Субота, 20.04.2024, 14:02
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Квітень » 08

Динаміка відсутності та захворюваності здобувачів освіти з 01 березня по 08 квітня 2021 року

   

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 111 | Добавил: znamosvita | Дата: 08.04.2021 | Комментарии (0)

Відвідування закладів дошкільної освіти з 16 березня по 08 квітня 2021 року

     

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 102 | Добавил: znamosvita | Дата: 08.04.2021 | Комментарии (0)

Державна служба якості освіти запустила інформаційну кампанію про систему забезпечення якості освіти в українських школах  

  «Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива» – з таким слоганом Державна служба якості освіти запустила інформаційну кампанію про систему забезпечення якості освіти в українських школах. Кампанія створена в межах ініціативи «Система забезпечення якості освіти», яка впроваджується в рамках проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe). 
Метою інформаційної кампанії є інформування батьків, учнів, директорів шкіл, вчителів, а також громади про те, якою має бути якісна школа та як нова система забезпечення якості освіти і як кожен учасник освітнього процесу може допомогти закладу стати кращим.
«Якісна школа багато в чому залежить від засновника закладу, адже, місцеві громади забезпечують фінансування школи, тому співпраця між стейкхолдерами - невід’ємна складова успіху. Плідне та відверте спілкування надає можливості для формування спільного розуміння якості освіти та   організації якісного освітнього процесу для усіх: від керівників закладів до учнів та їх батьків.»  — зазначила началь ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 114 | Добавил: znamosvita | Дата: 08.04.2021 | Комментарии (0)

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради

  Атестація — це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація його найкращих професійних умінь. Значення атестації величезне, основними принципами її є гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об’єктивність та системність оцінювання його педагогічної діяльності. Саме атестація підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність педагога до поповнення свого досвіду. 
07-08 квітня 2018 відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради в режимі онлайн, на якому атестували 12 представників керівного складу закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста, 48 педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти міста та Знам’янського дитячого будинку-інтернату ІІ-ІІІ-IV рівнів. 
Аналіз підсумків атестації свідчить про професійне зростання педагогів міста. Цьому сприяла ціла низка обставин, у тому числі різноманітність форм методичної роботи, спрямованої на виявлення, вивчення та поширення досвіду через семінари-практикуми, показові уроки та виховні заходи, творчі звіти тощо.
Відділ освіти спільно з комунальною установою «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» систематично організовує роботу щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників через навчання за програмами, участь у метод ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 120 | Добавил: znamosvita | Дата: 08.04.2021 | Комментарии (0)

Проведення ранкової гімнастики з нагоди Всесвітнього дня здоров’я в ЗДО №2 «Теремок»  

  Одне із основних завдань, визначених Законом України «Про дошкільну освіту», – збереження та зміцнення фізичного, психічного і духовного здоров’я дитини.
Базовий компонент дошкільної освіти спрямовує зусилля педагогів та батьків на формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я і мотивації щодо здорового способу життя.
Відповідно до чинної програми виховання і навчання дітей від двох до семи років «Дитина» та методичних рекомендацій Міністерства освіти і науки України «Фізичний розвиток  дітей в умовах дошкільного  навчального  закладу» (16.08.2010  № 1/9-563) фізкультурно-оздоровчі заходи в режимі дня у закладі дошкільної освіти №2 «Теремок» є обов’язковими для дітей дошкільного віку. Вони мають мету – сприяти зміцненню здоров’я, підвищенню розумової працездатності дітей, активізації рухового режиму в дошкільному закладі.
Щоденно перед сніданком у режимі дня дітей раннього та дошкільного віку проводиться ранкова гімнастика. Вона є обов’язковою скл ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 117 | Добавил: znamosvita | Дата: 08.04.2021 | Комментарии (0)

Заходи присвяченні 150 – річчю з дня народження Лесі Українки в ЗДО №2 «Теремок»  

  Згідно затвердженого плану заходів  з підготовки та відзначення 150 – річчя з дня народження Лесі Українки та з метою вшанування пам’яті видатної української письменниці, громадської діячки, популяризації її творчості в ЗДО №2 «Теремок» з дітьми старшої групи «Яблучко» була проведена бесіда  «Леся Українка: «Біда навчить».
На меті було викликати у дітей інтерес до творчості Лесі Українки, розширити і поглибити їхні знання про видатну українську поетесу, розвивати уміння оцінювати вчинки персонажів, визначати мотиви їхньої поведінки, знаходити засоби опису героїв, вчити дітей переказувати казку близько до тексту, розвивати пам'ять, увагу, зв'язне мовлення , виховувати інтерес до народної мудрості.

Вихователь старшої групи «Яблучко»
Великоча О.В.

 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 115 | Добавил: znamosvita | Дата: 08.04.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz