Субота, 27.04.2024, 01:44
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2021 » Червень » 16 » Свято «Випускник 2021» для учнів 9-х класів Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7
11:38
Свято «Випускник 2021» для учнів 9-х класів Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7

Свято «Випускник 2021» для учнів 9-х класів Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7

   Шкільна юність… Це справді найкраща пора життя людини. Юність захоплює дружбою, мріями і першим коханням. Але все в цьому світі має свій початок і своє закінчення. Нажаль спливають і шкільні роки. Настав важливий етап й у житті випускників Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7. Саме сьогодні впевнені у собі, розумні й креативні учні 9 класу отримали свідоцтва про базову середню освіту.
У гостинному холі, наповненому урочистим настроєм, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями випускників привітали   зі святом та з успішним закінченням школи директор Дубровська Галина Миколаївна,перша вчителька Рєзнікова Надія Володимирівна та їх батьки. З посмішками на обличчях та хвилюванням у серці учні подякували своїм батькам і вчителям за всі свої 9 років шкільної ери. І  завершальною родзинкою свята став драйвовий танцювальний флешмоб від випускників.
І радісно і тривожно було на серці у кожного з присутніх на святковому вечорі. Хтось з випускників вирушає здобувати майбутню професію, а хтось продовжує навчання у рідній школі. Як складеться доля – таємниця, та перший рішучий крок до здійснення своєї мрії вже зроблено. 
Тож, дорогі наші дев’ятикласники, вам вдалося подолати труднощі перших років навчання, засвоїти мудрість шкільної науки. І ви вже не тільки наша гордість, ви – надбання України, її надія на майбутнє! Вам будувати завтрашній день! Тож, поставте перед собою мету і без зволікань досягайте її. Бо тільки так, рухаючись уперед, можна стати щасливою людиною..

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 1181 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz