Субота, 20.04.2024, 15:47
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » НВК №2
1 2 3 ... 34 35 »

Навчально-виховний комплекс "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" приєднались до «Флешмобу єдності»

    16 лютого здобувачі освіти та педагогічний колектив навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2 - ліцей» об’єднались у великому бажанні Миру для України, долучившись до участі у заходах національно-патріотичного спрямування з нагоди відзначення у країні Дня єдності. Цього дня учителі і здобувачі освіти приєднались до «Флешмобу єдності», використавши елементи української національної символіки (прапори, вишиванки, синьо-жовті стрічки, квітки незалежності тощо). На уроках історії, правознавства, української мови та літератури пройшли патріотичні хвилинки « Я пишаюсь Україною». Протягом тижня у роях куреня імені Віктора Голого (1-11 класах) відбудуться патріотичні години спілкування на тему « Ми єдині в любові до України». Проведені заходи оприлюднюються на сайті освітнього закладу та в групах Фейсбук. Ми бажаємо  миру нашій країні і подальшого процвітання. Єднаймося, браття і сестри, у нашій любові до України!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 128 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.02.2022 | Комментарии (0)

Інформаційно-просвітницька акція з нагоди старту в Україні Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

   26 листопада в навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2-ліцей» відбулась інформаційно-просвітницька акція з нагоди старту в Україні Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Учасниками акції стали здобувачі освіти 10-11 класів. Захід відкрила секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська, яка наголосила на необхідності попередження в сучасному суспільстві проявів насильства та на важливості озвучення цієї проблеми. Не варто сприймати насильство як щось неминуче, адже прояви такої поведінки порушують права людини, принципи її вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч із нами (удома, у школі, на вулиці), ми можемо й повинні зупинити його. Начальник відділу в справах сім’ї та молоді Руслана Ладожинська продовжила розмову з учнівською молоддю і зупинилась на алгоритмі реагування на прояви насильства. Руслана звернула увагу на розміщений у закладі інформаційний куб з відомостями щодо протидії насильству та контактами урядових служб, до яких можна звернутись у випадку знущань. На ньому також є анонімне опитування, пройти яке можна за п ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 158 | Добавил: znamosvita | Дата: 29.11.2021 | Комментарии (0)

Конкурс дослідницьких проєктів для молоді

   17 листопада в навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2 – ліцей» відбувся захід в рамках першого конкурсу дослідницьких проєктів для молоді «Радянське минуле: (Пере)осмислення історії». До заходу долучились здобувачі освіти 10-А і 11-А класів під керівництвом учителя історії та правознавчих дисциплін Світлани Філіпової (керівник проєкту).  Дійство відбулось у  формі імерсивного театру (театру повного занурення). Це новий вид мистецтва для нового покоління. Учасники  представляли листи реальних людей, які народились і виросли  в радянську епоху. Підлітки наче проживали життя цих людей,  намагаючись донести месидж кожного листа до аудиторії. Особлива атмосфера театру створювалась також завдяки інсталяціям з предметів радянського побуту, марок, музичних інструментів тощо. Головним завданням театру став критичний аналіз кожного з листів,  долучення до цього   аналізу інших історичних джерел, і на їх основі  – формування свого особистого ставлення до радянського минулого. Певна річ, до кожної епохи можна ставитися неоднозначно, але безперечним є той факт, що кожну епоху «створюють» вчинки окремих людей. Са ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 174 | Добавил: znamosvita | Дата: 18.11.2021 | Комментарии (0)

Проект «Цікаві перерви»

   З 1 листопада в закладі запрацював проект «Цікаві перерви», ініціатором якого стала директор НВК Оксана ПОГРЕБНЯК. Відтепер учні мають змогу цікаво відпочити морально і фізично. У бібліотеці можна поринути у світ шахів та весело розм’ятися з друзями у грі «Твістер». На креативній дошці, яка розміщена на стіні коридору 2 поверху, можна виразити свої емоції або просто помалювати. Запеклі «бої» проходять біля тенісних столів на третьому поверсі, тут не тільки грають, а й влаштовують змагання. Діти сприйняли нововведення з великим задоволенням, адже «сидіти» в телефоні не найкраща ідея.

 

Категория: НВК №2 | Просмотров: 207 | Добавил: znamosvita | Дата: 03.11.2021 | Комментарии (0)

 «Урок» кличе здобувачів освіти на уроки

   З перших днів нового навчального року в усіх освітніх закладах України стартувала операція «Урок», яка має за мету моніторинг відвідування здобувачами освіти навчальних занять та роботу з   потенційними та фактичними прогульниками.  Днями старший інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Ірина Чорненко зустрілась із старшокласниками навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2-ліцей». Темою розмови стало питання попередження відсутності на заняттях без поважної причини, а також ймовірні наслідки такої безвідповідальної поведінки. Ірина Чорненко пояснила здобувачам освіти їхню відповідальність і відповідальність батьків за порушення  законодавства у багатьох сферах. Зокрема знову і знову розмова велась про безпечне користування Інтернетом, булінг та інші прояви насильства в молодіжному середовищі.   Висновок зустрічі очевидний - відповідальне ставлення до навчання, розумне використання вільного часу та обачна і відповідальна поведінка безумовно убереже підлітка від серйозних проблем.  


   Вікторія Маслюкова, з ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 211 | Добавил: znamosvita | Дата: 13.09.2021 | Комментарии (0)

 Свято Першого дзвінка в навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2-ліцей" 

    1 вересня – День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою- цей день важко забути! Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання та побажання – це все про одне із найважливіших шкільних свят.
Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень. 
В навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2-ліцей" відбулося сьогодні свято Першого дзвінка і Перший урок на тему "30 років Незалежності України. Ти у мене єдина". Саме в цей день здобувачі освіти, педагоги і батьки тепло вітали майбутніх випускників, учнів 11-А (класний керівник Тетяна Самофалова) і 11-В класу (класний керівник Ольга Безугла), а також наймолодших школярів: 1-А клас (класний керівник Олена Івасенко), 1-Б клас (класний керівник Олена Гончарова), 1-В клас (класний керівник Катерина Довженко) і 1-Г клас (класний керівник Вікторія Грінець, ). Керуюча справами виконавчого к ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 256 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.09.2021 | Комментарии (0)

Урочистості щодо завершення школи ІІ ступеня  здобувачами освіти  9-А, 9-Б і 9-В  класів

   16 червня 2021 року навчально-виховний комплекс  «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  № 2- ліцей» проводила урочистості щодо завершення школи ІІ ступеня  здобувачами освіти  9-А, 9-Б і 9-В  класів. Ще одна вершина підкорена вихованцями нашого закладу. Вони отримали перший в їхньому житті державний документ. Святкові хвилини розділили з дітьми  їхні класні керівники: Валентина Панкевич, Тетяна Плюта та Наталія Осадча. Свідоцтва про базову середню освіту вручали директор НВК  Юрій Сопільняк та заступники з навчально-виховної роботи Ганна Сорокіна, Олена Івасенко і Оксана Погребняк. Дві вихованки школи-ліцею отримали свідоцтва з відзнакою. Це здобувачки освіти 9-А класу Дарія Пояркова і Юлія Ткач. 
Урочисті заходи відбулись за дотримання необхідних карантинних вимог.

Вікторія Маслюкова, заступник директора з виховної роботи
 

Категория: НВК №2 | Просмотров: 1188 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.06.2021 | Комментарии (0)

Найцінніший із скарбів

Гімнастика, фізичні вправи, 
ходьба повинні міцно ввійти
в повсякденний побут кожного, 
хто хоче зберегти працездатність, 
здоров’я, повноцінне і радісне життя 
Гіппократ

   Природа обдарувала людину багатьма речами: розумом, здатністю любити, співчувати та брати на себе відповідальність за свої вчинки. Та, мабуть, найціннішим скарбом для будь-якої людини є її здоров’я. У період пандемії ми  розуміємо це як ніколи раніше. 
Надзавдання батьків і педагогів-прищепити дитині ціннісне ставлення до свого здоров’я і життя ще змалку. Саме з цією метою у навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2 –ліцей »    з 1- 8 квітня були організовані і проведені заходи з нагоди Всесвітнього Дня    здоров’я. До проведення заходів долучились 1-11 класи разом із вчителями- предметниками, класними керівниками, педагогами-організаторами. 
Учителі початкових класів і педагоги- організатори проводили веселі перерви з  іграми,  руханками і танцями  для 1-6 класів.  Адже для підвищення рухової активності найменших здобувачів освіти велике значення мають як фізкультхвилинки під час уроків,  так і динамічні перерви. Ігри та запальні танцювальні флешмоби  згуртовують дитячі колективи і збільшують упевненість у собі. У командній грі завжди можна відчути взаємопідтримку і взаємодопомогу.  Діти із задоволенням грали на перервах у відомі рухливі ігри "Струмочок", "Котись м'яч" і вивчили баг ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 134 | Добавил: znamosvita | Дата: 09.04.2021 | Комментарии (0)

Акція «Щастя у твоїй посмішці»  

  У НВК «Знам’янська ЗШ I-III ступенів №2-ліцей» 1 квітня 2021 року відбулась акція «Щастя у твоїй посмішці». Представники учнівського самоврядування (учні 6-Б класу) привітали з Днем сміху вчителів й учнів  та подарували маленькі смайлики для гарного настрою. 
Цього ж дня у закладі стартував челендж «Бути здоровим-це круто!» Кожної перерви педагоги-організатори Соколова А.М. і Ларіонова Ю.М. проводили руханку на подвір’ї школи, щоб відволікти дітей від смартфонів та спонукати їх проводити більше часу на свіжому повітрі. Перерви проходили з користю, челендж у закладі триватиме до 10 квітня.


Ларіонова Ю.М.
Соколова А М.
педагоги-організатори

Категория: НВК №2 | Просмотров: 132 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.04.2021 | Комментарии (0)

Година спілкування «Життя-онлайн: Інтернет друг чи ворог?» 

  У НВК «Знам’янська ЗШ I-III ступенів №2-ліцей» 30 березня 2021 року для учнів 7-В класу відбулась година спілкування «Життя-онлайн: Інтернет друг чи ворог?», метою якої було ознайомлення учнів із позитивним і негативним впливом Інтернету на людину.
Педагоги-організатори Соколова А.М. та Ларіонова Ю.М. розповіли про комп’ютерну залежність, її ознаки та провели анкетування. Учні визначили рівень впливу Інтернету на їхнє життя, прослухали корисні поради щодо користування соціальною мережею та зробили висновки .


Ларіонова Ю.М.
Соколова А.М.
педагоги-організатори

Категория: НВК №2 | Просмотров: 130 | Добавил: znamosvita | Дата: 31.03.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz