П`ятниця, 17.05.2024, 07:28
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2012 » Жовтень » 10 » Урок депутата
17:40
Урок депутата
Європейський Тиждень місцевої демократії є щорічною кампанією, започаткованою Радою Європи в 2007 році. Він передбачає заходи щодо розповсюдження принципів та досягнень місцевої демократії країн Європейського співтовариства. Україна ратифікувала хартію Європейського самоврядування в 1997 році, та спрямовує свою діяльність на поглиблення співпраці та укріплення традицій систем управління, властивих європейським державам.

Основи демократії закладаються ще в шкільні роки, коли дитина відчуває себе повноправним членом шкільного самоврядування, виховує відповідальність та громадянські чесноти. А приклади діяльності депутатів різних рівнів є потужним виховним чинником створення громадянської особистості.

В Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 відбувся захід – "Урок депутата". На нього запросили депутатів обласної Ради Заточну О.І. та міської Ради Мороза А.П. Вони в цікавій та доступній формі розповіли учням 9-х та 7-А класів про діяльність щодо організації місцевого самоврядування. Організація роботи Рад, комісії, в яких працюють депутати, механізм прийняття рішень, конкретні справи - все цікавило юних громадян. Жваве спілкування, на якому піднімалися питання, що хвилюють сучасну молодь, виявилося дуже корисним не тільки для дітей, а й для депутатів, як вони потім зізналися. До речі, обидва депутати є випускниками школи. Вони в свій час були дуже активними в суспільному житті школи, селища та міста, тому й до цього часу займають активну життєву позицію, а Мороз А.П. є одним із спонсорів багатьох шкільних заходів.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 589 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz