Організація харчування
Всі ми з дитинства пам'ятаємо шкільні їдальні і бажання посмакувати в них. Тому здорове, дбайливе харчування дітей – головна мета майстринь харчоблоку НВК "ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей". Велика увага приділяється працівниками їдальні вибору продуктів, їх якості.
Кухарі закладу продовжують готувати страви за рецептами переможця проєкту "Мастер-шеф" Євгена Клопотенка. Усі продукти проходять термообробку в духовій шафі, що є набагато корисніше, ніж під час смаження. Важливо, що до процесу розробки шкільних обідів, активно залучаються самі учні. У меню надається перевага корисним, насиченими вітамінами, стравам, виготовлених їз овочів, фруктів, кисло-молочних продуктів.
|