Четвер, 02.05.2024, 22:27
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Жовтень » 19 » Осіння ярмарка - розпродаж дитячих витворів мистецтва
19:31
Осіння ярмарка - розпродаж дитячих витворів мистецтва


                   "Осіннє різнобарв’я очима дітей"


19  жовтня 2015 року в Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася осіння ярмарка - розпродаж дитячих витворів мистецтва та різноманітних смаколиків та «Арт – сушка» дитячих малюнків. Суть «Сушки»  полягала в тому, що будь-яка дитина може повісити свої малюнки на мотузки за допомогою білизняних прищіпок. В обмін на свої малюнки можна було забрати будь-які інші. Свої роботи можна підписати, залишити на звороті координати для зв'язку або незвичайне послання її майбутньому володарю.
Концепція «Арт - сушки» заснована на ідеї відкритої щирої комунікації, де виставлення та обмін дитячими малюнками є приводом для розмови, знайомства за спільними інтересами, можливістю розповісти про себе та своє бачення світу через художнє мистецтво. Вільний формат  передбачає проведення «Сушки» на свіжому повітрі поза стінами закладу. Дуже приємно, що навіть сама осіння погода сприяла проведенню ярмарки подарувавши дуже теплу, лагідну та сонячну погоду. А відкритість для всіх дітей  та будь-який рівень художньої підготовки  зруйнували кордони та відкинули умовності , лишаючи єдину важливу основу для істинної відкритої комунікації, – пристрасть до пізнання прекрасного у світі.
Організаторам заходу виступили  методичне об’єднання декоративно-ужиткового відділу закладу зокрема голова МО Цатурян С.В. та культорганізатор Фрайнд О.В. в заході мали змогу прийняти участь всі вихованці закладу та діти міста. Під час заходу також відбувалися осінні ігри, естафети та розваги для всіх присутніх. Осінній захід став справжнім святом позитиву, життєрадісності й відкритості світу.

І.Слєпєнькова – методист

 

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 363 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz