Здорове харчування – це легко!
З 1 вересня 2021 року в закладах освіти все меню максимально спрощено, в основі — продукти та інгредієнти, які доступні як в великих містах, так і в селах. Капуста, картопля, морква, буряк, квасоля, фрукти, мінімум солі та цукру… Тепер замість овочевого супу - суп мінестроне, замість макаронів по-флотськи — паста болоньєзе…..
Сьогодні здобувачі освіти нашого закладу смакували лобіо з квасолі (лобіо з квасолі зазвичай готується із замоченої на 12 годин квасолі, яку необхідно варити 10-15 хв, зливати воду і ще повторювати процедуру двічі. Після того, як квасоля провариться до неї додають овочі, томати без шкірки), яблучний сік, свіжі яблука.
|