Четвер, 02.05.2024, 15:49
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Жовтень » 10
Європейський Тиждень місцевої демократії є щорічною кампанією, започаткованою Радою Європи в 2007 році. Він передбачає заходи щодо розповсюдження принципів та досягнень місцевої демократії країн Європейського співтовариства. Україна ратифікувала хартію Європейського самоврядування в 1997 році, та спрямовує свою діяльність на поглиблення співпраці та укріплення традицій систем управління, властивих європейським державам.

Основи демократії закладаються ще в шкільні роки, коли дитина відчуває себе повноправним членом шкільного самоврядування, виховує відповідальність та громадянські чесноти. А приклади діяльності депутатів різних рівнів є потужним виховним чинником створення громадянської особистості.

В Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 відбувся захід – "Урок депутата". На нього запросили депутатів обласної Ради Заточну О.І. та міської Ради Мороза А.П. Вони в цікавій та доступній формі розповіли учням 9-х та 7-А класів про діяльність щодо організації місцевого самоврядування. Організація роботи Рад, комісії, в яких працюють депутати, механізм прийняття рішень, конкретні справи - все цікавило юних громадян. Жваве спілкування, на якому піднімалися питання, що хвилюють сучасну молодь, виявилося дуже корисним не тільки для дітей, а й для депутатів, як вони потім зізналися. До речі, обидва депутати є випускниками школи. Вони в свій час були дуже активними в суспільному житті школи, селища та міста, тому й до цього часу займають активну життєву позицію, а Мороз А.П. є одним із спонсорів багатьох шкільних заходів.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 587 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.10.2012 | Комментарии (0)

За ініціативою голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С.М.Ларіна в області розроблена і втілюється в життя обласна цільова програма "Шкільна парта".

На виконання цієї програми у м.Знам'янці розроблена відповідна Міська цільова програма "Шкільна парта", якою передбачено придбання у 2012 році 60 комплектів шкільних парт для учнів ЗНЗ міста. На жаль, у зв'язку із обмеженими фінансовими ресурсами міста, кошти міського бюджету на придбання у 2012 році шкільних парт не виділялись.

Проблему поставки нових шкільних меблів допоміг вирішити Народний депутат О.Й.Єдін. За його підтримкою благодійний фонд "Рідний край" 28 вересня 2012 року безкоштовно передав ЗНЗ нашого міста новенькі шкільні парти для найменших школярів - першокласників. Їх отримали:
  • 30 комлектів - ЗОШ №3
  • 15 комплектів - ЗОШ №7
Дякуємо за надану допомогу!
Категория: Міськво | Просмотров: 694 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.10.2012 | Комментарии (0)

В українській історії є багато подій та свят. Серед них особливе місце займає День Українського Козацтва, який відмічається 14 жовтня. Напередодні свята в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. № 6 відбулася зустріч з козаками Окремого Чорноліського полку ім.Козака Мамая Чорноліської сотні: отаманом Осавульської Чорноліської сотні по охороні громадського порядку Нікіфоровим Володимиром Борисовичем, осавулом Окремого Чорноліського полку Максименко Олександром Васильовичем, отаманом Хвощувато-Патринської сотні Голим Віктором Анатолійовичем.

Всі учні школи бажали зустрітися з ними, але найбільше пощастило 7-А та 8 класам. Вони підготували святкову програму, якою привітали цікавих гостей, а козаки, в свою чергу, ознайомили дітей з історією та сучасністю Українського козацтва та розповіли про напрямки діяльності козацьких формувань Знам'янщини. Особливо вони виділили такі напрямки: історико-краєзнавчий, охорона громадського порядку, підготовка юнаків як національного резерву Української Армії.

Захоплюючою та цікавою була розповідь про козаків-характерників, дослідників історії українського козацтва, традиції та свята запорізьких козаків, будні сучасного козацького полку та знаменитий бойовий гопак запорожців. Учнів також вразила зовнішність козаків, що прийшли одягнені у формений одяг та були підтягнуті, виправні і привабливі. Наприкінці зустрічі діти висловили побажання, що такі цікаві та корисні зустрічі стануть традиційними, і не лише напередодні свята!
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 675 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.10.2012 | Комментарии (0)

Відповідно до листа Міністерства освіти, молоді та спорту України від 23 травня 2012 року №1/9-399 структурою 2012/2013 навчального року визначено термін проведення осінніх канікул з 29 жовтня по 04 листопада 2012 року.

У зв'язку з тим, що переважна більшість виборчих дільниць розташована в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста, з метою уникнення ускладнення епідеміологічної ситуації в дитячих колективах, створення умов для якісної підготовки приміщень закладів освіти до проведення занять та відповідно листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 17 вересня 2012 року №1/9-650 наказом начальника відділу освіти В.І.Сиромятнікова перенесені терміни проведення осінніх канікул в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста. Осінні канікули будуть проведені у період з 25 по 31 жовтня 2012 року. Початок занять після канікул - 01 листопада 2012 року.
Категория: Міськво | Просмотров: 611 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.10.2012 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz