українських традиціях, зокрема у народних піснях та переказах, маки є символом пам'яті за полеглими у бою і зацвітають там, де пролилась козацька кров.

Але ми віримо в те, що ці квіти будуть приносити нам радість кожної весни в мирній країні – Україні.

Червоні маки, червоні маки,
Немовби кров пролилася із ран
Червоні маки горять на сонці,
А на долині впав густий туман.

Мені здається маки розквітають,
З людської крові в них червоний цвіт.
То ніби дивляться солдатські душі,
На цей красивий і жорстокий світ.

Їх стільки полягло на всі сторіччя,
Отих солдатів воїнів-бійців
І в знак пошани в пам'ять про убитих
На тому полі мак як кров зацвів.

Я нині хочу, щоб не було крові,
Щоб тільки маки знов багряно розцвіли,
Бог вберігав щоб нашу Україну,
А небеса, щоб волю й славу їй дали.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 491 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

День партизанської слави відзначають щорічно 22 вересня для вшанування подвигу партизанів та підпільників у період Великої Вітчизняної Війни Ми не повинні забувати про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму. У День партизанської слави ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість. І ми вшановуємо всіх тих, хто подарував майбутнє нам та нашим нащадкам. Уроки Великої Вітчизняної війни вчать нас згуртованості та єдності у боротьбі з загрозами. Тільки разом, об'єднавши зусилля всієї світової спільноти, ми зможемо ефективно протистояти тероризму, дискримінації, національній та релігійній нетерпимості.

З почуттям безмежної подяки й любові ми віддаємо данину поваги ветеранам антифашистського опору: колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками.

Цими днями учні-волонтери навчально-виховного комплексу навідали героїв – учасників партизанського руху, що живуть поміж нас. Це – Лісова Віра Іванівна, Куценко Софія Іванівна, Кучерява Тамара Сидорівна і Шумейко Віктор Зосимович. Як завжди, зустріч юності і життєвого досвіду пройшла у теплій, дружній обстановці, Ветерани щиро запрошували волонтерів до себе в гості, адже їм завжди радісно у компанії молоді. Як люблячі дідусі і бабусі, турбували ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 443 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

26 вересня 2014 року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №3 відбувся навчальний семінар практичних психологів з питань діагностики учнів з психофізичними вадами розвитку. Основним завданням семінару було ознайомити учасників з комплексним підходом, який передбачає всебічне обстеження і оцінку особливостей розвитку інтелектуальної діяльності, поведінки, рівня оволодіння навичками молодших школярів. Практичні психологи ознайомилися з діагностичними матеріалами та критеріями оцінки завдань, які дають можливість визначити рівень здатності дитини абстрагувати і узагальнювати, виявляти основне, класифікувати предмети за різними ознаками, рівень шкільних досягнень та навичок соціальної поведінки.

Також відбулося обговорення методичних рекомендацій щодо розробки та підготовки програм розвитку для дітей з особливими освітніми потребами, в яких чітко окреслена діяльність працівників психологічної служби та їх роль у командній взаємодії усіх учасників навчально-виховного процесу щодо надання допомоги дітям з особливими освітніми потребами.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 436 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

26 вересня в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 пройшли вибори президента та членів активу учнівського самоврядування. Колективи 5-11 класів мали змогу представити своїх кандидатів. Претенденти на посаду президента учнівського самоврядування склали та представили на розгляд шкільного колективу свої програми майбутньої діяльності для розвитку школи, захисту прав учнів, участі у прогресі нашої країни.

У виборчих перегонах взяли участь:

  • Каліон Анастасія, учениця 11 класу,
  • Гребенюк Євгенія, учениця 10 класу,
  • Корольов Денис, учень 10 класу,
  • Юхименко Юлія, учениця 7-А класу,
  • Руденко Єлизавета, учениця 6-Б класу,
  • Васильєва Варвара, учениця 6-А класу.

Президент учнівського самоврядування школи – Каліон Анастасія! Вітаємо!

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 615 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz