П`ятниця, 26.04.2024, 16:20
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Червень » 16

Свято юності

   Літніми червневими днями традиційно відбуваються урочистості з нагоди вручення документів про освіту випускникам 9-х класів.
    Урочисто і святково відбулося свято юності в навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія». 
У гостинному актовому залі, в урочистій обстановці директор закладу Олена Іванівна Подвиженко привітала  всіх присутніх з такою важливою подією, вручила свідоцтва про базову загальну освіту 78 випускникам, п’ятеро з них отримали свідоцтво з відзнакою.
Непомітно і швидко спливли 9 шкільних років для випускників, років шкільної дружби, навчання, дорослішання. І от на святі – красиві і дорослі, молоді і серйозні випускники 9-х класів отримали свій перший у житті документ про освіту, здобутий власними зусиллями. Разом з випускниками навчалися впродовж усіх років їх батьки, які завітали на свято і стали активними його учасниками.
У залі лунали вітальні слова і слова вдячності випускників для вчителів, батьків, панувала урочиста святкова атмосфера. Душевні пісні випускників і їх запальні динамічні танці не залишили байдужими нікого з присутніх у залі глядачів. 
Не відставали у вправності і батьки випускникі ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 1181 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.06.2021 | Комментарии (0)

Урочистості щодо завершення школи ІІ ступеня  здобувачами освіти  9-А, 9-Б і 9-В  класів

   16 червня 2021 року навчально-виховний комплекс  «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  № 2- ліцей» проводила урочистості щодо завершення школи ІІ ступеня  здобувачами освіти  9-А, 9-Б і 9-В  класів. Ще одна вершина підкорена вихованцями нашого закладу. Вони отримали перший в їхньому житті державний документ. Святкові хвилини розділили з дітьми  їхні класні керівники: Валентина Панкевич, Тетяна Плюта та Наталія Осадча. Свідоцтва про базову середню освіту вручали директор НВК  Юрій Сопільняк та заступники з навчально-виховної роботи Ганна Сорокіна, Олена Івасенко і Оксана Погребняк. Дві вихованки школи-ліцею отримали свідоцтва з відзнакою. Це здобувачки освіти 9-А класу Дарія Пояркова і Юлія Ткач. 
Урочисті заходи відбулись за дотримання необхідних карантинних вимог.

Вікторія Маслюкова, заступник директора з виховної роботи
 

Категория: НВК №2 | Просмотров: 1190 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.06.2021 | Комментарии (0)

Свято «Випускник 2021» для учнів 9-х класів Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7

   Шкільна юність… Це справді найкраща пора життя людини. Юність захоплює дружбою, мріями і першим коханням. Але все в цьому світі має свій початок і своє закінчення. Нажаль спливають і шкільні роки. Настав важливий етап й у житті випускників Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7. Саме сьогодні впевнені у собі, розумні й креативні учні 9 класу отримали свідоцтва про базову середню освіту.
У гостинному холі, наповненому урочистим настроєм, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями випускників привітали   зі святом та з успішним закінченням школи директор Дубровська Галина Миколаївна,перша вчителька Рєзнікова Надія Володимирівна та їх батьки. З посмішками на обличчях та хвилюванням у серці учні подякували своїм батькам і вчителям за всі свої 9 років шкільної ери. І  завершальною родзинкою свята став драйвовий танцювальний флешмоб від випускників.
І радісно і тривожно було на серці у кожного з присутніх на святковому вечорі. Хтось з випускників вирушає здобувати майбутню ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 1180 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.06.2021 | Комментарии (0)

Свято «Випускник 2021» для учнів 9-х класів

   15 червня 2021 року у Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 ім. Т.Г.Шевченка відбулось свято "Випускник-2021" для учнів 9-х класів, приурочене врученню свідоцтв про здобуття базової середньої освіти. Цього дня пролунали слова подяки вчителям  та батькам від учнів. Класні керівники Лук'яненко Л.В. та Заверзаєва О.А. побажали випускникам успіхів у подальшому житті, творчої наснаги до нових звершень, а перші вчителі Голікова О.Г. та Нікітіна Г.П.  - вірних друзів та блискучих перемог. Вітаємо наших випускників зі святом та бажаємо усього найкращого.

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 1168 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.06.2021 | Комментарии (0)

«Школо рідна, прощавай!»

   15 червня в Петрівському НВК відбулося урочисте вручення  свідоцтв про
здобуття базової середньої освіти учням 9 класу.
Урочисту церемонію відкрив директор НВК Рябич Олег Леонідович який привітав учнів та батьків з святом – отриманням першого важливого  документа . Випускники підготували святкову програму « Школо рідна, про-
щавай!». З уст дітей звучали привітання, пісні: першій вчительці, вчителям, класному керівникові, батькам. Кульмінацією свята став прощальний шкільний вальс  у виконанні випускників , мелодія якого захопила кожного
присутнього в залі. Побажання, святковий настрій – назавжди залишаться в серцях дітей. Дорогі випускники! Сьогодні всі теплі слова – для вас!
Всі найкращі побажання – для вас!Усі ми щиро вітаємо вас із закінченням 9 класу! 

Категория: Петрівський НВК | Просмотров: 1129 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.06.2021 | Комментарии (0)

Відвідування закладів дошкільної освіти з 1 по 16 червня 2021 року

 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 1080 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.06.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz