П`ятниця, 17.05.2024, 08:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2012 » Жовтень » 10 » День Українського Козацтва
14:30
День Українського Козацтва
В українській історії є багато подій та свят. Серед них особливе місце займає День Українського Козацтва, який відмічається 14 жовтня. Напередодні свята в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. № 6 відбулася зустріч з козаками Окремого Чорноліського полку ім.Козака Мамая Чорноліської сотні: отаманом Осавульської Чорноліської сотні по охороні громадського порядку Нікіфоровим Володимиром Борисовичем, осавулом Окремого Чорноліського полку Максименко Олександром Васильовичем, отаманом Хвощувато-Патринської сотні Голим Віктором Анатолійовичем.

Всі учні школи бажали зустрітися з ними, але найбільше пощастило 7-А та 8 класам. Вони підготували святкову програму, якою привітали цікавих гостей, а козаки, в свою чергу, ознайомили дітей з історією та сучасністю Українського козацтва та розповіли про напрямки діяльності козацьких формувань Знам'янщини. Особливо вони виділили такі напрямки: історико-краєзнавчий, охорона громадського порядку, підготовка юнаків як національного резерву Української Армії.

Захоплюючою та цікавою була розповідь про козаків-характерників, дослідників історії українського козацтва, традиції та свята запорізьких козаків, будні сучасного козацького полку та знаменитий бойовий гопак запорожців. Учнів також вразила зовнішність козаків, що прийшли одягнені у формений одяг та були підтягнуті, виправні і привабливі. Наприкінці зустрічі діти висловили побажання, що такі цікаві та корисні зустрічі стануть традиційними, і не лише напередодні свята!
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 677 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz