Субота, 11.05.2024, 05:41
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Главная » 2022 » Лютий » 16 » Навчально-виховний комплекс "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" приєднались до «Флешмобу єдності»
16:14
Навчально-виховний комплекс "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" приєднались до «Флешмобу єдності»

Навчально-виховний комплекс "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" приєднались до «Флешмобу єдності»

    16 лютого здобувачі освіти та педагогічний колектив навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2 - ліцей» об’єднались у великому бажанні Миру для України, долучившись до участі у заходах національно-патріотичного спрямування з нагоди відзначення у країні Дня єдності. Цього дня учителі і здобувачі освіти приєднались до «Флешмобу єдності», використавши елементи української національної символіки (прапори, вишиванки, синьо-жовті стрічки, квітки незалежності тощо). На уроках історії, правознавства, української мови та літератури пройшли патріотичні хвилинки « Я пишаюсь Україною». Протягом тижня у роях куреня імені Віктора Голого (1-11 класах) відбудуться патріотичні години спілкування на тему « Ми єдині в любові до України». Проведені заходи оприлюднюються на сайті освітнього закладу та в групах Фейсбук. Ми бажаємо  миру нашій країні і подальшого процвітання. Єднаймося, браття і сестри, у нашій любові до України!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 133 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz