Розпочато вивчення питання організації харчування у навчальних закладах міста
На початку лютого 2017 року першим заступником міського голови В. Загородньою, начальником відділу освіти Л. Грековою, депутатом Знам’янської міської ради І. Зіньковською розпочато вивчення питання організації харчування у навчальних закладах міста. Під час проведення рейдів- перевірок основна увага приділена наступним аспектам:
Наявність управлінських рішень щодо організації харчування
Наявність примірного двотижневого меню, меню-розкладки, сертифікатів якості продуктів харчування
Раціональность режиму харчування, збалансованості раціону
Сумісність збереження продуктів
Терміни зберігання продукції
Контроль за якістю приготовленої їжі
Асортимент продукції
Санітарно-гігієнічний стан харчоблоків
Наявність медичного огляду працівників
Організація харчування дітей пільгових категорій
Стан технологічного обладнання
Результати зважування готової продукції
Наявність контрольної ваги
Наявність вентиляції
Зберігання добових норм та продуктів
Умови для персоналу
Результати перевірки будуть оприлюднені на сайті відділу освіти
|