Неділя, 28.04.2024, 17:20
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЦДЮТ
« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 24 25 »

Оберіг на кухню

     Зараз на часі є актуальним відродження національних традицій та підняття патріотичного духу підростаючого покоління. Кожен педагог в своїй роботі намагається віднайти цікаві форми та методи роботи по сприянню становлення патріотичного духу та відродження національних традицій в серцях та душах  підростаючого молодого покоління.
     Так  керівник гуртка «Іграшка-сувенір» Центру дитячої та юнацької творчості Любінська Надія Вікторівна організувала та провела відкрите заняття на тему: «Оберіг для рідної оселі»
Мета заняття: формувати практичні навички художньо-творчої діяльності,
                           поглибити  знайомство вихованців з народним декоративно-
                           ужитковим мистецтвом, його  символікою, оберегами; засвоїти  
              ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 422 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.12.2015 | Комментарии (0)

Революція Гідності та Свободи


   Прагнення  свободи, як у кожної людини так і у кожного народу  починається з початку існування людства. Так  і  українці з давніх – давин   виборюють  право жити на своїй вільній землі в своїй соборній державі  і  вибирати  свій  шлях  у майбутнє. І знову в XXI столітті   українцям  доводиться    виборювати  право на свободу. Революція Гідності та свободи,  яка відбулася  у 2014році  свідчить про це прагнення.
  Перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - випробуванням на зрілість, терпіння, толерантність. Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ у змозі поліпшити життя у своєму домі власної Батьківщини.
Керівники гуртків,  вихованці  Центру дитячої та юнацької творчості  теж вшановують   події   осені  2014 року.
   В гуртках пройшли різні заходи:  виховні години,  бесіди,  уроки новітньої історії.
Оформили стенд « З Україн ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 374 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.11.2015 | Комментарии (0)

Осінь – чудова пора року, оспівана поетами, музикантами та художниками. Золота, щедра, різнобарвна. Саме у прекрасний осінній день, 20 листопада 2015 року, коли  закінчується карусель теплого бабиного літа, у Центрі дитячої та юнацької творчості культорганізатором Фрайнд О.В. було проведено свято краси «Чарівність осені безмежна». 

Осінь запросила сюди гуртківців, батьків, друзів, щоб подарувати всім свої останні, чудові миті, чарівний, ледве вловимий аромат осінніх квітів, яскраву привабливу красу зібраних плодів і, звичайно ж, по-осінньому замислений і в той же час радісний настрій. 

Гості свята потрапили на святковий осінній ярмарок-розпродаж, де змогли придбати щось надзвичайно гарне та смачне, виготовлене гуртківцями власноруч. 

Наступною зупинкою свята стала конкурсна програма «Міс та Містер Осінь ЦДЮТ 2015 року». Всі присутні помітили як гарно учасники разом з керівниками гуртків, батьками та друзями прикрасили залу своїми чудовими осінніми композиціями та персональними виставками.&n ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 438 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.11.2015 | Комментарии (0)

Свято творчості і таланту

Талант і творчість неповторна сила,
Що світ веде в прекрасну далину.
О, Божий дар! Ім’я тобі - дитина!
Тобі даруєм шану і хвалу!

  13 листопада в Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося відкриття творчого сезону 2015 року «Веселковий настрій», якого з нетерпінням чекали вихованці закладу, щоб подарувати присутнім масу приємних вражень та емоцій. Діти, господарі свята, вели присутніх веселковими стежинами творчості. І вже на початку подорожі представили прекрасну виставку чудових робіт вихованців декоративно-ужиткового та науково-технічного напрямків. Роботи на виставку представили вихованці Світлани Цатурян, Наталії Леонової, Світлани Кондратьєвої, Юлії Випиналюк, Надії Любінської, Наталії Філоненко, Оксани Демченко, Людмили Догадіної, Світлани Дордюк, Ігоря Колесника, Крістіни Зайченко.
  Підняв настрій гостям свята різнобарвний ярмарок-розпродаж, де можна було придбати дитячі витвори мистецтва та різноманітні смаколики.
  А далі веселкова стежина привела учасників подорожі на сцену - творчий олімп вихованців гуртків художньо-естетичного напрямку, які подарували незабутні враження та хвилини радості усім гостям на концерті, що став кульмінацією свята позашкілля. Свої таланти на сцені презентували вихованці Н.Залєвської, М.Стукаленко, К.Степанової, О.Долинської, О.Андрєєвої, М.Демків, Ж.Ніклонської, Л.Реп’яшник.
  Зі словами подяки за допомогу в оновленні глядацької зали до ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 425 | Добавил: znamosvita | Дата: 17.11.2015 | Комментарии (0)


                   "Осіннє різнобарв’я очима дітей"


19  жовтня 2015 року в Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася осіння ярмарка - розпродаж дитячих витворів мистецтва та різноманітних смаколиків та «Арт – сушка» дитячих малюнків. Суть «Сушки»  полягала в тому, що будь-яка дитина може повісити свої малюнки на мотузки за допомогою білизняних прищіпок. В обмін на свої малюнки можна було забрати будь-які інші. Свої роботи можна підписати, залишити на звороті координати для зв'язку або незвичайне послання її майбутньому володарю.
Концепція «Арт - сушки» заснована на ідеї відкритої щирої комунікації, де виставлення та обмін дитячими малюнками є приводом для розмови, знайомства за спільними інтересами, можливістю розповісти про себе та своє бачення світу через художнє мистецтво. Вільний формат  передбачає проведення «Сушки» на свіжому повітрі поза стінами закладу. Дуже приємно, що навіть сама осіння погода сприяла проведенню ярмарки подарувавши дуже теплу, лагідну та сонячну погоду. А відкритість для всіх дітей  та будь-який рівень художньої підготовки  зруйнували кордони та відкинули умовності , лишаючи єдину важливу основу для істинної відкритої комунікації, – пристрасть до пізнання прекрасного у світі.
Організаторам заходу виступили  методичне об’єднання декоративно-ужиткового відділу закладу зокрема голова МО Цатурян С.В. та культорганізатор Фрайнд О.В. в заході мали змогу прийняти участь всі вихованці закладу та діти міста. Під час заходу також відбувалися осінні ігри, естафети та розваги для всіх присутніх. Осінн ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 362 | Добавил: znamosvita | Дата: 19.10.2015 | Комментарии (0)

17 вересня у Державній фіскальній службі України вітали переможців та лауреатів конкурсу дитячої творчості "Майбутнє країни – у мріях дитини". Зустріч з представниками ДФС, членами журі та партнерами конкурсу проходила онлайн, під час якої, урочисто привітали школярів та закликали їх до подальших творчих перемог. На цій урочистості були також присутні і школярі нашого міста, зокрема вихованець гуртка "Малюнок, графіка, живопис" (керівник Цатурян С.В.) - Цатурян Армен.

Цей конкурс стартував ще на початку року і проводився у три етапи: І етап – районний рівень; ІІ етап – регіональний рівень; ІІІ етап – Всеукраїнський рівень.

Переможців конкурсу обирало компетентне журі, до складу якого увійшли представники ДФС, відомі художники, мистецтвознавці, діячі культури, керівники провідних засобів масової інформації, закладів мистецтва та великих підприємств, представники громадських організацій. Зокрема, директор дитячого видавництва "А-ба-ба-га-ла-ма-га" Іван Малкович, ректор Київської дитячої академії мистецтв Михайло Чемберджі, директор видавничого будинку "Самміт-книга" Ігор Степурін, президент компанії МТІ Володимир Цой, директор ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 309 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.09.2015 | Комментарии (0)

Ми всі – одна сім'я, єдина ми родина,
У кожнім нашім "Я" - частинка України,
Ми всі – одна сім'я, єдина ми родина,
Мільйони різних "Я", а разом – Україна!

Саме ці слова було чути в міському парку відпочинку 11 вересня.

Ось і настав він, довгоочікуваний день для всієї дітвори – день зустрічей, день усмішок, день, що відкриває нові шляхи і народжує нові мрії - день початку нового навчального року в Центрі дитячої та юнацької творчості, свято першого дзвоника.

І головною подією свята є те, що до Центру вливається гомінке і непосидюче поповнення – первачки!

На свято завітали казкові герої. Буратіно розповів, що протягом минулого навчального року він багато чому навчився в ЦДЮТ. Хоч йому було й важко, але допомагали впоратись з усім дивовижні, прекрасні, надзвичайно творчі керівники гуртків та їх найталановитіші вихованці.

Ледве не зіпсувала свято підступна Баба Яг ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 538 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.09.2015 | Комментарии (0)

Народ України святкує уже 24-річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі. Перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - випробуванням на зрілість, терпіння, толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ у змозі поліпшити життя у своєму домі власної Батьківщини, день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови наших: сіл, селищ, міст району, області та усієї України! Цей день обов'язково настане і тим швидше, чим більш плідно із натхненням кожен з нас працюватиме на благо рідної Вітчизни, а усі разом проникнемося гордістю за нашу неньку – Україну, почуттям патріотизму до рідного краю, прагненням до єдності, порозуміння та згуртованості, не лише державних мужів, а усього народу нашої держави. Успіх прийде неодмінно!

У Знам'янці до Дня Незалежності України було проведено багато різних подій, заходів, конкурсів, виставок.

Біля Центру дитячої та юнацької творчості о 10 годині працював салон "Аквагрим для дітей". Майстрами-художниками стали працівники закладу, а саме: О.Демченко , Т.Чернобривець, І.Колесник та вихованки гуртка "Малюнок, графіка та живопис".

Вже через годину на обличчях та руках дітей з'явились яскраві малюнки і їх розмаїттю не було меж.

Проводився малюнок на асфальті, котрий провели педагоги О.Фрайнд та Н.Г ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 385 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.08.2015 | Комментарии (0)

2 серпня 2015 року місто Знам'янка святкує 146 річницю від дня свого заснування.

В цей день в місті відбувалось багато різних подій, заходів, конкурсів, виставок.

Біля Центру дитячої та юнацької творчості об 11 годині проведено розвагу "Малюнок на асфальті", який провели педагоги Центру дитячої та юнацької творчості О.Фрайнд та Н.Горбатенко. Малеча із задоволенням малювала рідне місто, будиночки, квіти, родини, прапор та герб України і символ нашого міста - залізницю з веселим потягом. Малюнки вийшли цікаві і різнокольорові.

В цей час на території міського парку працював салон "Аквагрим для дітей".

Майстрами-художниками були працівники ЦДЮТ - С.Цатурян, Т.Чернобривець, О.Демченко.

Вже через годину на обличчях та руках дітей з'явились яскраві малюнки і їх розмаїттю не було меж.

Всі учасники цих заходів: діти, батьки дітей, педагоги отримали чудовий настрій і багато яскравих вражень.

Бажаємо усім Знам'янчанам побільше радісних і щасливих подій, успіхів та перемог у розбудові нашого міста.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 457 | Добавил: znamosvita | Дата: 03.08.2015 | Комментарии (0)

18 червня в таборі "Фестивальний" знову панувала атмосфера творчості. Кожен загін добре підготувався і представив на розсуд глядачів свої музичні та театралізовані постановки. Для всіх присутніх співали такі відомі артисти, як Йолка, Дзідзьо, прекрасні дівчата з "Віагри", Катя Осадча спілкувалася з Ані Лорак. Це все були фантазії І загону. ІІ загін підготував казку "Білосніжка" на новий лад. ІІІ загін подарував присутнім чудову пісню та танець. А ІV загін розвеселив всіх присутніх казкою-імпровізацією. З гарним настроєм діти розійшлись готуватись до закриття табірної зміни у таборі "Фестивальний".

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 472 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz