Середа, 08.05.2024, 16:40
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 29
В ДНЗ №8 "Світлячок" пройшов Тиждень пожежної безпеки. В рамках проведення Тижня з дітьми проводилась цікава, різноманітна робота: читалися оповідання "Розповідь про невідомого героя", С. Маршака, "Як сто бід хотів налякати вовка та сам ледве не згорів", "Пожежні собаки" Л. Толстого, "Пожежа" та ін., проводилися цікаві дидактичні та рухливі ігри, конкурси малюнків, Вікторина для знавців правил пожежної безпеки "Що? Де? Коли?", бесіди, тематичні заняття на пожежну тематику та ін.

Але, мабуть, найцікавішим, що запам'яталося надовго дітям старшої групи "ВЕСЕЛЯТА" (вихователі Кучаєва В.В. та Бєлугіна Ю.В.), стала екскурсія до пожежної частини міста. Напередодні домовившись з адміністрацією, ми спланували хід нашої екскурсії. Нас зустрів працівник пожежної частини Д.Ю. Карманний. Він в доступній та цікавій формі розповів дітям про важку і відповідальну роботу рятівників, пожежників. Особливий інтерес викликали у малюків пожежні машини, які на той момент не їхали з великою швидкістю на пожежу, а стояли в гаражі, і до них навіть можна було доторкнутися. Виявляється, в кожної пожежної машини своє спеціальне призначення, а разом вони роблять одну велику і корисну справу – рятують людей та будівлі від пожеж. Але що ж машини без людей! Дмитро Юрійович розповів нам про роботу пожежників, показав захисні костюми, спорядження, а каски деякі діти навіть приміряли на себе. Можливо в майбутньому хтось з них обере для себе цю величну професію і стане пожежником. Бесіда була змістовною, діти теж показали свої знання правил пожежної безпеки, цікавились, де навчають на пожежників, якими нагородами нагороджують героїв-рятівників. Як підсумок такої зустрічі – ф ... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 1033 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.11.2013 | Комментарии (0)

28 жовтня відзначалася 69 річниця визволення України від німецько-фашистських загарбників. Воєнні дії під час Великої Вітчизняної війни відбувалися на території України протягом 40 місяців із червня 1941 р. до кінця жовтня 1944 року. За сучасними підрахунками загальні людські втрати України у 1941 – 1945 роках становлять близько 9 мільйонів людей. Вшанування пам'яті мільйонів полеглих за визволення української землі представників усіх національностей, співвітчизників, які загинули на окупованій території, в концтаборах, на фашистській каторзі є священним обов'язком кожного громадянина.

Робота по патріотичному вихованню дошкільників є однією з основних ланок в діяльності ДНЗ №8 "Світлячок". Педагоги знайомлять дітей з героїчним минулим нашого народу під час читання художньої літератури, розглядання фотознімків, ілюстрацій, проведення тематичних занять, екскурсій до Монумента Слави по вулиці Жовтневій, до Паровозу-пам'ятника на Привокзальній площі, місцевого меморіального кладовища, в місцевий Краєзнавчий музей.

В день 69 річниці визволення України від фашистських загарбників, педагоги ДНЗ №8 Ю. Бєлугіна та В. Кучаєва разом з вихованцями старшої групи "ВЕСЕЛЯТА" та їх батьками відвідали Краєзнавчий музей м.Знам'янки, де директор музею Т. Кулик та екскурсовод О. Моліс провели цікаву екскурсію по експозиціях музею. Діти зацікавлено розглядали експонати, фотографії, слухали розповіді працівників музею про історичне минуле: добу козаччини, Велику Вітчизняну війну, історичні віхи в житті нашого міста та ін.

Після екскурсії діти поклали квіти загиблим воїнам біля Монумента Слави та на міському меморіальном ... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 631 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.11.2013 | Комментарии (0)

28 листопада 2013р. в ДНЗ №2 були проведені збори трудового колективу щодо розгляду питання незмінності курсу України на євроінтеграцію. Присутні були 55 працівників. На даних зборах завідувачем ДНЗ №2 О.Мазур було повідомлено, що альтернативи побудові суспільства європейських стандартів в Україні немає, тому робота в даному напрямку обов'язково буде продовжена. Рішення Уряду не є політичним, воно прийняте із суто економічних міркувань і тієї ситуації в країні, яка склалась на даному етапі євроінтеграції України. Олена Володимирівна зауважила, що згідно стратегічного курсу Президента України – шлях країни залишається незмінним, роз'яснила наявність економічних проблем, які виникають з моменту підписання угоди.

Присутні активно прийняли участь у дискусії. У підсумку зборів учасники дискусії дійшли висновку про необхідність проведення роз'яснювальної роботи серед колективу та живого діалогу з людьми по питанню євроінтеграції України.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1153 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.11.2013 | Комментарии (0)


З доповіддю "Співпраця вчителя-логопеда з батьками - запорука успішного подолання мовленнєвих вад дошкільників" виступила вчитель-логопед ДНЗ №6 Угренович О.І. Під час виступу Олена Іванівна широко розкрила дане питання і презентувала присутнім буклет, в якому описані ефективні, сучасні форми взаємодії з батьками щодо успішного подолання мовленнєвих вад дошкільників.

Вчитель-логопед ДНЗ №7 Філіпова В.О. під час свого виступу розкрила тему "Взаємодія вчителя-логопеда з вихователями під час навчально-виховної та корекційної роботи по формуванню мовлення у дітей з особливими потребами" та надала педагогам схему, в якій чітко зазначила роль вихователя логопедичної групи та вчителя-логопеда під час корекційного періоду.

Під час обговорення вищезазначених тем вихователь ДНЗ №7 Таніна О.О. поділилася власним досвідом роботи щодо плідної співпраці вчителя-логопеда та вихователів під час роботи над виправленням вад мовлення у дітей.
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 1151 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.11.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz